Şimdi Ara

Prison Break - 5. Sezon Bitti (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.000
Cevap
116
Favori
607.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yuh ya mart 2007 ye kadar ara ? lost bile 3 ay ara veriyo. acaba panama bölümleri falan çekilecekte onun için mi ki ?
  • benden de yuh, nasıl beklenir Mart'a kadar. Verin tüm sezonu, diziyi bitirin olsun bitsin, ne kasıyorsunuz ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZZ RAT -- 9 Kasım 2006; 11:05:07 >
  • ne inanamıyorum 2007 mart mı olmaz nasıl beklicez ya ben bu kadar olucağını bilmiyordum uf ya uf şey gibi bıraktılar sonunu zaten
  • arkadaşlar haber doğru mu, marta kadar 4 ay var ya, el insaf inşallah yalandır
  • bazen cnbce ye kızıyoruz da adamlar işi biliyo bu araları hesaba katıp ondan geç veriyolar. 2-3 hafta ara verdiler şimdi de bu çıktı ortaya. 13. bölümden sonra verirlerse arayı. ocakta başlıyo cnbce de amerikanın 1 bölüm gerisine düşüyoruz. ayda 4 bölümden marta kadar 12 bölüm yapar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Legolas

    bazen cnbce ye kızıyoruz da adamlar işi biliyo bu araları hesaba katıp ondan geç veriyolar. 2-3 hafta ara verdiler şimdi de bu çıktı ortaya. 13. bölümden sonra verirlerse arayı. ocakta başlıyo cnbce de amerikanın 1 bölüm gerisine düşüyoruz. ayda 4 bölümden marta kadar 12 bölüm yapar.


    evet doğru ama yine de ocağa kadar beklettikten sonra Amerikayı yetişse ne yazar, biz burda yeni bölüm için bir hafta bekleyemezken ocağa kadar nasıl bekleyelim

    edit: yazım hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC GRADY -- 10 Kasım 2006; 16:00:30 >
  • yeni bölüm için marta kadar bekleyen adam bekler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Empyrium

    13. bölümden sonra mart 2007'ye kadar ara verilecekmiş.

    oooha!

    ohhaaaaaa
    nese yeni bi diziyede başladım çoğunz 3. sezondasınzdır LOST daha ilk sezon 3 bölüme kdr seyrettm süpermiş ya
  • dizi elimde 1 sezon toplam 22 bölüm tamamı türkçe alt yazılı var,dvd kutusunda ve kapaklı olarak,ilgilenenler pm atabilirler.ayrıca dizi listemi istemek için pm ile mailinizi atarsanız size liste gönderebilirim.
  • sabahın ilk ışıklarıyla torrentten 100k ile 1 saat içinde çektim ve hemen izledim

    bu bölüm baya hoş oldu ya.

    sarah ın babasının odasında bulduğu anahtarın ne olduğunu ve ajanların neden onun peşinde olduğunu anlıyoruz

    t-bag in ne kadar akıllı bi herif olduğunu anlıyoruz.

    mahone yine yapıyo yapacağını.

    bi karakter ölüyo o da sürpriz olsun
  • www.sonsaniye.net alıntı

    Faruk Arslan
    12.Kasım.2006
    ABD'nin Kurtlar Vadisi

    Amerikan Fox Tv'de iki sezondur yayında olan ' Prison Break' dizisi, ABD'nin Kurtlar Vadisi'ni anlatan mükemmel bir yapıt. Bizim Kurtlar Vadisi gibi etrafında fanlar oluştu, yapımcısı ve yazarını meşhur etti. ABD'deki mafya örgütlenmesi, derin devlet, istihbaratlar, iş dünyası ve siyasilerle olan bağlantıları ve bol kanlı, patlamalı, ölümlü aksiyon sahneleri ile Türk yapıtı Kurtlar Vadisi'ni anımsatırken, bu diziyi aratmıyor.


    Dizi, Dominic Purcell rolünü üstlenen Lincoln Burrow'un büyük bir şirketde CEO Yardımcısı olan kardeşini öldürmek suçundan haksız olarak hapse düşmesi ve ölüm cezasına çarptırılmasıyla başladı. Fox River State hapishanesinde cezanın uygulanmasını bekleyen Dominic'i kurtarmak için bir banka hırsızlığı teşebbüsü ile kendini içeri tıktıran Wentworth Miller ( Michael Scofıeld), aslında hapishanenin kuruluş yapısı ve açıklarını bilen Lincoln'la birlikte kalanları hapisten kaçırmakla görevlendirilen mühendis kökenli bir mafya, istihbarat üyesidir.

