Şimdi Ara

Manchester City Geyikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Manchester City son 3 dakikada 2-1 yenik durumdam 3-2 kazanarak sampiyon olmasi sonrasi ingiltere basinindan geyikler.

    man united başkanı canlı yayına telefonla bağlanmış.. "kupa bizim hakkımızdı.. biz gönüllerin şampiyonuyuz" şeklinde açıklamalarda bulunmuş.. telefonu kapatırken de "Man city kazandı diye sevinmişsinizdir siz" demiş..

    kupa'yı soyunma odasında almayı reddeden city'liler kraliçe elizabetin talimatıyla kupayı sahada aldı.

    shaun wright-philips'in para sayarken görüntüleri varmış. manchester özel yetkili savcısı soruşturma başlatmış.

    şikenin kralı dönmüş **. Her santrada QPR takımının topu city'nin yarı sahasındaki taç çizgisine atması nedir **. Adamlara direkman atak şansı veriyorsun **. Türkiyede Fenere yapılsa bu durum takımı komple silivriye alırlardı.

    Fener yapınca şike city yapınca mucize. hatta şöyle de bir detay var. qpr diğer maçın sonucuyla premier ligde kalmayı garantiledi son anlarda ve maçı bıraktı..buna ne demeli??? ingiltere futbolu bitmiş aaabi..

    Maç bitiminden sonra MANU taraftarı sokağa döküldü ve Londra Shell benzin istasyonunu taşladı,polis araçlarını devirerek ateşe verdi.

    kaleci hentbol kalecisi mi?

    evet,qpr-m.city maçı sonrası roberto mancini,sergio agüero,dzeko şikeyi '' sahaya yansıttıkları'' gerekçesiyle pdfk'ya sevk edildi. City taraftarları chaglayan adliyesinin etrafında yönetimi protesto etmek için toplandılar. Alex Ferguson '' kupamızı verin,yoksa fifa'ya,cas'a,fiba'ya,aihm'ye başvuracağız hakkımızı arayacağız '' diye tehditler savurdu. Bu olaylardan sonra içinde '' unutulmamalıdır ki '' bağlacı geçmeyen tek bir yazılı açıklama dahi yapılmadı. Şimdilik buradan aktaracaklarımız bu kadar, sözü merkez stüdyomuza bırakıyorum.


    Neyse biraz daha var aslinda takildigim bir sitedeki yorumlardan alinti yaptim.







  • Ne pis geyikleri varmış bu insanların.
  • Qpr önetim Kurulu Üyesi sadece 1 maç istedik çok birşey istemedik bu Qpr'lilere yazıktır yaa diye ağlamış canlı yayında
  • Premier Lig'de puanlar yarıya bölünüp süper final oynanacak.
  • Bana daha çok 20:45'i hatırlatıyor bu maç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.