Şimdi Ara

T-mobile T989 SGS2 3G ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Ben Ekran büyüklüğü sebebiyle sgs2'nin T-mobile modelini tercih ettim. Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve hem gb hem de ics romları ayrı ayrı denedim. Telefon bir yönü hariç her yönüyle çok iyi ve performanslı fakat bir türlü 3g ile kesintisiz internet erişimi sağlayamadım. Acaba T-mobile T989 sadece 2g ve 4g bantlarını mı destekliyor? 3g bandını kullanmak yazılımsal olarak imkansız mı? 4g çekiyor gözüküyor fakat internet bağlantısı kurulamıyor. Nadir zamanlarda erişim sağlayabiliyorum 4g üzerinden. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim. Teşekkürler.



  • Kullandığın ICS romla alakalı bir durum. HSPDA+ olduğu zaman 4G gözüküyor. Ama TR'de 4G yok bildiğin gibi. Bende de aynı tel var ve 4G gözükürken internete bağlanabiliyorum. Darkside ICS ROM yüklü ve gayet stabil buldum. 4G gözükmesi ROMla alakalı bir şey anlayacağın. 4G gözükürken internete girmemesi ise kullandığın ROMla alakalı bir durum olabilir. Bir de radio diye bir şey var. Tele uygun radio kurman gerekebilir. Radiodan kasıt şebeke dalgası.
  • Cevabın için teşekkür ederim. Yani Türkiye'de satılan Galaxy s2 ile T-mobile T898 Galaxy s2 arasında mobil iletişim bakımından fark yok mu? T989'un Türkiye'de kullanılmasının bir handikapı yok mu?
    Bu arada ben de Darkside'ın son sürüm ics romunu kullandım ama Bullet v06 custom romunu daha stabil buldum. Radio olarak ne kullanıyorsunuz? Call Echo problemi yaşıyor musunuz?
  • Odamda ve bir takım yerlerde telefonumda 4g yazmasına rağmen internete bağlanamıyorum. Edge bağlantısında sıkıntı yok. Sizde de böyle oluyor mu? Darkside'ın radiosunu kullanıyorum.
  • Şu an bende darkside ucle beta 06 var.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1658182 O başlık altında 4 tane radio var. 1 ve 4ü kullandım. 4 daha iyi uydu sanki. 1de bazı sıkıntılar yaşadım.

    4G yazarken internete girdim sıkıntı olmadı. Orada 4G yazması TR'de 4g olduğundan değil. ROM'u yapanın ayarlaması olabilir. 3G yazmıyor çünkü.

    Bana çok stabil geldi. Bir sıkıntı çıkarmadı. Yeniden başlatmamı gerektirmedi. Bu tel için en iyisi bu olabilir ama emin değilim.

    Ayrıca batarya durumu da iyi. Bazı kısıtlamalarla 3,5 saat ekran ve 1 saatten fazla konuşmayla 1 günden fazla dayandı.




  • Bende Bullet v6 romunda Darkside'ın VK1 radyosunu kullanıyorum. DARKSıde'ın romunda reboot, power off da kilitlenmeler yaşadım, bullet v6 her konuda kusursuz geldi.
    Siz telefonda her 4g yazdığında nete bağlanabiliyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.