Şimdi Ara

--PHILIPS 42PFL6877K/12 GENEL KONU-- (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.213
Cevap
45
Favori
276.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 6877'deki sıkıntılar giderildi mi? yazılım güncellemesi vs. ile menülerde hızlanma oldu mu? Bir de maçlardaki bu DSE çok mu göze batıyor? Bu modeli düşünüyorum ama bu sıkıntılar yüzünden kararsız kalıyorum.
  • bu televizyonu almayı düşünüyordum ama, 42 6877 ye 2400 tl para vericem, maç izlerken sorun olacak, menüler yavaş (kahrolucam), çoğu kişi geri verdiğini yazmış, resmen paramızla rezil mi olacaz kafam karıştı iyice. Acaba SAMSUNG 40ES7000 mü alsam???
  • çoğu kişi derkenn??????? her tv nin sıkıntıları var bence bu tv de minimum düzeyde memnun olan epey kişi var..
  • Alımda şu var 42 PFL 8605 i windows xp olarak düşünüyorum,
    42 PFL 6877 de vista olursa yandık. görselliği daha iyi ama !
  • Arkadaşlar bend 42pfl6057
    42lm660s veya 760s
    40ES7000
    Arasında kaldım bu modellerden hangisini almalıyım ve diğerlerine göre artısı nedir
    Şimdiden teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sorum olacak TV ye hardisk imi takıyorum 3 tane film açılışda film dili ingilizce olarak çıkıyor ama bilgisayardan baktığımda türkçe ve ing. dil desteği var Türkçede izlenebiliyor ama televizyona takınca ingilizce bunu nasıl Türkçe ye çevireceğiz cok denedin ama olmuyor ..
  • Dostum 6687 modeli ambilight spectra 2 yani diğer 6 serileri ile bire bir aynı. sadece 6877 farkı kumanda-klavye ve ambilight spectra 3....

    philips'in sitesinden baktım.
    http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/6000-series-119-cm-47-inc-easy-3d-dvb-t-c-s2-47pfl6687k_12/prd/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolcu58

    bir sorum olacak TV ye hardisk imi takıyorum 3 tane film açılışda film dili ingilizce olarak çıkıyor ama bilgisayardan baktığımda türkçe ve ing. dil desteği var Türkçede izlenebiliyor ama televizyona takınca ingilizce bunu nasıl Türkçe ye çevireceğiz cok denedin ama olmuyor ..

    mkvmerge ile Turkceyi "Varsayilan dil" (yada ana dil gibi biseydi tam hatirlamiyorum) yapmayi denedin mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar philips 6xx7 serilerindeki sorun yüzünden 2012 7xx7 serisini beklemeye karar verdim ama bu seri hakkında detaylı bilgi bulamadım 7xx7 serileri hakkında bilgisi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir mediaPlayer üzerinden oynatacaksanız
    stabil çalışan fiyat-Performans olarak uygun Philips HMP 5000 düşünebilirsiniz..

    Eğer notebook ile wi-fi üzerinden media oynatmak isterseniz Philips wi-fi mediaConnect software'i kurup direk TV'ye atabilirsiniz ,gerçi ben tam olarak ayrıntılı kurcalamadım ama aşağıda verdiğim linkten indirip deneyebilirsiniz..

    http://uploading.com/files/get/6b19488b/Philips%2BWi-Fi_MediaConnect_1.06.43.UpL.By_oZkanKUT.zip







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkankut -- 18 Ekim 2012; 17:37:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mendoza27

    dostlar philips 6xx7 serilerindeki sorun yüzünden 2012 7xx7 serisini beklemeye karar verdim ama bu seri hakkında detaylı bilgi bulamadım 7xx7 serileri hakkında bilgisi olan varmı

