Şimdi Ara

neden siyasi polis olmadım ; bir demokrasi dersi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çünkü kpssde hile yapmadım ; (siyasi polis olmak için eskiden kpss lisans sınavından 85 puan almak ve ingilizce dilini ana dili gibi konuşmak ve yazmak gerekiyor ; en az bir dil bilmek şarttır.

    ben sadece kedi dilini biliyorum ; miyawwww miyowwwwwww ; özellikle mart ayında bakir olmama rağmen aşırı miyawwwwwwwww lıyasım geliyor.

    siyasi kurumumuzun gizli kanunlarına göre yasa dışı alım yapılamaz ; dil bilmeyen vatandaşın mahda moahda işine (yada yeni adıyla Mitte.)

    boyum uzun değil ; en az 1.80 metre üsttü gerekiyor ;

    topuklu ayakkabı giysem bile kurtarmıyor.

    göbekli olmayacak ; boy -kilo indeksi arasında en az 9 kg olacak ; örnek boy 1.82 -kg 73 -72 .

    göbeğim sağolsun


    ve yaşı en fazla 30-28 olacak ; ve kpss de kpss a ya girme zorunluluğu var artık ; (kpss b değil .)

    benim kpss a-b ile işim olmadığı için artık malesef

    ve en önemlisi mah ve mit kanunlarına göre siyasi polis olanlar ayrılsalar bile , atılsalar bile ,istifa etseler ,siyasete atılamazlar.başbakan-bakan -milletvekilleri olamazlar-elçi olamazlar.

    eğer bir zahmet taaaaaaaaa mah zamanından beri değişmeyen o malum kanunu inceleyseydiniz neden siyasi polis olmak istemediğimi anlardınız .

    bir bakalım bakalım Türkiye Cumhuriyetinde mit , mah menşeli kaç tane başbakan, milletvekili, bakan olmuş ? Atatürk zamanından beri araştırınız lütfen.

    başbakan olmaya karar verdim o yüzden girmedim hemde şdp partisinden.
    şdp partisini yakında kuracağım ; ancak üyelik şartlarını ve partinin anlamını (şdpnin anlamını ) açıklamıyacağım.gizli kalıcak.

    ve mah da , mitte olan sözleşmeden alıntı ;

    mit mensupları suç işledikleri an bu tespit edilirse direk teşkilatla ilişkisi kesilir ; ve Yargıtay Cumhuriyet başsavcılarının Sayın başbakanı beklemeden direk tutuklama hakları vardır.
    sadece suç işlerlerse ; teşkilata sorulur ;
    " bu adam yada kadının sizinle bağlantısı var mı "
    gelen cevap ;

    " hayır bizim böyle ajanımız mit çalışanımız yok "

    taaaaaa Atatürk tarafından konulan istihbarat iç tüzüğünü neden devlet uygulamıyor acep .

    helal olsun Atatürke taaaaa o zamanda durumu sezmiş olacakki ;

    1-ordu mensupları siyaset yapamaz . istifa etseler bile durum böyle. (kazım karabekir ve arkadaşlarından sonra Atatürk döneminde istifa eden ordu mensuplarına milletvekili izni verilmemiştir.nedeni fakir Türk halkının para harcamadan yönetimde söz sahibi olmasıdır. Türkiye Cumhuriyetinin Efendisi Köylüdür ; Köylünün Efendiside , ALLAH tır. ) ve siyaseti ordulaştıracakları ve kendi menfaatlerine kullanabilecekleri için bu kural getirilmiştir.

    siyaset ordulaşırsa , demokrasi ; halkın kendi kendine yönetmesi ; Cumhuriyetten söz edilebilir mi ?

    2-istihbarat mensupları siyaset yapamaz.siyasi parti milletvekili vs olamaz ;istifa etseler bile durum böyle.

    siyaset istihbaratlaşırşa , demokrasi ; halkın kendi kendine yönetmesi ; Cumhuriyetten söz edilebilir mi ?


