Şimdi Ara

Levent ERDOĞAN 'dan İstifa Açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Teknik Direktör Samet Aybaba takımın başına getirilmezse istifa edeceği yönündeki haberleri yalanladı.

    Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, kendisinin söylediği iddia edilen, "Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Samet Aybaba olmazsa yönetimden 8 kişiyle birlikte istifa eder, yönetim kurulunu olağanüstü kongreye götürürüm" ifadesinin tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

    Yazılı bir açıklama yapan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

    "Bugün bazı internet sitelerinde benim ağzımdan söylendiği belirtilen 'Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Samet Aybaba olmazsa yönetimden 8 kişiyle birlikte istifa eder, yönetim kurulunu olağanüstü kongreye götürürüm' şeklindeki sözlerim tamamen asılsızdır. Konuyla ilgili görüşüm sorulduğunda şahsi tercihimin Samet Aybaba'dan yana olduğunu söylemem üzerine ifadem çok başka noktalara çekilip bir kargaşaya neden olmuştur. Ne herhangi bir röportajımda ne de yönetim kurulu toplantısında böyle bir ifade kullanmadığımı, bu tarz haberlerin iyi niyetle ve var gücüyle çalışan Beşiktaş yönetimini yıpratma amacı taşıdığını ifade etmek isterim. Ayrıca hiç bir kaynağa dayandırılmadan benim ağzımdan çıkmamış sözlerin haber olarak servis edilmesini de basın ahlakı ve etiğiyle örtüştüremediğimi belirtir, böylesine kritik bir süreçte taraftarlarımızında bu tarz gerçek dışı haberlere itibar etmemesini rica ederim."


    Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı/haber1903







  • Bu adam götürse götürse zaten rakı sofrasına götürür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RévivaL

    Bu adam götürse götürse zaten rakı sofrasına götürür

  • Yönetim ile ilgili kötü haberleri Y.D'nin yalakaları çıkarmıyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum.Yönetimin başarılı hamlelerini örtmek için yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.