Şimdi Ara

Samsung galaxy ace 5830i Sahtekarlığı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
26.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu telefon sahtekarlığın bir diğer adıdır. Benim için oyunmuş vs önemli değil ama önemli olanlar için ve bize samsung y yi değiştiriğ, bizim gibi piyasaya uzak ülkeleri kandırma amaçlı aldatmacadır.samsunga büyük bir dava açmak için hazırlanıyorum.. Samsungun aslında böyle bir telefonu yok! bu telefon abd de avrupada yok! bu telefon sadece 3. dünya ülkelerine dağıtılan bizleri nekadar kazıklarız amacıyla piyasaya sürülen bir telefon. tamamen kobayız yani! bunu samsung iletişim merkezindeki operatörde kabul etti. Ben hakkımı arayacağım isterseniz siz de bana katılın! Bizleri küçük gören bu küstah kapitalist kıravatlı emperyal iş adamlarına kim olduğumuzu gösterebiliriz...!!



  • Eren illa bir arıza çıkartacağım diyorsan yanındayız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun ne tam olarak anlayamadım açıklarmısın biraz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: therebeder

    sorun ne tam olarak anlayamadım açıklarmısın biraz

    :D haha koptum tamamdır ozaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: therebeder

    sorun ne tam olarak anlayamadım açıklarmısın biraz

    sorun şu ben galaxy ace 5830 isterken almak zorunda olduğum daha iyidir diye aldığım 5830i modelin çok kötü olması. Donanımsal sorunları var. Galaxy y nin aynısı ama daha pahalısı.Bende kıllandım.şu an piyasada galaxy ace 5830 i var yani 5830 modeli yok galaxy ace in.. Ancak hem tr deki hemde diğer sitelerinde böyle bir duyurma yok böyle bir "i"modeli yok. Birazdaha araştırdım bir baktım ne nette yazılı olarak nede video sitelerinde asyada yaşayan bazı insanlar hariç rusya ukrayna türkiye gibi bu telefonla kimsenin alakası yok, kimsenin haberi yok! bu tamamen bir aldatmaca. telefonu kakalamaktan başka birşey değil. Aradım samsung u site için unutmuşlardır iletirim dedi hatun iyice çıldırdım. Yav us uk eu hepsi mi unutmuş?! kısacası ben ve benim gibi mağdur olanlar kazıklanmış bulunmakta...




  • Satın aldığınız ürünü, satın almadan evvel araştırmak tüketici olarak sizin yapmanız gereken bir şey. "i" her zaman daha "iyisi" demek değil. Ayrıca farklı ülkere, bölgelere göre farklı konfigürasyonlarla elektronik ürünlerin satışı yeni değil, bu ürüne de özel değil. Laptoptan, cep telefonuna kadar onlarca farklı üründe bu pazarlama anlayışı mevcut. Zaten samsunga has değil. Onlarca markanın onlarca ürünü var bu şekilde satılan. O nedenle her ürün her ülke web sitesinde olmayabiliyor. Olsa da sadece şu ülke ya da pazar için üretilmiştir diye ibare oluyor Samsung Türkiyede olmaması ise pek etik değil. Ha bunu dava konusu yapabilir misiniz? Elbette hayır. Ortada bahsettiğiniz gibi bir sahtekarlık ya da kandırmaca yok. Ancak aldığınız ürünün problemi olması nedeniyle bedel iadesi ya da değişim için hukuki bir yol izleyebilirsiniz o kadar.




