Şimdi Ara

D-SmartNet iptal etmek isterken başıma gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
26.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 30 mayıs 2012 tarihinde DsmartNet aboneliğimi taşınacağım için dondurmak istedim. Sistemleri kabul etmediği için gün içerisinde tekrar aramamı söylediler. Tekrar aradım. Bir kez daha tekrar aramamı söylediler. Bu defa tekrar aradım madem donduramıyorsunuz iptal talebinde bulunuyorum dedim. Bu kez 72 saat içerisinde geri dönüş yapılacak dediler. Kimse aramadı. Bir kez daha aradım. Bunun üzerine ertesi günü yani iptal talebinden sonra 4. günü geri dönüş yaptılar. Beni aboneliğimi dondurma ve çeşitli kampanyalarla ikna etmeye çalıştılar. Ben kabul etmedim. Bu kez haziran ayını da faturalandıracaklarını söylediler. Ben de nasıl olur 30 mayısta iptal talebinde bulundum bir daha da taşındığım için kullanmadım dedim. Hayır, geri dönüş süresi de var dediler. Bu süre içinde de haziran ayı başladı dediler. Neyse haziran da kaynadı arada. Bu kez email adresime iptal formu göndereceklerini söylediler. email adresimi önceden yanlış girmişler onu da tekrar düzelttirdim. fakat bu kez iptal formu email ile gelmedi. tekrar aradım ve öğrendim ki email adresini tekrar yanlış girmişler. neyse adresimi tekrar düzeltirdim ve email ile iptal formu 5 haziran günü yani 7 gün sonunda elime geçti. Bir de ne göreyim, iptal formunda diyor ki abonelik iptal başvurusundan sonra 10 gün içerisinde elimizde olacak şekilde aps ile gönderiniz. yoksa iptal başvurunuz geçersiz sayılacaktır. Bu kez tekrar aradım ve bu süreyi sıfırlamak için 2. kez iptal talebinde bulunduğumu söyledim. son kez de babamı arayıp yıllardır full paket abonesi olduğu d-smart'ı da iptal ettirmesini isteyeceğim. Böylece d-smart ile ilgili bir bağımız kalmayacak.
    şimdi ben uğraştım başkası uğraşmasın diye yazıyorum. aboneliği fatura tarihinden 15 gün kadar önce iptal ettirmeniz tavsiyemdir. ayrıca son ayınızda en düşük tarifeye geçmenizi tavsiye ederim. böylece kullanmayacağınız fakat muhtemelen faturalandırılacağınız ay en düşük tarifeyi ödersiniz.

    Verebileceğim en iyi tavsiye de d-smartnet'e hiç abone olmamaktır.

    Saygılar

    Turgay



  • 2006 tan beri smile kullanıyorum, iptal ettirmek istesem ne olur bilemem ama bu süre boyunca sorun yaşamadım. Genel olarak iptal işlemlerinde sorun çıkarıyorlar firmalar, sadece smile değil başka firmalarda da aynı durumlarla karşılaşanlar var. Bu duruma el atılması lazım Tüketici kanununda bir düzenleme yapılması lazım.

    Acaba böyle bir durumda Noterden ihbar çeksek kanunen bir faydası olur mu araştırmak lazım. Yani, şu nolu abonenizim, şu sebebten dolayı şu tarihten itibaren interneti kullanmayacağım, şu tarihten itibaren kapatılmasını istiyorum diye...
  • bu tip aboneliklerde bulunduğunuz bölgede yüzyüze bir muhatap bulamadığınız bir firmaya abonelik yapmamak en iyisi. telefonla çok problem çıkıyor. her aramada farklı bir müşt. temsilcisine ayrıca laf anlatmak kötü bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 6 Haziran 2012; 10:04:36 >
  • Açıkçası bende iptal ettirecem. Bende nisanda d-smart kampanyası ile birlikte üye olmuştum ama artık cezası ne ise ödeyip kurtulacam.

    Yaptıklarına bakar mısınız.

    TTNET sözleşmesi bittiğinden haberleri arıyorlar, kampanyaları söylüyorlar bizde tamam deyip üye oluyoruz. Açıkçası benim düşüncem bu telefon gibi taşıma gibi birşey yapacaklar ancak sonradan öğreniyoruz ki o işlerle onlar uğraşmıyorlarmış biz yeni abone gibi işlemleri yapıyoruz. Madem öyle yapacaksınız başta söyleyinde bizde kapattıralım çifte adsl ödemeyelim.

