Şimdi Ara

İşte Polis....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  İşte Polis....


    Amiri tutmaya çalışıyor yapılanlara bakın.

    Bu ülkede düzen sağlamak falan çok zor.

    Kendi taraftarı polisle problem yaşayınca polisle eleştirip, dün ilk fırsatta Fenerbahçe'ye laf sokanlara selam olsun.



  • Fenerbahçe Galatasaray maçını Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda izleyen Burak A., polisin tüm tribünlere inanılmaz şekilde gaz sıkarak ve stat kapılarını açmayarak on binlerce kişiyi öldürmeye teşebbüs ettiğini söyledi.

    Bugün oynanan Fenerbahçe Galatasaray maçını Şükrü Saraçoğlu'nda izleyen Burak A., stat içinde olayların nasıl başladığını ve polisin on binlerce kişiye nasıl gaz sıktığını soL'a anlattı. Burak A., olayların polisin bilinçli provokasyonu ile başladığını ileri sürdü.

    Maçın bitiminin ardından 10-15 dakika ufak tefek olaylar dışında ciddi bir olay yaşanmadığını, sadece bir taraftarın sahaya indiğini, onun da gözaltına alındığını belirten Burak A., 40-50 çevik kuvvet polisinin herhangi bir olay yokken Telekom tribünü önüne gelmesi ile olayların başladığını ifade etti.

    Burak A. şöyle konuştu:

    "Maç bitiminde Galatasaray takımı çevik kuvvet çemberi içerisinde şampiyonluğu kutlarken tribünlerde yalnızca maç boyunca olanlara tepki vardı. Bu kutlamalar devam ederken, çevik kuvvet ekiplerinin Telekom tribünü önüne gelmesi ile sözlü atışmalar oldu, polisin birkaç adım geri çekilmek yerine ısrarla taraftarla gerginliği sürdürmesi, hareketliliği artırdı. Sahaya giren birkaç taraftarın polis tarafından tartaklanması üzerine gerginlik iyice büyüdü. Gerginliğe rağmen yaklaşık 10 dakika boyunca taraftarlar sahaya girmedi. Polis birkaç metre geri çekilip beklese herhangi bir şey olmayacaktı. Gerginlik anında sahaya giren birkaç kişinin polis tarafından tartaklanması sonucu gerilim büyüdü. Saha kenarına atılan uzun bir demirin çevik kuvvet polisi tarafından taraftarlara vurmak için kullanılması ise polisin yaklaşımı için yeterince açıklayıcı. Polis bilinçli olarak gerilimin artmasına neden oldu.

    "Olaylar polisin tahriki ile başladı"

    Taraftar sahaya girdiği için müdahele olmadı, polis taraftarı tahrik ettiği için taraftar sahaya girdi. Birçok taraftarın olaylar üzerine sahaya inmesinden birkaç dakika sonra polis müdahelesi başladı. Polis, saha içerisindeki taraftarlara müdahele etmek yerine bütün stadı gaza boğdu. Herhangi bir uyarı olmadan hedef gözetmeden, yaşınabilecek izdihamı bile düşünmeden müdahele edildi. Ben üçüncü katta olduğum halde bulunduğum bölgeye ve stadın tamamına onlarca gaz bombası atıldı. Binlerce kişi yoğun gazdan dolayı çıkmaya çalışırken merdivenlerde inanılmaz bir izdiham vardı. Dışarıya çıkmaya çalışırken denediğimiz kapıların çoğu kapalıydı. Bulabildiğim tek kapının çıkışında ise halen polis müdahelesi ve Toma araçları vardı. Stattan çıkmak ve uzaklaşmak bile neredeyse mümkün değildi müdahele edildiğinde. Stat dışında birçok sokakta gaz sıkılmaya devam ediyordu. Bu ortam sonucunda olaylar tamamen kontrolden çıktı.

    "Bu açık şekilde cinayete teşebbüs etmektir"

    Yarı yarıya kapalı bir alanda on binlerce kişinin bulunduğu bir alana, bu kadar sorumsuzca bir müdahale insan yaşamına kastetmek, açık şekilde cinayete teşebbüs etmektir.

    Kaynak :Sol Haber

    Bu da okunsun bakalım.

    Polis taşkınlık yapana müdahele etmeli ama olay farklıysa ciddi sorun var demektir.




  • trabzonda ts taraftari sucluydu, kadikoyde ise polis suclu. TABİ CNM :))
  •  İşte Polis....
  • bunları başa gelince mi anlıyorsunuz?
    yıllardır polis terörü var zaten türkiyede

    sizin fenerbahçenize sıra gelincemi kafanız çalışır oldu ?

    sizinki kolpadan başka birşey değil

    ortada olan mahsumlara oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.