Şimdi Ara

Parça parça sistem alacağım, tavsiyeleri bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yavaş yavaş bir sistem dizmek istiyorum. Yani parçaları 3-4 ayda bir alabilirim. Amacım BF3 oynamak..

    Öncelik sıram:

    Kasa
    Güç kaynağı
    Anakart
    İşlemci
    Ekran kartı
    Ram


    Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 1500 TL..



  • Hocam ilgin için teşekkürler. Acaba AMD mi tercih etsem. Bi' düşünceni alabilir miyim? Bir de acaba sorun çıkarır mı bu 3-4 ayda bir almam her bir parçayı?
  • Rica ederim...

    Sistemi uzun vade de toplamayı düşünüyorsan sürekli parçalar ve fiyatlar değişiyor, anakartı alırsın atıyorum iki ay sonra daha iyisi daha ucuza ya da aynı fiyata denk gelir sen üzülürsün alacağın zaman topla yoksa aldığın parça evde yatar bir sorun olmaz ama kullanmadığın ürüne boşa para verirsin ve çok sık ürün geldiğinden çabuk güncelliğini yitirir.

    Amd alırsan da sistem belli X4 işlemci 970 çispet anakart ve işlemci çin ayrıca soğutucu fan alırsın bu da aşrttır Amd sistemler için, işlemci ve anakarttan kalan parayı ekran kartına yatırırsın HD7850 filan alırsın, ama ne gerek var vga en çabuk eskiyen ve sık değişen parçadır, bu yüzden uzun vade de işlemci daha fazla önem taşıdığı için ben Intel almanı öneririm.
  • parçaları 3-4 ayda bir tek tek almayın para biriktirip hepsini bi anda alın bence sonra pişman olabilirsiniz bir yenisi çıkar falan yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.