    İnternetleri bi kesilip bir geliyor bi kesilip bi geliyor. Dün akşam aradım dedim modem bir gelip bir gidiyor durum nedir diye. Tamam dediler tekniğe havale ettiler. Bugün teknik aradı siz hattınızı iptal ettirmişsiniz yeni kayıt yaptırmanız gerekiyor. İyi de madem her bir haltı biliyorsunuz sizin yeni telefon hattından haberiniz yok mu bir de işin garip tarafı internet gidip geliyor gidip gelen internette normalde hiç internet olmaması gerekmez mi. niye o zaman arada internete girebiliyoruz. Yada arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum. Normal telefon hattından internete hat gidip gelmesi ile de girilebilir mi.
  • dijiturk ude iptal ettirene kadar 7-8 kez arandım eminmisiniz ? 6 ay BEDAVA 6 ay %50 indirimle PLUS verelim gibi (24 ay tahhut)
    rusvetlere maruz kaldım. Al dijiyi vur smart a hepsi aynı
  • smile da iptal ettiremedigim aboneligi dsmart net oldu 5 gunde hallettiler.iptalde acaip yardimci oldular.ama iki gun ikna etmek icin aradilar.iptalin her evresinde smsle bilgi verdiler.bir degisim var gibi.bu arada 4senelik aboneydim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünüyorumda neden iptal ettirebilirim diye, ancak fiyat uygun bir kampanya olursa baska bi ISSde iptal ettirim.
    fakat böyle ucuz oldukçada kullanmaya devam ederim.
    iptal basvurusu yaptıgımdada bana uygun teklifler sunarlarsa kullanmaya devam ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

    düşünüyorumda neden iptal ettirebilirim diye, ancak fiyat uygun bir kampanya olursa baska bi ISSde iptal ettirim.
    fakat böyle ucuz oldukçada kullanmaya devam ederim.
    iptal basvurusu yaptıgımdada bana uygun teklifler sunarlarsa kullanmaya devam ederim

    bana cok teklif sundularda hepside 24 ay tahhuttlu idi.kabul etmedim.12aylikta benim istedigimide vermediler.bayan pisman olursunuz felan dedi dinlemdedim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes


    quote:

    Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

    düşünüyorumda neden iptal ettirebilirim diye, ancak fiyat uygun bir kampanya olursa baska bi ISSde iptal ettirim.
    fakat böyle ucuz oldukçada kullanmaya devam ederim.
    iptal basvurusu yaptıgımdada bana uygun teklifler sunarlarsa kullanmaya devam ederim

    bana cok teklif sundularda hepside 24 ay tahhuttlu idi.kabul etmedim.12aylikta benim istedigimide vermediler.bayan pisman olursunuz felan dedi dinlemdedim:)

    aynen, işime gelmeyen olursa tabikide 1 dk durmam
  • Ben de D-Smart Net aboneliğimi 30 Mayıs'ta iptal ettirmek istedim. Bugüne kadar kendilerini 6-7 kere aradım. İptal işlemi için aradığınızda zaten 10-15 dakika telefon görüşmesi yapmadan ulaşamıyorsunuz operatöre. Sürekli olarak "sizi 72 saat içerisinde arayacağız" dediler. 13 Haziran'da, yani bugün aradılar beni :) 12 Haziran'da, Haziran ayı için faturayı peşinen kesmişler.

    Bir gün sonra arayıp, "biz Haziran ayı için faturayı kestik, isterseniz internetinizi Haziran sonunda keselim, isterseniz bugün keselim" diyorlar şaka gibi.
  • Benim durum daha da kötü.

    Herşey güllük gülistanlıktı. İnterneti düzgün hizmetle alıyordum faturalarım da ödüyordum.

    Taşındım. İlk önce iptal için aradım. (sözleşmem bitmişti)- Taşınıyorum iptal ettirmek istiyorum.-Hayır efendim nakil yapabiliriz-İlk 2 ay da ücret ödemezsiniz tarifeniz de istediğiz gibi sınırsız olabilir. -Ama 1 ay göçebe olacağıml-Olsun dondururuz.-Peki tamam.

