Şimdi Ara

Yüksek Kapasiteli Batarya HD2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Bildiğiniz üzere cihazlarımızda hele ki android (4.0.4) işletim sistemi kullanıyor isek batarya deşarj süresi hepimiz için sıkıntılı bir durum. Bununla ilgili internette yaptığım araştırmalarda bizim modeller ve farklı modeller için yüksek kapasiteli piller üretilmiş. (mAh açısından.) Bunlardan bir kaçı :
    3500 mAh

    1600 mAh

    2430 mAh

    2400 mAh

    Bu tip bataryalardan uzun süredir kullanan arkadaşlar var ise bize bilgi vermelerini rica edeceğiz. Uzun soluklu kullanımda cihaz içi donanımlarda bir deformasyon yaratır mı ? Yada ciddi anlamda batarya performansları nasıldır ?

    Bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederiz ;

    İyi forumlar.







  • bende çok merak ediyorum bu 3500 mah bataryalardan kullanıp gerçekten faydasını gören varmı diye.
  • Umarım konumuzu gören kullanan yada en azından incelemeye fırsat yakalamış bir arkadaş bulabiliriz. :)
  • 2430 olanına android forumlarında rastlamıştım, Sensation XE modelinde epey fark ediyormuş.
    One X gibi pili bütünleşik cihazlara takılamıyor sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iGroN

    2430 olanına android forumlarında rastlamıştım, Sensation XE modelinde epey fark ediyormuş.
    One X gibi pili bütünleşik cihazlara takılamıyor sanırım.

    Bilgi için teşekkürler. Fakat HD2 cihalarda performanslar nasıl onları çok merak ediyoruz...
  • bu tür ürünler orjinal olmuyorlar dolayısıyla atıyorum htc ceo su 20 saat giden batarya yapabilmek varken neden 10 saat giden batarya yapar? e salak değilse yapar tabi. ama bu adamlar salak olmadıkları halde 3500 mah batarya üretmiyorlar dolayısıyla kandırmacadan başka bir şey değil gibi duruyor bunlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seriousgigi

    bu tür ürünler orjinal olmuyorlar dolayısıyla atıyorum htc ceo su 20 saat giden batarya yapabilmek varken neden 10 saat giden batarya yapar? e salak değilse yapar tabi. ama bu adamlar salak olmadıkları halde 3500 mah batarya üretmiyorlar dolayısıyla kandırmacadan başka bir şey değil gibi duruyor bunlar...

    Kandırmaca değildir. Ancak tam performans göstermeyebilir. Yinede normal bataryadan daha fazla günlük kullanım sunabilir. Ancak ömrü kısadır. Çünkü kaliteli üreticiler öyle batarya üretmiyor.

    Ayrıca batarya konusu tamamiyle stratejik birşey. 10bin mw batarya yaparlar inanıyorum ama satışları düşer. Her yeni telefonda daha fazla batarya gücü sunuyorlar ancak donanımda hızlandığından batarya hep aynı seviyelerde gibi duruyor.




  • orjinal bizzat telefon üreticisi tarafından ekstra olarak satılan bataryaları alınız.diğer türlü çin malı üretici haricinde üretilen bataryalar sıkıntı çıkarır.gerek telefon donanımına zarar verebilir,batarya şişebilir,patlayabilir ve ömürleri kısa olabilir.Ayrıca şirketin elinde 20 saatlik bir batarya varsa bunu direk kullanmaz.misal : ilk modelde 10 saatlık batarya,ikinci modelinde 15 satlik ve üçüncü modelinde 20 saatlik.bildiğiniz kapitalis sistem mevcut teknolojiyi planlanan satiş dilimlerine bölerek daha çok kar yapmaktır amaç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 17 Mayıs 2013; 22:38:59 >
  • tam olarak katılmıyorum misal htc şarjı 20 saat giden telefon çıkarsın, samsung ve apple batar yahu. yada tam tersi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.