Şimdi Ara

Kendi Server'imiz oLsun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okuyan herkese teşekkür ederim. Biz 2 arkadaş bir server satın alarak küçük bazlı bir şekilde piyasada iş yapmayı planlıyoruz. Amacımız belli başlı online oyunların kurulumunu yaparak kişiye özel server üretmek. Ek olarak hosting hizmeti vermeyi de planlıyoruz. Bu işlerimizi yapabilmemiz için tavsiye edebileceğiniz şeyler var mıdır ? Pisaya araştırmasında bize + kazandıracak fikirler yada maaliyeti düşürecek bilgiler ?

    örnek olarak Şu Marka Server, Bu Tip Klima, Şu Özellikteki Kesintisiz Güç Kaynağı gibi ;)


    Zaman Ayırdığınız İçin Teşekkür Ederim.



  • Server seçimi, kurulumu, hosting vs. konularında daha detaylı bilgiye sahip arkadaşlar vardır. Onlar daha iyi cevap verecektir bunlar hakkında.
    Öncelikle internet bağlantısını nasıl sağlamayı düşünüyorsunuz. Çünki int. bağlantınızın hızlı ve simetrik olması gerekir. Yani upload ve download hızlarınız eşit olacak. Bu tip bir bağlantının aylık ücreti hiçde küçük bir işletmenin ödeyeceği bir meblağ değil.
    Kısaca örnek vermek gerekirse fiyatları aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz:

    http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/KurumsalUrun/kobi/data-ve-genis-bant-hizmetleri/noktadan-noktaya-erisim-hizmetleri/metro-ethernet/tarife
  • Eğer Server ve gerekli kurulumların hepsini tamamlayıp sistemi başlattığımız takdirde internet bağlantı ücretininde sıkıntımız olmayacak. Oturup hesaplamalarını gelirimizi giderimizi kıyasladık. Cok kısa sürede tüm harcamalarımızın meyvasını topladığımızı gördük. Gerekli anlaşmalarda yapılmak üzere ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.İbo17

    Eğer Server ve gerekli kurulumların hepsini tamamlayıp sistemi başlattığımız takdirde internet bağlantı ücretininde sıkıntımız olmayacak. Oturup hesaplamalarını gelirimizi giderimizi kıyasladık. Cok kısa sürede tüm harcamalarımızın meyvasını topladığımızı gördük. Gerekli anlaşmalarda yapılmak üzere ;)

    nasıl bir internet kullanacaksınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.