  • üründe arıza varsa bedel iadesi ya da değişim talep edebilirsin, yoksa çıkardığın arızayla kalırsın. Ortada davalık bir durum yok. Madem araştırmacısın almadan önce araştırmak tüketici olarak görevin. Ülkere-bölgelere göre model olayı her firmada var. Yine samsung mesela avrupaya farklı arabistana farklı S2 veriyor. problem var mı ? bakıyoruz yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdülcanbaz

    Satın aldığınız ürünü, satın almadan evvel araştırmak tüketici olarak sizin yapmanız gereken bir şey. "i" her zaman daha "iyisi" demek değil. Ayrıca farklı ülkere, bölgelere göre farklı konfigürasyonlarla elektronik ürünlerin satışı yeni değil, bu ürüne de özel değil. Laptoptan, cep telefonuna kadar onlarca farklı üründe bu pazarlama anlayışı mevcut. Zaten samsunga has değil. Onlarca markanın onlarca ürünü var bu şekilde satılan. O nedenle her ürün her ülke web sitesinde olmayabiliyor. Olsa da sadece şu ülke ya da pazar için üretilmiştir diye ibare oluyor Samsung Türkiyede olmaması ise pek etik değil. Ha bunu dava konusu yapabilir misiniz? Elbette hayır. Ortada bahsettiğiniz gibi bir sahtekarlık ya da kandırmaca yok. Ancak aldığınız ürünün problemi olması nedeniyle bedel iadesi ya da değişim için hukuki bir yol izleyebilirsiniz o kadar.

    dediklerinizin bir kısmı doğru bir kısmına katılmıyorum Eğer avukatsanız ya da hukukçuysanız tam olarak bilgilendirirseniz sevinirm. Ama internet sitesinde bilgisi olmayan, ve alıcıların çoğu internet sitesindeki bilgilere göre alışveriş yaptığı için mağdur olan bir konuda hak iddia edemez misiniz diyorsunuz? bence yanlış düşünüyorsunuz. Bu bizim insanımıza özgü. klasik hiçbirşeyin peşinden koşmayan... yurtdışında bu tür davalardan insanlar binlerce eurolar kazanmakta. oyüzdende bu tür dandik ürünler pazar bulamamakta. Nertde bişey yapamayız mantığı varsa bu olaylarda malesef orda. Şimdi bende az çok bildiğim için söyleyebilirimki tek başıma bir yere kadar gidebilecek, belki değişimle hallolabilecek bir konu ama eğer benim gibi aynı yalanla mağdur insanlarla açılacak bir davayla bir hukuki hareketle yaratılacak sansasyonla emn olun işler değişir...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasakasa

    üründe arıza varsa bedel iadesi ya da değişim talep edebilirsin, yoksa çıkardığın arızayla kalırsın. Ortada davalık bir durum yok. Madem araştırmacısın almadan önce araştırmak tüketici olarak görevin. Ülkere-bölgelere göre model olayı her firmada var. Yine samsung mesela avrupaya farklı arabistana farklı S2 veriyor. problem var mı ? bakıyoruz yok

    sizede sorum şu. sorun zaten araştırılınca bir bilgi olmaması, hele bu ürünü ilk alanlar tamamen bilgisiz ne avrupa ne amerika kaynaklarından aldılar sizce ortada suç yok mu* internet sitesinde hala i modeli gözükmüyor. Ben de gidiyorum alıyorum web deki modeli diye. Bakıyorum i ile ilgili bilgi yok, satıcı diyorki daha iyisi ne yapıcaksın ozaman? testemi tabi tutucaksın bir hafta takılim geri vereyim diyerek?




  • Araştırma yapamadıysa almasaydı arkadaşım o zaman. Sitelerde açıklaması olan bir ürün tercih etseydi. Bunca site mağaza kendi mi üretip satıyor bu i modelini .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arizaeren