    1 ayın sonunda şu numraya nakil yapabilirsiniz dedim.2,5 ay geçti ancak nakil oldu. İlk faturam geldi ve kotalı tarifeye devam.
    Müşteri hizmetlerine ulaşmak zaten sorun. şikayet siteleriyle ulaşıyoruz. şikayet ettim. döndüler. -
    -Fatura geldi dedim. Ödeyecek miyim? -Hayır yanlış olmuş iade edeceğiz.-İptal ettirmek istiyorum dedim.-Hay hay form gönderiyoruz vs.. gerisini biliyorsunuz.
    Herşey çok şükür bitti dedim. Bir baktım mail Abonelik sonlandırma bedeli faturası 98. tl. Tekrar siteden sikayet ettim geri döndüler( Telefonlara bakmadıkları için çareyi şikayet ederek buldum dönüyorlardı)
    -Efendim fatura yanlış olmuş borcunuz yok . Fatura K.kartınızdan tahsil edilmeyecek( Genelde Tuğba isminde birisi çıkıyor -aman dikkat)
    Kredi kartımın ekstresi geldi.Fatura kabak gibi duruyor ortada. Yine şikayet ettim ama artık nafile 30 mayıs tarihinden itibaren kimseye dönmemişler. Tüketici mahkemesi yolu gözüktü.
    Siz siz olun sakın bulaşmayın. Bulaşınca çıkmıyor bir türlü.(Elimden geldiğince kısa anlatmaya çalıştım süreç daha da uzun, Ben bunaldım, siz bunalmayın)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katastrof54 -- 19 Haziran 2012; 0:33:03 >
  • Hepsi bir. al birini vur ötekine. Tamamen insanları yolunacak kaz gibi görüyorlar.
  • sikayetvar.com a en ufak sıkıntınız oldugunda çözülmüyorsa yazın
    hemen ararlar...
    Be problem yasamadım ama sikayetvaarın çok etkisi var bir cok yerde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

    sikayetvar.com a en ufak sıkıntınız oldugunda çözülmüyorsa yazın
    hemen ararlar...
    Be problem yasamadım ama sikayetvaarın çok etkisi var bir cok yerde

    Yazdım ama firma artık cevap vermiyor.

  • Ben de iptal için uğraşıyorum 3 aydır,benden ıslak imzalı formu doldurup göndermemi istiyorlar,oysa benim yazılı sözleşmem yok kendileriyle.Bakalım ne olacak.
  • arkadaşlar ben
    Dsmartnet iptal formu aramaktayım elinde olan varsa ister buraya koysun indirebileceğim bir yere isterse özelden mail adresimi vereyim oraya yollasın. lütfen acayip derecede mağdurum artık sıkıldım..
    adamlar resmen 3 kuruşun peşindeler.. formu yollamıyorlar. iptal başvurusundan 11 gün sonra arayıp başvuru tarihinden 10 gün içinde formun elimize geçmiş olması gerekir diye şaka yapıyorlar. aptal yerine koymaya çalışıyorlar.

    insaniyet namına forma gören bilen var ise bana yollayıversin..


    saygılarımla..
  • bakalım 16 temmuzda bir fatura daha cıkaracakmı iptal olan dijiturk e eger cıkarırsa elimdeki iptal ve söküm belgesiyle
    sogrudan tuketici mahkemesine dayancam (bu konuda musteri temsilciyle yaptıgım ses kaydıda var ve kaydı yaparken
    temsilinin izninide aldım yani yasadışı kayıtda diyemezler kendileride bilgilendirme yapıp kaydetmiyorlarmı bende
    once bilgilendirdim sonra kaydettim).
  • Dsmart net iptal talep formu.. güncel

     D-SmartNet iptal etmek isterken başıma gelenler
  • 1 kaç saat önce abonelik iptali için tweetterdan aboneliğimin iptali için twet atttım. Öncesinde kendi sitelerinden abonelik iptali için bilgi yolladım. Ayrıcahttps://tuketici.btk.gov.tr/giris/ üye olup mail attım. Az önce d-smart yetkilisi aradı ve neden iptal etmek istediğimi sordu. Maddi nedenlerden dedim kapatmak zorundayım. İptal işlemini gerçekleştirdi. Ne dilekçe ne şu ne bu. Bilginiz olsun. Slmlar.
  • D-smart yetkililerine ulaşmak için Twetter etkili bir yöntem beni 10 dk. içinde aradılar şaşırdım kaldım, 6 aydır çözemediğim konu için hemde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.