Şimdi Ara

Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
10
Favori
58.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •  Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]



    REHBER


    Oyunda 3 sınıf var bunlar Assault, Specialist ve Recon.



    Assault


     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]


     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]




    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


    Specialist


     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]


     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]



    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


    Recon


     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]


     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]




    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]


    Önemli Taktikler


    - Mümkün olduğunca cover alarak ateş etmeye çalışın. Çünkü cover sistemi geri tepmeyi azaltarak sabitliği arttırmakta, size daha hassas bir atış sunmaktadır. Recon oynarken Sniper rifle kullanıyorsanız cover aldığınız zaman dürbün çok az sallanır ve rahat ateş edersiniz.

    - Cover sisteminde geri tepmeyi azaltma ve hassasiyet artışı cover'a nasıl girdiğimize göre değişir. En iyi değerleri yere en yakın şekilde cover aldığımız zaman elde ederiz. Ancak bunun dezavantajı siz coverda olsanız dahi diziniz dışarda kalmaktadır ve siz daha atış yapmaya fırsat bulamadan ölebilirsiniz. En iyisi çömelerek cover almaya çalışın.

    - Bir bölgeyi kaparken %80'leri geçtiyse eğer 1 kill alacağım diye kafanızı cover'dan çıkarmayın. Sniperların tek bir kurşunuyla işiniz bitebilir ve 5 adam vurmakla eşdeğer bayrak kapma puanını kaçırırısınız. Mutlaka bölgeyi kapıp daha sonra atağa geçin.

    - Sniper ile oynarken sürekli dürbünden etrafa bakmayın. Mümkün olduğu kadar cover'da gizli kalmaya çalışın ve emin atış yapabilecekseniz kafanızı çıkarın. Eğer sürekli dürbün açık bir şekilde etrafa bakarsanız, dürbünün kadrajına girmeyen başka bir sniper tarafından avlanmanız olasıdır.

    - Düşmanla orta veya uzak mesafede karşı karşıya kaldıysanız hemen kendinizi yere atın. Cover alacak durumda olamayacağınız için hedef küçültmüş olursunuz. Ayakta kalan düşman sizden daha büyük bir hedef oluşturacağı için sizin onu vurmanız daha kolay olur.

    - Bir bölgeyi kaparken sakın geride durup kill alacağım diye yırtınmayın. Özellikle Sniper ile oynuyorsanız geride beklerken ilerde bayrağı kapmaya çalışan arkadaşlarınızı 1 kişi eksik bırakmış olursunuz. Unutmayın bölgeyi kapan oyunu da kazanır. Mutlaka bir yer kapılırken kapanlara yardım etmeye çalışın.

    - ÇOK ÖNEMLİ!!! Reconlarda yer alan Vector sayesinde 10 metre içerisinde koşarsanız sizin geldiğinizi anlayacaktır. O yüzden bir yere girerken köşeleri dönerken eğilerek dönmeye çalışın. Böylece Vector özelliği olan Recon bile sizin geldiğinizi farketmeyecek, eğer eliniz hızlıysa siz onu daha önce öldürebileceksiniz. Uğur (ViiiZ) ve ben bu yüzden az ölüyoruz. Bunu kesinlikle alışkanlık haline getirin. Ayrıca köşelere eğilerek girmenin bir diğer faydası da silahınızda handling sorunu bulunuyorsa bunu önceden önlemiş oluyorsunuz. Yani koşarken bir anda düşman ile karşı karşıya kalırsanız sarı bir bar saniye olarak geri sayar ve siz ancak o süre geçtikten sonra zoom alabilirsiniz. İşte eğilerek köşelere girmek bunu da çözmüş olur. Mutlaka buna alışın.

    - Oyuna ilk başladığınızda ısınma turları olmaktadır. Bu turları spawn noktasında bekleyerek heba etmeyin. Nasılsa bu turlarda öldürdüğünüz veya öldüğünüz istatisliklere yansımamakta. Bu turları haritayı öğrenmek için kullanın. Haritadaki geçişlere ne kadar hakim olursanız düşmanın nereden geleceğini kestirmeniz ileride daha da kolaylaşır.

