Şimdi Ara

sorun halen kabak gibi ortada ve devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • daha önce iki kez burdan iletişime geçerek aveanın bağlıu bulunduğum lokasyonda şebeke problemiyle ilgili sorun halen devam ediyor bu sorun 7 iş günü içerisinde çözülmediği takdirde tek taraflı olarak sözleşmeyi fes edip avea bizzat btk tarafından tazminat açaçağımı burdan belirtiyiorum sorunu tekrardan burdan yazıorum bağlı bulunduğum lokasyonda şebeke çekmiyor çok zayıf aramalar sırasında kopukluklar meydana geliyor 19.05.2012 tarihi saat 21:20 mevkisinde telefonla konuşurken ve telefon sabit iken hat koptu ve görüşme sollandı bu sollanmanın teknik olarak şebeke üzerinden olduğunu ispatlayabilirim telefonla konuşurtken şebekenin kalitesini db olarak gösterebilirim!
    daha önceki aramalarda bana aramalarınız araştırıldı ve herhangi bir kopukluk tespit edilmemiştir sms araştırması da yapılmasını istiyorum sms atıncada gitmiyor çünkü bu talebin 7 iş günü içerisinde çözüme kavuşmaz ise yasal yollarla avea' cezai yaptırımlar uygulanması için elimden geleni yapıcam!







  • Avea'ya karşı herhangi bi yaptırım uygulayamazsınız çünkü Avea size bu hattı zorla vermiyor,dahası sinyal kalitesinin mükemmel olduğunu bile garanti etmiyor.Vakit harcadığınızla kalırsınız.Size bir örnek vermem gerekirse 2003yılında Aycell kamu kurumlarıyla anlaşma yaptı ve memurları abone yaptılar.İmzalanan sözleşmede Aycell 2003sonuna kadar tüm şehir merkezlerinde kapsama problemini çözeceği yazıyordu.Sonuç bugün hala sorun var ve o kadar insan buna güvenip abone oldu sabit ücret ödedi kullanamadıkları hatlara.Sözleşmede olmasına rağmen Avea sadece sabit ücretin bir kısmını bildiren memurlara geri ödedi.Yani işiniz çok zor zira sizde böyle bir madde bile yok.
  • eminim avea kendi genel merkazınde bıle cekerken zorlanıyordur...soyle bısey kı 3g desteklı baz ıstasyonunun tam olarak yakınlarındayım dısarıda hspda aktif oluyo. Pat eve gırıyorum 2g gsm1800.. Bı yaptırım uygulatabilecegınızı sanmıyorum ama sabrınızı tasırıyorsa deneyın derım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.