    3- devlette çalışan idari memurlar siyaset yapamaz ; parti bile tutamazlar.istifa etseler bile durum böyle.


    siyaset memurlaşırşa ,kadrolaşırşa ,o biçim ayrımcılık yapılırsa , demokrasi ; halkın kendi kendine yönetmesi ; Cumhuriyetten söz edilebilir mi ?


    4-Milletvekili-Mebus seçimlerinde öncelik Türk Köylüsüne verilecektir.parası olmasa bile devlet hazinesi tarafından bedava karşılıksız Mebus seçimlerinde desteklenecektir. her türlü afiş -konuşma vs masrafı -barınma vs devlet tarafından karşılanacaktır.

    5- geliri yerinde olupda zengin olan ; ancak para mal mülk saltanat vs hırsı yüzünden Milletvekili-Mebus olmak istiyenlere kesinlikle izin verilmeyecektir.çünkü o kişiler başa geldiğinde zulüm yaparlarsa kendi halklarına o zaman bu sözün doğruluğu anlaşılır.

    siyaset , aristoklaşırşa (çıkarcı egemen zengin sınıf ) demokrasi ; halkın kendi kendine yönetmesi ; Cumhuriyetten söz edilebilir mi ?



    Mustafa Kemal Atatürk.

    ancak ne hikmetse bu gün kadrolaşma -iltimas -particilik anlayışları idari kadrolarda bile görünür olmuş ; vatandaş sözde partilere üye değil ; ancak işine gelince şu parti mensuplarını kayıralım ;işine gelmeyince şunları işe almayalım vs vs vs vs. . zulüm yapan idareciler müdürler vs vs varsa şaşırmazdım.

    ve bu sözler Mustafa Kemal Atatürke aittir ; bana değil ;

    söylev suçlamasından dolayı onu hapse atınız. .

    kanunlarımıza gelince ;

    her kanunda dünyanın açığı hatası eksiği var.zayıf noktaları var.kusursuz değiller ; sınırsız sene geçse kusursuz olamazlar zaten. ben tüm alemlerde kusursuz olan sırasıyla 4 kanun kitabı biliyorum ;

    bozulmadan önce ; Zebur ,Tevrat ,İncil ; ve bozulmayan kıyamete kadar bozulmayacak olan Kuranı Kerim.


    bizlerin mevcut kanunlarımızı algılama dahilerine yorumlatıp algılama dahilerine anayasayı-Tck vs vsyi yazdırmamız gerekiyor ki en azından kanunlarımız mükemmele yakın olsun. ( yinede hala kanunlarımız kusurlu olacaktır; zaman geçtikçe yeni şartlara uyum sağlamayacaktır.bu yüzden sırasıyla 1921-1924-1961-1982 anayasaları çıkartılmış ; Tck ,anayasa vs habire değişip değişip durmuştur ; habire madde ekle dur.madde sil dur ; bunu değiştir dur.

    benim için hava hoş ; ben anayasa mahkemesi üyesi değilim ; kanun koyucu değilim ; oh be ne kadar rahatım ; işin yoksa tüm halkın sorunlarıyla uğraş.

    kafam rahat ; çok çok rahat. bir avukat bayanla evlenseydim habire ona yardım etmekten o bayan yükselirse şaşırmazdım ( ALLAH izin verirse tabiki. ) yada , ALLAH , izin verirse benim yardımımla başbakan olabilecek - mit müşteşarı vs olabilecek bir bayan.

    tevekkeli ne demişler ;

    fala inanma -boş çıkarsın ; medyumlara , astrolojiye , büyücüye , cinci hocaya , muskacıya ,kahine kısacası gaybı bildiğini söyleyenlere -paranormal biliş yeteneği olduğunu söyleyen kişilere (nerden biliyorlarsa artık öyle salak bir yeteneği olduğunu -sizi dinden çıkartabilen salak bir yetenek .) inanma rezil olursun sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 29 Mayıs 2012; 14:13:34 >







  • Ne içtiysen İstiyorum
  • haklısın SEL kardeş dediklerinde katılıyorum aynen imzamı atıyorum. ahmedcaner@mynet.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.