Şimdi Ara

Uydunet Şebeke Hattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar. Yeni taşındığım Ümraniye/Şerifali mevkiindeki apartmanımda TTNet kullanıyorum fakat ne olduğu belirsiz problemlerden dolayı 8mbit'e kadar olan tarifimde en fazla 0.80 mbit hız alabiliyorum. Defalarca gönderilen mailler, şikayet yazıları ve aramalardan sonra TTNet problemin ana santrale olan uzaklıktan kaynaklandığını söyledi.

    Bundan yola çıkarak telefon hattı gerektirmeyen internet hizmetlerine yöneldim. Superonline Fiber İnternet tabi ki ilk terchimizdi fakat fiber kablo 300 metre ilerideki sitede olmasına rağmen bizde bulanmadığı için Superonline hizmetinden yararlanamadım. İkince ve son seçenek olarak UyduNet in kablolu tv aracılığı ile verdiği hizmetten yararlanmak istedim fakat bulunduğum apartmanda hatta bazı yetkililerin söylediğine göre mahallede kablolu tv şebeke hattı bulunmadığı ve bunla ilgili bir istek maili gönderirsek bunun yapılabileceği söylendi. Ve malesef gönderilen mailler sonucunda hiçbir dönüt olamadık ve şuanda 8mbit ücreti ödeyip sadece 0.80 mbitlik hız ile yetiniyoruz.

    Benzer bir sorunla karşılaşan veya bir öneride bulunabilecek kişilerin yardımlarına ihtiyacım var. Özellikle uydunetin olması için neler yapabilirim ?

    Şimdiden teşekkürler...







  • Mahalle muhtarının alt yapı için talepte bulunması gerekiyor.

    Kesin bilgi için müşteri hizmetlerini arayın. 444 0 126
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerem

    Mahalle muhtarının alt yapı için talepte bulunması gerekiyor.

    Kesin bilgi için müşteri hizmetlerini arayın. 444 0 126

    Bir çok kez arayıp görüştüm ve mail atmamı söylediler. Mahalle muhtarı kısmından hiç bahsetmediler. Başka çare yok mudur ?
  • Up.
  • Geçmişte öyleydi şuan sistem nasıl işliyor bilgim yok. Son çare Türksatı arayın.

    312 615 3000
  • Yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.