Şimdi Ara

GSSTORE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sipariş verdim pazartesi, hala elime geçmedi formalar, metin oktay t-shirti için özellikle internetten verdim, semtteki store'da yoktu diye, istanbul'un merkezinde oturuyoruz hala sipariş hazırlanıyor diyor, madem yoğunluk var ona göre eleman alın kardeşim, devamlı bu şekildemi işliyor internet mağazası bizim takımın yoksa yoğunluktan mı bilmiyorum ama hiç şık olmadı.



  • pazartesi vermişim diyosun daha cuma gününden laf ediyorsun.tek bildiğiniz şey eleştirmek yahu.ggdeki hazır ürünler dışında hangi online shopping 4günde gelmişki gs storeu eleştiriyorsun.
  • Bende çarşamba akşamı aldığım ürün Cumartesi gelmişti.Yani 3 gün sayılıyor.
    Özel mesaj kısmından yetkililerle irtibata geçin.24 saat içinde yanıt veriyorlar
  • Beni şaşırttı açıkçası bu durum ülkemizdeki kargo ağını da göz önüne alırsak aynı gün bile gelmesi mümkün, şimdi deniyorum özel mesaj kısmını tavsiyeniz için sağolun, zaten gelsin gelmesin o önemli değil feda olsun aslanlara, benim bu durumumu anlatmamdaki sebep farklı gsstore'u işleten firmadan kaynaklanan bir sorun bu, ve düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • Cevabı çok basit şampiyonluktan dolayı gsstore satışları 10-20 kat arttı, bu yüzden siprarişler yetiştirilemiyor.
  • Bütün sezon hiç birşey almayın, takımın şampiyon olmasını bekleyin sonra da çok yavaş efendim GS Store. Yavaş olur tabi. Lig içinde günde 100 sipariş anca gelirken internetten şimdi 2000-3000 sipariş geliyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d4ng3r

    Cevabı çok basit şampiyonluktan dolayı gsstore satışları 10-20 kat arttı, bu yüzden siprarişler yetiştirilemiyor.

    Kesinlikle katılıyorum.
    Bende Trabzonspor ile evimizde 0-0 kaldığımız maç gününde vermiştim siparişi.Yani Çarşamba akşamı.Cumartesi günü kargo ile geldi
  • Dün geldi ürün çok yavaş anlayacağınız, kim işletiyorsa bizim store'u bu işi rayına sokmalı, en azından bazı dönemlerde part time çalışacak hızlı elaman almalı. Bu arada bütün sezon ürün almayan kim onu anlayamadım, devamlı maçlara giden kombine sahibi bir Galatasaray'lıyım ve evde yeterli sayıda forma var o yüzden de aldıklarımı giyemeyeceğim diyebilirim, metin oktay t-shirti için ve şampiyonluk nedeniyle takıma daha fazla destek olması adına sipariş verdim, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen.
  • bugün ankarada bir gsstore a gittim ankara merkez şubesi. adamla baya konuştuk ve dedi ki bu aralar sakın internetten alışveriş yapma. şampiyonluktan sonra satışlar patlama yaptı. taraftar ürünü storeda bulamayınca online alışverişe başvurdu ve online şube kitlendi bizde telefonla satış yapıyoruz sabahtan beri telefonlar susmuyor. dedi ve ben içeri girdiğimde mağaza kalabalıktı çoğu tshirtteki son M bedenleri aldım. bence online alışveriş yerine mağazadan almalısın. istanbuldasın senin yerinde olsam ARENA daki store a giderim tüm ihtiyaçlarımı alırım hem de orada şampiyonluk kupası ile foto çektiririm.
  • Haklısınız zaten ilk defa internet aracılığıyla bir ürün aldım store'dan onun azizliği ve şaşkınlığına uğradım ,o da metin oktay tshirti için yoksa evde bu sezon çıkan siyah ve sarı formalar duruyor, final haftası olduğundan gözümde büyüdü gidip gelmek sıkıntı oluyor Arena'ya benim için, belki de çok zaman geçirdiğimdendir stadda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.