    - Özelliklerinizi yerinde ve zamanında kullanın. Örneğin aval aval koşmak için Blitz kullanmayın. Aegis açıp gelen bir specialisti devirmek için kullanın. Sniper rifle ile oynuyorsanız kesinlikle ama kesinlikle ORACLE kullanın. Ben görünmez olup öyle ateş ederim demeyin. Zoom açmış bir sniper siz görünmez olsanız daha sizi oldukça rahat bir şekilde seçebilir. Görünmezlik mesafe uzaklaştıkça işe yaramaktadır. SMG ile oynayacaksanız görünmezlik (Cloak) kullanın.

    - 12 level olduktan sonra özelliklerinizin ikinci versiyonları yani MKII olanları açılmaktadır. Bunları daha iyi oynayabilmek için mutlaka satın alın. Ayrıca MK II versiyonların önemli özelliği upgrade yapılabiliyor olmalarıdır. Kendinize en uygun olanı upgrade edin. Örneğin Oracle'ı 70 metreye uzatan upgrade'i, Cloak'ın, Blitz'in ve Aegis'in daha uzun süre gitmesini sağlayan upgrade'i, Heat'in daha çok hasar vurmasını sağlayan upgrade'i Blackout'un hızlı geri dolmasını sağlayan upgrade'i yaparsanız bu özellikler daha etkili bir kullanım alanı yaratır.

    -Düşman bir bölgeyi kaparken mutlaka arkadan sızmaya çalışın. Recon olup görünmezliğiniz olmasa bile hızlı bir şekilde ilerleyip arkalarından gafil avlayabilirsiniz. Ancak arkasına bakacak olan ya da yeni spawn olmuş düşmanları da hesaba katarak ilerleyin. Pro oyuncular bölgeyi kaparken öne değil arkaya bakmaktadırlar. Ava gideyim derken avlanmayın. Eğer dolanmayı başarabilirseniz ve 4-5 belki daha fazla adam varsa bölgeyi kapan heyecana kapılıp hepsine ateş etmeyin. Çıkarın el bombalarınızı birini bir tarafa birini diğer tarafa atın ve siz de taramaya başlayın. Bu taktik sayesinde 6 kişi bölgeyi kapan düşmanı 2 el bombası sayesinde öldürdüm ve bölgeyi kurtarmış oldum. Çok sağlam taktiktir kullanın.

    -Cloak ve Blackout'un seslerini iyi ezblerleyin. Eğer düşmanın Cloak yani görünmezlik bastığını duyduğunuz anda gözlerinizi 4 açın. Ekranda buzlu bir şekilde haraket eden görünmez Recon'u seçmeniz hiç zor olmaz. Yeterki gelebileceği noktaları iyi gözlemleyin ve varsa güzel bir kulaklığınız ile ayak seslerine odaklanın. Görünmez olsa dahi ayak sesi çıkaracaktır. Blackout sizin özelliğinizi etkisiz hale getirip sizi de belirli bir süre savunmasız kılacağı için ilk şarj etme sesini duyduğunuz anda oradan olabildiğince geriye doğru uzaklaşın. Böylelikle oradaki herkesin Blackout'tan etkileneceğini zanneden specialist oraya daldığı anda siz kimseyi vuramadan onu indirebilirsiniz.

    - Bir assaultu arkadan yakaladığınız anda sırtında ne olduğuna iyi bakın. Eğer Blitz yani kalkan takıyorsa boşuna sırtına doğru ateş etmeyin. Sadece ayaklarından öldürebilmektesiniz. Sırtına ateş ederseniz o sizin ateş ettiğinizi anlar ve dönüp sizi rahat bir şekilde vurabilir.

    - Tabanca mutlaka satın alın. Öyle anlar olur ki merminiz biter tabanca hayatınızı kurtarır. Ayrıca şarjör değiştirmek koşmayı durduracağı için mümkün olduğunca cover alıp daha sonra şarjör değiştirin.