    philips 7-8-9 serisi her zaman az sorunlu ve iyi olmuştur. parana göre tercih yapacaksın.
  • Arkadaşlar bende iki ay kadar önce 6877k aldım. Ama şansızlıklar bir türlü peşimi bırakmadı.Önce tv stand by da takılıp kaldı hiç bir şekilde açılmadı. Servis geldi yenisiyle değiştirdi. Tam her şey iyi derken şimdi digiturkle uyuşmazlık sorunu çıktı.Sürekli ses gidiyo ve bütün fişleri söküp tekrar takana kadar gelmiyo.Bu sıkıntı yaşayan başka bir arkadaş var mı ya da çözümünü bilen yardımcı olursanız sevinirim
  • yaa tam philipse yönelmişken bu tür sorunlar insanı televizyondan soğutuyor hemen...
  • kulanıcı olarak bence süper bi tv bi kac sorunlar var ama yazılımla cözülecek inş oo zman onnumara olur ;)
  • bende 2 gün önce teknosadan 2299 tl ye 42pfl6887 (sehpa +2 gözlük) aldım. bu gün kuracaklar.her nekadar gönlüm 46pfl5507 de olsada kardeşimin ısrarı üzeirne bu modeli aldık.akşam biraz incelemeye çalışırım.kurulum aşamasında ben evde olmayacağım. inş. ölü piksel falan çıkmaz. babama tembihledim servis geldiğinde beni ara diye. adamla telefonda görüşüp gerekli uyarıları yapacağım. ben yıl başını beklemeye devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diveman

    yaa tam philipse yönelmişken bu tür sorunlar insanı televizyondan soğutuyor hemen...


    Bireysel ve kişisel sorunlar elbette olabilir hocam sizi hayal kırıklığına uğratmasın, her ufak sorundan soğursak alacak televizyon kalmaz emin olun :) hele koreliler ışık sızması derken televizyon almaktan vazgeçersiniz.
  • 47pfl6097 bazı tv kanallarında ara sıra altyazı titremesi oluyor nedeni nedir çözümü varmıdır bazen bayağı rahatsızlık veriyor.
  • 42PFL6877K/12 teknosa turuncu indirimde 2199 tl olmuş. Yanında Philips Bdp3300/12 Blu-Ray Oynatıcı alınırsa o da 99 tl'ye geliyormuş. Yani ikisi toplamda 2300 tl. Ne dersiniz arkadaşlar alınır mı? Bluray oynatıcı hakkında bilgisi olan var mı?
    Saygılar.
  • Arkadaslar bu gun itibari ile servisten gelen rapor ile 42pfl6877 model televizyonun iadesi gerceklesti. Durum sonuclanana kadar yazmadim, evet arkaslar biliyorsunuz 6000 serilerinde yazilim sikintilarindan dolayı "tv bazen acilmamasi, kumandanin calismamasi (tv fisi cekmek gerkiyor), bazen yeni cihaz bulundu ad ver cikmasi, USB ile cektigimiz fotoraflarimiza bakarken koyu sahnelerde panelin sag tarafinda dikey olarak magenta renginde cizgilerin cikmasi, menulerin yavasligi ben ve esimin artik tahammul edemeyecek seviyeye getirmesi bizi cileden cikartti. Philips bu sorunlari duzeltecek yazimi yapacak durumda oldugundan artik suphelendik ve artik sabrimiz tasti, servise sorunlari fotografli ve yazili ibraz ederek 1 hafta once teslim ettik (dort kosesinden fener gibi cikan isik sizmasindan bahsetmiyorum bile). Teknosadan bu gun iade cekimi alip 1 ay once salonumuza aldigimiz fakat ekraninda fabrika hatasindan kaynaklanan sorun yuzunden degisim yapmadan (kafama edeyim) iade gerceklestirdigim Sony 46hx850 televizyonu (40" modelide bayagi kucukmus) baska alternatif bulamadigim icin (Philips bundan sonra Amblight sevenlere yakin bana uzak olsun) yine turuncu indirime denk getirerek 3699tl rakama tekrar satin aldim...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Philips 42PFL6877 televizyonu sehpa hediyesi ile birlikte Turuncu indirim günü (Cumartesi) 2200 TL'e satın aldım.

    Yarin servis kurmaya gelecek. İnşallah bu televizyon için belirtilen problemler ile karşılaşmam.

    Sonucunu buraya yazacağım.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.