    Zaten hukuki noktada bilgim olduğu için sizi bilgilendirmek istemiştim. Türkiye`deki hukuk sisteminden kahveden ağzı yandığı için dava eden adam mantığını bekliyorsanız, maalesef çok beklersiniz. Yurtdışında bile bu tip açık kapılar bırakmamak için firmalar sıkı çalışıyor eskisi gibi değil. Web sitesinde bir bilgi olma zorunluluğu yok. Yukarıda belirttim bu ancak etik olmadığı noktasında eleştirilebilir. Ama ürün hakkında bilgi edinmek tüketici olarak sizin göreviniz. Ortada bir yalan, sahtekarlık vs söz konusu değil. Daha düşük donanımlı yahut problemli bir ürün size 5830 olarak satılmıyor, 5830i koduyla satılıyor. Eğer 5830 koduyla daha düşük donanım vb. satılıyor olsa ve bu konuda bilgilendirme yapılmasaydı haklıydınız. Neden "i" eklemesi var diye araştırmak gerekir rasyonel tüketici olarak değil mi? Sonuçta bu "i" modeli hakkında samsung TR olmasa da internette onlarca bilgi var. Ki böyle bir mantıklıa aklını peynir ekmekle yemediği sürece firma hareket etmez. Yani fikrimi belirtmiyorum yasal zemin çerçevesinde yapabileceklerinizi söylüyorum.
    Klasik hiçbir şeyin peşinde koşmayan biri olarak bir tanesi klonlanan imei problemli cep telefonunun bedel iadesini almak üzere 30 küsür firmayla (İki de belediye var) uğraşıp çatır çatır hakkımı aldım
    Tabi bir avukata danışın isterseniz, o size daha net birebir açıklamasını yapar mevzunun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 28 Mayıs 2012; 22:52:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arizaeren

    quote:

    Orijinalden alıntı: fasakasa

    Araştırma yapamadıysa almasaydı arkadaşım o zaman. Sitelerde açıklaması olan bir ürün tercih etseydi. Bunca site mağaza kendi mi üretip satıyor bu i modelini .

    ne ilginç insanlarsınız bizim millete göre haklı herzaman mağdur eden. adam bide durmuş t,şk geçiyor benle!! doğru diyorsunuz şu platformda bile brbrni s.kn miletten ne olacak elin gavur firması bırak etik dışı hareketi , cebinden paranı çalsa yarabbi şükür deyip övünürsün bide...

    çok iyi yapmışsınız... belki şansım düşüktür ama denicem susmaktan iyidir...




  • Konu çok işime yaradı sağolasın az kalsın bende Ace İ alacaktım ama artık Ace alacağım
  • S2 için de benzerini yapmışlardı, normal I9100 yerine farklı işlemcili I9100G modelini sürdüler nispeten düşük fiyattan.
  • Ohoooo i900 Omnia almadan önce Windows Mobile 7 çıkacak diye almıştım.
    Galaxy S ICS yi almadı ben de dava açayım.
  • harbiden arastırmacı olsaydınız okurda alırdınız cihazları millek keyif için arm7 arm 8 arm 9 diye sallamıyor burada

    100 bg araba aldım ama 180 i gormuyo diyosunuzda firmaz size 180 i görürmü dedi??
  • ya burada muhalefet olma amacıyla muhalefet olanlar gidin işinize iki gün sonra savunduklarınız başınıza gelince ağladığınızla kalırsınız... sizler gelip gidip sizi kazıklıyana yarabbi şükür çekip hep onların bi haklılığını bulansınız, ben onun yerine onların haksızlığını buluyorum siz kazıklanıp sustuysanız o sizin suçunuz... ortada bir tür sahtekarlık var evet kılıfına uydurulmuş evet %99 yasal ama o %1 sizin haklarınıza tecavüzse susmayın ama bunu bildiğinizden emin değilim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    S2 için de benzerini yapmışlardı, normal I9100 yerine farklı işlemcili I9100G modelini sürdüler nispeten düşük fiyattan.

    işte sorun da burda nispeden düşük diyorsun bizimki nispeten yüksek ve bilgilendirme 0 ben müsteri yetkilisini arıyorum bana ikiside aynı diyor kendiside bilmiyor bir başkasına yönlendiriyr o bildiği için evet haklısınız falan diyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    S2 için de benzerini yapmışlardı, normal I9100 yerine farklı işlemcili I9100G modelini sürdüler nispeten düşük fiyattan.

    sevindim hatta tavsiyem üzerine biraz daha ekle iphone 3gs al hertürlü on numara alet benim amacım oydu ama dedimya bakıyorsun sitelerden karşılaştırmalara böyle yanılıyorsun i phone her türlü stabil bir alet performans bakımından..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.