    -Oyuna girmeden önce günlük görevlerinizi ve Fireteam görevlerinizi almayı unutmayın. Onlar size kullanabileceğiniz fazladan özellikler veya eşyalar kazandırmaktadır. Boşu boşuna bir gün kazanacağınız şeyi kazanamadan geçmeyin.

    - İlk başlarda herşeyi satın alıp denemeyin. İlerideki güçlü silahlar için oldukça yüksek RP yani oyun parasına ihtiyaç duyacaksınız. O yüzden paranızı çar çur etmeyin. Sınıflara göre alışveriş listesi yazacağım inceleyip size de uyarsa satın alabilirsiniz.

    - Oyunda sesli iletişim bulunmaktadır. Alt tuşuna basık tutarak konuşursanız takım arkadaşlarınız sizi duyabilmektedir. Hiç olmadı düşman arkadan dolanır ve ilk sizi vurursa konuşmadan "behind" (bihaynd diye okunuyor) derseniz takım arkadaşlarınız dikkatini arkalarına verecektir ve böylelikle takımı korumuş olacaksınız.

    - Özelliklerinizi kullanarak etkisiz hale getirdiğiniz düşmanları takım arkadaşlarınız öldürürse size asist vermektedir. Mesela Oracle ile 5 düşmanın yerini tespit ettiniz ve tespit ettikten sonra takım arkadaşlarınız o düşmanları öldürürse 5 tane asist puanı alacaksınız. Hem size hem de takıma oldukça faydalı.

    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


    Sınıflara Göre Alışveriş Listesi


    Assault
    Oyuna başlarken M27 assault rifle olan kiti seçerek başlayın.
    -M27D10RS + Grip + Muzzle Break + Ext. Ammo olarak satın alın. Bu silah sizi 10 level olana kadar idare ettirecektir.
    -10 lvl: MK16 SV + Muzzle Break + Ext. Ammo olarak satın alın. Aslında M27D10RS silahı sizi idare ettirecekse 5 level daha sabredin ve en güzel Assault riflelardan birine ulaşın.
    -15 lvl: Sar 21 C + Muzzle Break + Ext. Ammo olarak satın alın. Bu silah sizi 30 level olana kadar idare ettirecek harika bir silahtır. Betada kullanıma açık olmayan 3 silah dah vardır. Onların özelliklerini bilmediğim için önerebileceğim silahlar bunlar. Yakın ve uzak mesafede Sar 21 C oldukça etkili bir silahtır. İsterseniz aldığınız tüm silahlara Open Reflex 1x takabilirsiniz. En rahat görüş açısı veren dürbündür.

    8 level olduğunuzda benim canım çabuk dolsun diyorsanız Combat Regen. Benim zırhım daha da güçlü olsun diyorsanız Harden Armor özelliğini satın alın.

    Specialist
    Oyuna başlarken MK5 LMG olan kiti seçerek başlayın.
    5 levele kadar bu silahla idare edin. Zaten 5 level olmak kolay.
    -5 lvl: M96c + Muzzle Break + (100 mermi bana yetmez derseniz Ext. Ammo) olarak satın alın. Bu silah samimi söylüyorum 25 levele kadar sizi idare ettirecek güzel bir silahtır.
    -10lvl M96C bana yavaş geliyor diyorsanız, MK 46 Mod 0 + Grip + Muzzle Break olarak satın alın. 900 Firerate sayesinde yakın mesafede oldukça ölümcüldür. Ancak orta ve uzak mesafede cover almaz iseniz düşmanı vurmanız baya bi zor. LMG'ler oldukça fazla saçılıyor ve sekiyor.
    -15 ve 20 lvl silahlarına paranızı boşuna heba etmeyin. 25 levele kadar M96 C veya MK 46 Mod 0 ile idare edin. Hem böylece aynı silahla oynayarak Critical'inizi de arttırmış olursunuz.
    -25 lvl: MG36 KV + Muzzle Break + Ext Ammo (eğer 50 ammo yetmez diyorsanız + C MAG) olarak satın alın. Bu silah oyundaki en iyi ve etkili LMG'dir. Sizi son levele kadar idare ettirecektir. PKP ve M240B'nin özelliklerini bilemediğim için son tavsiyem MG36 KV'dir.