    Düştükleri hücrede eski mafya babası John Abruzzi ( Peter Stormare), Fernando Sucre ( Amaury Nolasco), T Bag lakaplı tetikçi Robert Knopper, C Note lakaplı Rockmond Dunbar, ve Charles Westmoreland ( Muse Watson) ile meşhur olmayan Skyjacker uzmanı Cooper bulunmaktadır. Michael'ın dışarıdaki tek bağlantısı avukatı ve Lincoln Burrow'un kız arkadaşı olan Veronica Donowan ( Robın Tunney)dir. Lıncoln'un hedefteki oğlu Marshall Allman'ı koruyan Veronica, ilginç bağlantılarıyla dizideki kilit isimlerden biri. Beyaz Saray ve FBI ajanı Paul Kellerman ( Paul Adelsteın) ve gizli serviste güç elde etmeye çalışan Caroline Reynold ) Patricia Wettig) gizli servise çalıştığı belli kardeşiyle hedeflerine ulaşmaya çalışmaktadır ve Veronica'nın sürekli misafirlerindendir.

    Fox River hapishanesinden müthiş ekip kaçırılır. Michael'a aşık olan hapishane doktoru Sara Tancredi ( Sarah Wayne Callies) kaçış planında kilit rol oynar. Numaradan Michael'a aşırı doz eroin enjekte edilir, kaçarken yaralanan ve ölen Westmoreland ölmeden önce 5 milyon dolarını nereye gizlediğini son nefesinde sadece Cooper'a söylemiştir.

    Hapishane dışında mütkiş ekibi yeni bir hayat beklemektedir. Westmoreland'ın 5 milyon dolar nakit parası kendilerine polis ve FBI'dan saklanmaları için yeterli olmuştur. Hapishane Güvenlik Amiri Yüzbaşı Brad Bellick ( Wade William) kaçaklar yakalanıncaya veya öldürülünceye kadar durmak bilmeyen bir çaba içine girer.

    Prison Break ( Hapisten Kaçış) dizisinin yapımcısı X Men: The Last Stand," "Rush Hour gibi filmlerinde rejisörü olan Brett Ratner, Paul Scheuring, Matt Olmstead, Marty Adelstein, Dawn Parouse ve Neal Moritz. Dizi fanları her bölümü heyecanla bitirip, tüm hafta boyunca gelecek hafta ne olacağını tahmin etmeye çalışıyor. Yapımcılar ser veriyor, sır vermiyor. Pazartesi günleri Fox Tv'de akşam prime time'da 7 veya 8 p.m.'de ( Saatlar Kuzey ABD'de yaşanan eyalete göre değişiklik arz edebiliyor) yayımlanıyor. Ayrıntılı bigi isteyenlerhttp://www.fox.com/prisonbreak/ web sayfasına bakabilir.

    Dizi, Kurtlar Vadisi dizisi gibi para basan yan sanayisini oluşturdu. Dizi bölümlerini indirmek isteyenler 1.99'a indiriyor. 1500'den fazla çeşit çeşit dizi hediyelik eşyaları satışa sunuldu. Dizi fan web sayfaları her geçen gün artıyor. Geçmiş bölümlerin DVD'leri yok satıyor. Diziyi ilk başlarda beğenmeyip eleştiren sinema ve TV eleştirmenleri yakalanan reyting karşısında yelkenleri suya indirdi ve dizinin elde ettiği başarıya artık övgüler düzüyor.

    Amerikan halkı gibi nüfus yapısına kıyasla fazla okumayan görsel olarak kendilerine sunulanları sorgulamadan yutan bir millettir. 11 Eylülden beri böyle diziler yerine propaganda amaçlı devlet jargonu kokan olağanüstü hal dizileri ekranları kaplamıştı. 5 yıldan sonra nihayet diğerlerinden farklılığı hemen seçilen bu dizi uyandırma görevi görmeye başladı. Gemiyi ilk terkeden farelerdir. Sanırım son seçimlerde hezimete uğrayan Neo Conlar, Bush yönetimi ve Cumhuriyetçileri çok daha önceden gözden çıkardı ve gelecek seçimde Demokratlara ve Hillary Clinton'a oynamak için altyapı çalışmasına ters köşeden başladı. Özür dilemeyi bilmeyen Fox Tv'nin sahibi Neo Conların, böyle bir diziyi ekranlara taşımasının siyasi bit yeniğini bulmakta güçlük çekiyorum. Kendi bağırsaklarını deşmelerinin bir sebebi olmalı.

