Şimdi Ara

eski pcye yeni parça ilavesiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim arkadaşın celeron işlemci 128 sdram ve markası belli olmayan bir board 40 gb hdd si var buna ne gibi parçalr eklemeliyizki pc hızlansın?



  • komple değiştirmeniz lazım o pcyi miladını doldurmuş o anakarttan ve kasadan başlayıp her parçasını değiştirmeniz lazım bu da 700 ytlyi bulur.
  • bordun desteklediği en son celeron cpu takabilir aynı mhz de ram desteği yapabilir yine hdd yi de bordun desteklediği Gb da arttırabilirsiniz.Bordun katoloğu vardır umarım.

    İşin aslı ben olsam o makinaya dokunmam ufak bi karşesime veririm kendime yenisini alırdım çünki yapacağın yatırım seni kurtarmaz sd ram bulman almanda cok fazla sana performans getirmez.
  • anakartın desteği ne kadar , eğer 1 ghz+ işlemcileri destekliyorsa mesela celeron 1300-1400 takabilirsin , Ramlerini de enaz 256 mb yaparsan ve 7200 rpm hızında bir harddisk ve 128-256 mb bir ekrankartı

    piyasadaki aşağı yukarı tüm oyunları oynayabilirsin ve her türlü işini görür , ama net bilgi almak istiyorsan anakartın marka ve modelini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

    veya arkadaşın dedii gibi bu masrafı yapacağına üzerine biraz daha para koy ve eski bilgisayarını elden satarsan , işini görecek yeni bir bilgisayar alabilirsin sanıyorum
  • ya ona yapacağın masraf 3-5 ay sora hiçbisi değiştirmeyecek.yani teknolji denen illet 1 dk durmuyor ki sana al parcayı 1 yıl kullan hiç zarar etmez v hersekilde kullanırsın diyelim.
    yeni bir bilgisayar almanı tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.