    8 level olduğunuzda Ammo Suply özelliğini satın alın. LMG ile oynayacağınız için mermiye herkesten çok ihtiyacınız olacak.

    Recon
    Oyuna başlarken uzaktan düşman öldürmek istiyorsanız M24 olan kiti seçerek başlayın. Lvl 2 olunca Oracle alın.
    5 levele kadar M24 ile idare edin. 5 lvl olması kolay.
    -5 lvl: SRS + Bipod + Muzzle Break (eğer geri tekmeyi düşürüyorsa) + Rahat görüş açısı için 6x scope, Çok uzaktan düşmanımı avlamak istiyorum diyorsanız ayarlanabilir 3-9x veya 2.5-12x scopelarını tercih edebilirsiniz. Ayarlanabilir scopelarda en son zoom aldığınız yerden yeniden açarsınız. Her açtığınızda 3 veya 2.5x olmamaktadırlar.
    -10lvl: Sentinel SR-1 SV + Muzzle Break + isteğinize uyan herhangi bir dürbün. Bu silah cover aldığınızda en sabit duran silahlardan birisidir. Sizi rahatlıkla 20 levele kadar taşır.
    -15 lvl. Yarı otamatik sniper kullanmak istiyorum diyorsanız: SR-25 SD + Muzzle Break + Ext. Ammo + isteğinize uyan herhangi bir dürbün.
    -20 levele gelince 5 level daha SR-25 yada Sentinel ile idare edebilirim diyorsanız MSR'ı es geçebilirsiniz. Ancak oldukça güçlü ve güzel bir sniperdır. Almayı dilerseniz MSR + Bipod + Muzzle Break olarak alın.
    -25 lvl. Ve geldik sniper rifle'ın kralına. M200 SV + Muzzle Break + Ext Ammo olarak satın alın. Üzerinde 6x dürbün ile gelmektedir. Dilerseniz ayarlanabilir dürbünlerden alabilirsiniz. Gövdeye bile tek atmasıyla bilinen bu silah damage olarak en iyi silah. Tabiki betada kapalı olan 3 sniper silahının özelliklerini bilmediğim için şimdilik bu diyorum.

    Oyuna başlarken yakına girip düşmanlarımı bu şekilde avlamak istiyorum diyorsanız MP5 olan kiti seçerek başlayın. Lvl 2 olunca Cloak alın.
    -Elinizdeki silahı bırakıp direk MP5SD-N2 + Grip + Muzzle Break + Ext. Ammo olarak satın alın. Mutlaka Open Reflex 1x'i satın alın. İron sight'ın görüş açısı hiç güzel değil.
    -5lvl deki SMG ler ile satın almış olduğunuz SMG arasında kayda değer bir fark yok. Boşuna paranızı heba etmeyin. Damage ve firerate olarak neredeyse tıpatıp aynılardır.
    -15 lvl e kadar MP5SD-N2 ile oynayın. 15 lvlde MP7 + Grip + Muzzle Break + Ext Ammo ve kesinlikle Open Reflex 1x satın alın. Bu silah sizi 30 lvle kadar idare ettirecek güzel bir silahtır. PP2000'lerden kesinlikle uzak durun. Şarjör değiştirme süresi çok uzun silahlar. Hiç kullanışlı değiller.
    -30 lvl olunca P90 + Muzzle Break olarak satın alın. Hasar olarak oldukça güçlü bu silahın sesi çok fazladır. Başınızı ağrıtırsa muzzle break'i silencer ile değiştirebilirsiniz. Diğer 3 smg'nin özelliklerini bilmediğim için en iyi SMG'yi bu olarak tavsiye ediyorum.

