Şimdi Ara

Mevlüt Dinç & Ali Murat Erkorkmaz Sakarya'da

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24 Şubat Salı günü saat 11:00 da Sakarya Üniversitesi Süleyman Demirel Konferans Salonunda Mevlüt Dinç ve Ali Murat Erkorkmaz'ın katılımıyla Animasyon ve Oyun Programcılığı Konulu bir panel düzenlenecektir. Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Kulübü, Sakarya ve çevresindekileri bu panele davet ediyor.



  • ???
  • iyi gelsin.
  • Mevlüt Dinç uzun yıllar İngiltere'de yaşayan ve şu sıralar arkadaşın da dediği gibi Türkiye de olan, zamanın sevilen oyunlarından First Samurai, Last Ninja 2 ve Street Racer gibi oyunlarını yazmış "esasında", ünlü bir yazılımcıdır kendileri, şu aralarda yapımı 2005te tamamlanacak olan ve ilk bölümü için 100bin dolar gibi bi bütçe ayırdığı adı henüz belli olmayan ama tamamiyle İstanbul'u konu alan bi oyun üzerinde çalışmaktadır, neden bi türk oyunu yok diyenlere..

    İlgili resim ekte..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aborjin

    Mevlüt Dinç uzun yıllar İngiltere'de yaşayan ve şu sıralar arkadaşın da dediği gibi Türkiye de olan, zamanın sevilen oyunlarından First Samurai, Last Ninja 2 ve Street Racer gibi oyunlarını yazmış "esasında", ünlü bir yazılımcıdır kendileri, şu aralarda yapımı 2005te tamamlanacak olan ve ilk bölümü için 100bin dolar gibi bi bütçe ayırdığı adı henüz belli olmayan ama tamamiyle İstanbul'u konu alan bi oyun üzerinde çalışmaktadır, neden bi türk oyunu yok diyenlere..

    İlgili resim ekte..


    söylediklerini gazete de okumuştum anladığım kadarıyla byzantium gibi bi oyun olcak
  • onu da duymuş ama oynamamıştım resmin sol altındaki toplar bana diablodaki mana takibini anımsattı aynı küreler, 2005te deniyor bu yeni oyun için en azından driver3 le görmek istediğimizi o çıkmadan -bu gidişle çıkışı baya gecikicek gibi (pc için)- daha önce görmüş olucaz: İSTANBUL'u.. Ztn farklı amaca hizmet oyunlar..
  • resimdeki gibi olcaksa hiç görmeyelim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: silverhand

    resimdeki gibi olcaksa hiç görmeyelim


    her oyunun farcry grafikleri olması gerekmez silver.. en azından bu ülke için (ha gene yurtdışında yaşadığı için farcryı yapanlar gibi türkten sayılmacak birileri) bişiler yapılıosa destek vermek hatta orjinalini almak gerekmektedir bu adamı ingilterede ödüle boğduklarını da ayrıca belirtmeliyim..
  • valla oyun yapılsın sürüklesin başım üzerine orjinalı ne fiyatsa alırım ama körü körüne milliyetçilik için hiçte iyi olmamış bir oyuna yada bir yapıma giip para vermem ve ss bana acaip itici geldi oyunu güzel yapsın bizde paraya boğarız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.