    Amerikalılar ekranlardan kendilerine yansıtılana ilahi mesajlar gibi inanan saftoriklerdir. Halen Filistinlilerin Yahudileri katlettiğini, Saddam Hüseyin'in El Kaida'yla ortak haraket edip 11 Eylül'ü gerçekleştirdiğini zan ediyorlar. Ortalama bir Amerikalının genel kültürden yoksunluğu karşısında hayret edip ABD'nin nasıl olupta dünyaya hükmettiğini kendinize sorarsınız. Evine 500 kanallı bir tv anteni bağlamış, öldürecek vakti bol bir Amerikalıdan ne köy olur, nede kasaba. Göçmenler olmasaydı ABD'de olmazdı. Son 5 yıldır medeniyetlerini kurarken sömürdüleri insanları dışlamaya başladılar. Medeniyetler böyle ayrımcılıklarla yıkılır.

    Kurtlar Vadisi dizisi nasıl Türkiye'de konuşulması tabu olan olguları yıkmış ve pek çok sırları ifşa etmişse ABD'nin Kurtlar Vadisi adını verdiğim bu dizide aynı işlevi görebilir. Dizi, her geçen sezon çıtasını daha da yükseltiyor. Dünyada en fazla televizyon seyreden milletler içinde Amerikalılar ilk sırada, Türkler ikinci sırada yer alıyor. Aptal kutusu adını verdiğim Televizyon, koyunlaştırılan sürüleri gütmek için iyi bir araç olduğu gibi sürüleri ayıltan bir vasıtaya da dönüşebiliyor. İnsanlar artık gizemli ve kendilerinden saklanan bilgilerin peşine düştü. Kurtlar Vadisi'nin Türkiye başarısı ve Prison Break'ın ABD'deki başarısının sosyolojik altyapısında bu bilinçaltı psikozu var. Yeknesak söylemlerden bıkan ve kendilerinin aptal yerine konmasından usananlar, farklılık arıyor ve sunanı ödüllendiriyor.

    Tv yöneticilerine bir öneride bulunmak istiyorum. ABD'den dizi almak istiyorsanız, hemen Fox TV ile görüşmeye başlayın ve bu diziyi transfer edin. Kurtlar Vadisi'nin yakaladığı reytingi yakalayacağına bahse girerim. Dizinin konusu, oyuncuları ve heyecanla takip edilen haraketli yapısı Türk seyircisine çok şeyler öğretirken eğlendirecektir.
  • 11. bolum dustumu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

    11. bolum dustumu


    çoktaan sabahın ilk ışıkları ile çektim ve izledim
  • arkadaşlar bana acilen 5. bölüm ve sonrasını lazm pm den bilgi verirmisniz?
  • 5. bölüm bumudur?
    Prison Break - Prison Break S02E05 HDTV XviD-XOR VOSTFR[dx]
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cynsure

    dizi elimde 1 sezon toplam 22 bölüm tamamı türkçe alt yazılı var,dvd kutusunda ve kapaklı olarak,ilgilenenler pm atabilirler.ayrıca dizi listemi istemek için pm ile mailinizi atarsanız size liste gönderebilirim.



    1.sezon tüm bölümler tek dvd demi , fiyat yazmamışsın ayrıca yer neresi ?

    Prison Break - 5. Sezon Bitti

    Prison Break - 5. Sezon Bitti
  • link veren bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
  • ya bu t-bag ne çakal bir herifmiş ya tansiyon aletiyle paraya konuyor ayrıca sucreyi pek sevmem ama o olmasa ne yapardılar bilmiyorum
  • Beyler bu ne muhteşem bi dizi ya inanılmaz bişe.Hani tv reklamlarında soluk soluğa izliceksiniz filan derler ya bu dizide o deyim kullanılsa abartı olmaz.Ama biraz monotonlaştı dizi.Hadi abruzziyi yakalamaya giderken tweener ı yakalamaya gidio gibi düşündük ama aynı tekniği 2. sezonun ilk bölümündede kullanmışlardı o yüzden tweener ı dierlerini yakalasın diye gönderdiklerinde böle olacağı barizdi.Ama yinede hayatımda böle dizi izlemedim.
    Ayrıca arkadaş 13. bölümden sonra mart 2007 ye kadar ara demiş doğruysa çok üzülürüm doğruysa zati uçağı yakalayıp panamaya kaçıcaklar demektir.Umarım doğru diildir
    Not:Umarım anlaşılır olmuştur aceleyle yazdımda
  • Arkadaslar s2 12.bolum "Disconnect" çıktı... biraz sonra izlicem...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.