    8 lvl olduğunuzda yakınınızdaki düşmanları seçebilmek için vector, ateş edenlerin yerini bilmek isterseniz Gunshot özelliğini satın alın.

    Assault ve Specialist Shotgun
    Oyunun ilk shotgunını seçerek başlamayın derim. Keza shotgun olarak oyuna başlamak sizin yararınıza olmayacaktır.
    -5lvl Pentagun SP + Muzzle Break olarak alabilirsiniz. Yarı otomatik ve oldukça güzel bir shotgundır.
    -10 lvl PM5 SP + Muzzle Break dilerseniz bir de scope alabilirsiniz. Genelde scope kullanmadan 3. kişi görüş açısından ateş etmek daha mantıklıdır.
    -15 lvl ve 20 lvl shotgunına para harcamayın. Özellik olarak güzel Shotgunlar fakat reload süreleri oldukça uzun. PM5 SP en iyi shotgun olarak kullanılabilir.
    -30 lvl KPS 12 C + Ext. Ammo + Muzzle Break olarak alabilirsiniz. Mermi kapasitesi açısından oldukça etkili bir yarı otomatik pompalıdır. Diğer shotgunların özelliklerini bilemediğim için en iyisi PM5 SP ve KPS 12 C'dir.

    Armor Seçimi
    Armor olarak ben çok dayanıklı olacağım yavaş haraket etmeye razıyım diyorsanız Titan armorları tercih edin. Zırhı oldukça kuvvetli olan bu armorlar sayesinde düşman kurşunları size daha az zarar verir. Ancak sizi bir o kadar da yavaşlatmaktadır.

    Benim armorum iyi hızımda biraz olsun diyorsanız Hermes armorları tercih edin. Hem armor hem hız kombinasyonu olarak oldukça güzel armorlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 24 Ağustos 2012; 22:45:04 >







  • Cok aydınlatıcı bir konu olmuş, konu icin tesekkürler zahmetli olmus :)
    Bir sniper olarak sentinel sr almalarini tavsiye etmem cunku silah bipot takili oldugu zaman durbunde %50 gorus acisi birakiyor srs almalari daha yararlarina olur sentinel ile aralarinda 7 damage kadar fark var ki m200 svye kadar silahin criticali en ust seviyeye ulasmis olur (:
    Birde armor alicaksaniz size tavsiyem 4 slotluk armorlardan alin bu armorlara bir recon olarak soyluyorum ya full hp basin yada full critical farki goreceksiniz %10dan 2adet hp ve crtical daha makbule gecer :)
    Oyunu cok begendim grafikleri gayet guzel tam bir taktik oyunu... :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 13 Mayıs 2012; 15:34:02 >
  • Ben teşekkür ederim. Oldukça uğraştırıcı oldu ancak değdi. Elimden geldiğince işe yarar herşeyi yazdığıma inanıyorum. Yeni başlayacak arkadaşlara güzel bir rehber oluşturacaktır.

    Aslında Sentinel ile ilgili görüş açısını azaltma meselesi biraz doğru. Dürbünü açtığınız zaman silahın bareli ekranın yarısını kaplıyor. Sadece üst yarım küre işe yarar oluyor. Eğer baktığınız yerin altından düşman geçerse görmeme ihtimali olabilir. Ama onun dışında pek bir zarar dokunacağını zannetmiyorum. Zira cover alınca oldukça hassas bir yapısı olan bir silah. Neredeyse hiç kıpırdamıyor ve temiz bir atış şansınız oluyor. 4 slotlu armorlar 17 ve 27 level de açılanlar. Ben genelde tüm lootlardan birer tane koyuyorum ama sniperlar oynayış tarzına göre sizin dediğiniz gibi değişik taktikler uygulayabilir. Bu arada LOW grafik düzeyi size çok kötü görünmezse LOW'da oynayın. Daha temiz bir görüş açısı veriyor. Uzaktaki düşmanları ve görünmez olmuş reconları görmek daha da kolaylaşıyor




  • Çok güzel detaylı emek verilmiş bi konu olmu,eline emeğine sağlık hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qermaNazi

    Çok güzel detaylı emek verilmiş bi konu olmu,eline emeğine sağlık hocam

    Teşekkür ederim Kapalı Beta sürecince deneyebildiğimiz, deneyemeyip deneyenlerle konuşup bilgi alarak elde ettiklerimizle güzel bir rehber hazırladım. Open Beta süreci başladığı zaman oyuna eklenecek yeni silahlar, yeni zırhlar, yeni haritalar vs. olacağı için eklemelere de devam edeceğim.
  • Teşekkürler çok açıklayıcı ve faydalı bir konu olmuş.
  • Harika bir rehber olmuş, eline sağlık Yusuf.
    Open Beta başladığında yeni geliştirmeler ve özelliklerde eklenirse tam olur

    Ufak bir ipucu da ben vereyim, Minimap'i çoğu kişi Minimize olarak kullanıyor ve haritanın sadece küçük bir kısmını görebiliyor oysa Maximize olarak kullandığınızda daha fazla alanı görebiliyorsunuz ve haritaya daha iyi hakim oluyorsunuz, bu sayede çok defa arkadan baskın yapmaya çalışanları yakaladım.
  • Siperdeyken düşmanı fark ettiğiniz zaman ekranın ortasını düşmana odaklayın ve kafanızı sonradan cıkarın sniper+oracle kullanırken çok işe yarıyor :)

    Amatörce bir video heves ettik yapalım dedik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 14 Mayıs 2012; 21:12:33 >




  • Teşekkür ederim Uğur. Arkadaşlar ikinizin de söylediklerini eve gidince ekleyeceğim konuya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    Siperdeyken düşmanı fark ettiğiniz zaman ekranın ortasını düşmana odaklayın ve kafanızı sonradan cıkarın sniper+oracle kullanırken çok işe yarıyor :)

    Amatörce bir video heves ettik yapalım dedik


    Video güzel olmuş Eline sağlık. Ana kadromuz belli Sniper sen, Assault Uğur, gene aklım karışmazsa Specialist ben Uğur kızacak şimdi bi karar ver diye

    Son 2 taktiklere sizin yazdıklarınız eklendi. Ayrıca Open Beta'dan önce kapalı betanın 3üncü versiyonu gelecekmiş. Yani bu verilen aranın ardından başlayacak olan yine kapalı beta olacak ama bu seferki son kapalı beta olacak. Sonra ardından open beta başlayacakmış. Forumda yazılanlardan anladığım öyle. Bir değişiklik olursa buraya eklerim. Daha full sürüme çok var anlayacağımız




  • Bu olmadı işte tekrardan beta oyna gene emeklerin boşa gitsin
  • Kimyasal sonunda videonu görebildik, güzel olmuş eline sağlık, bir ara 342 Critical vurdu, işte ondan Titan giymiş assault bile kaçamaz

    Yusuf sen de specialist olacaksın işte kıvranma boşuna, Anux. bile en son MG36 ile specialist olarak devam ediyordu, sana dediğim gibi son yamadan sonra beta da olan specialist silahları içinde en kullanışlı olanı MG36.

    Dediğin gibi tekrar kapalı beta başlayacaksa mevcut karakterler silinmeden devam ederse fena olmaz, open beta başlarken silinsin sorun değil.

    Oyunun final sürümünün Future Soldier dan önce çıkacağını sanmıyorum, sonuçta iki oyunda Ubisoft'un ve Future Soldier'ın PC de satışını düşürmek istemezler.


    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Kapalı Beta da olmayan haritalardan biri, umarım Phase 3 de farklı haritalar görebiliriz.

     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]  Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]  Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]  Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]  Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]  Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]  Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 15 Mayıs 2012; 18:28:18 >




  • Öncelikle teşekkürler videoyu çekmekte bayağı zorlandım sağlam bir ssd olsa çok iyi sahneler çekebilirim ama yok

    Benimde yazacağım buydu sayfayı güncellediğimde yeni haritayı koydun :D ama benim beklentim oyuna +4 map daha koymalarıydı ki betada 4 map arasında döne döne beynimiz sulandı.Oyunun final sürümünde sana katılıyorum çünkü oyunun mmosu future soldiere nazaran daha uzun ömürlü ama bu kapalı beta part 3 ne zaman geliyor merak ettiğim konu bu
  • Uğur son sözünü söyledi Ben 25 levele kadar dandik silahlarla oynayacağım ama bir assault olarak sen 15 levelde mis gibi Sar 21 C ile oynuyor olacaksın. Artı senin Regen kitin var mis gibi. Eskiden olsa loot ile sorunu hallediyorduk ama şimdi hiç loot da vermiyorki arkadaş. Onlara da para harcarsak vay bizim halimize %99 Specialist %1 Assault

    Yeni haritalar olacaktır mutlaka yoksa harbiden beynimiz sulandı 4 haritada oynaya oynaya. Phase 3 Haziran başı olmadı ilk haftası bitince başlayacaktır. Muhtemelen karakterler aynen gelecektir ama sıfırdan başlarsak çok amelelik olacak bizim için. Bence çoğu eksiği düzelttiler daha Phase 3 yapmaya gerek yok. Verin direk Open'ı işte bize mis gibi kasalım arkadaş. İlla uzatacaklar. Haziran başı gelsin de oyunsuz kaldık valla

    EDIT: Kimyasal senin için büyük edit. Level 25 olunca M-200 SV almıyorsun MSR ile devam ediyorsun sonra level 28 de açılacak olan Nemesis 50'yi alıyorsun. 142 damage sniper rifle Resimde yazan değerler biraz garip ama damage, firerate ve accuracy de değişiklik olacağını sanmıyorum. Artık assaultlara bile gövdeden tek vurur bu silah

     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]


    EDIT 2: İlk mesajın sonuna dürbünlerin resimleri eklendi. Almadan önce neye benzediklerini görmüş oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 16 Mayıs 2012; 3:58:13 >




  • Teşekkür ederim Yusuf ,muhtemelen o değerler değişecektir diye tahmin ediyorum.

    Sniper tüfeği dediğin kırma kollu olur zaten benim asıl merak ettiğim sniper ksvk acaba bu tüfeğin değerleri nedir?
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    Teşekkür ederim Yusuf ,muhtemelen o değerler değişecektir diye tahmin ediyorum.

    Sniper tüfeği dediğin kırma kollu olur zaten benim asıl merak ettiğim sniper ksvk acaba bu tüfeğin değerleri nedir?
     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]

     Ghost Recon Online - Free2Play [Rehber ve Taktikler]


    Betada olmayan 3 silahtan biri m200 den güçlü olacaktır. Bu resime göre Nemesis ama KSVK de olabilir. Çünkü diğer silah bolt action değil. İsmini hatırlayamadım BF3 de vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 16 Mayıs 2012; 14:10:10 >




  • Beta tahminen hangi tarihte başlar fikriniz varmı sabırsızlandırıyor bu oyun beni
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    Beta tahminen hangi tarihte başlar fikriniz varmı sabırsızlandırıyor bu oyun beni

    Al benden de o kadar. Haziran ilk haftası diye tahmin ediyorum. Valla beta bitti oyun oynamıyorum GRO gibi değil hiçbiri.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fps oyun oynamak istemiyor artık canım oyunun tps açısı bile oynamama sebep de bekle bekle olmuyor alternatifi yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    fps oyun oynamak istemiyor artık canım oyunun tps açısı bile oynamama sebep de bekle bekle olmuyor alternatifi yok

    Aynen TPS candır ya. Geçen BF3 girdim cover almaya çalıştım Splinter Cell serisine bi göz at TPS güzel bi seri. Son oyunu Conviction çok güzeldir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.