Şimdi Ara

ACİL PAZAR ALACAĞIM.Philips HTS3538 Player önemsiz Ses Sistemi Tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 42LW4500 tv var. çoğu formattaki filmi çözüyor çözemediklerini bilgisayardan HDMI bağlayarak izliyorum, playera ihityacım yok.
    benim merak ettiği TVden yada PC den görüntü işini çözeceğim ama ses sistemininden 5+1 ses alabilecek miyim.
    - yani ses sisteminin kendisinden görüntüyü açmasam ses ( DTS, Dolby gibi ) almakta bi sıkıntı çekermiyim? illaki ses sisteminin playerından mı çalıştırmak gerekiyor ?
    - aynı şekilde uydudan izlediğim kanallarda da bi sıkıntı çekmemek istiyorum.

    iki hoparlör uzun olmalı.
    bana sadece TV den ses sistemine optik bağlantıyla (girişli mi lazım çıkışlı mı artık nasıl bağlanıyorsa ikisi birbirine) bağlanacak pahalı olmayan güzel bir ses sistemi tavsiye eder misiniz?
    ""LG HT-1000EV 850W 5.1 DVD Ev Sinema Sistemi"" veya "Philips HTS3538" alsam uygun mudur, yada şunu al bu daha iyidir diyeceğiniz var mı. max 600 tl ye kadar önerebilir misiniz. şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxiii -- 10 Mayıs 2012; 16:14:21 >







  • rica etsem konuyu bilen birileri cevap verebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxiii

    rica etsem konuyu bilen birileri cevap verebilir mi?

    Televizyonunda optik çıkış var ise, optik girişli bir ses sistemi 5.1 sesleri ses sisteminden alabilmen için yeterli olacaktır.Philips te optik giriş var ise alabilirsin.Ama bu bağlantı şekliyle dolby true hd, dts hd gibi yüksek kbps li hd sesleri ses sisteminden alamazsın.Optik/Coax bağlantıların HD ses iletebilme özelliği yoktur.Bu tür sesleri sadece kendisi çözebilen Bluray Playerli bir ses sistemi gerekir.
  • hadi ya bu kötü oldu.
    tvde optik çıkış var
    bilgisayardan her türlü sesi görüntüyü çözerek televizyona gönderiyoruz, tv dende ses sistemine ama bilgisayardan gelen sesi 5+1 true hd dts alamıyoruz ne garip. illa ses sisteminin media player ına mı muhtaç kaldık.. off bee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxiii -- 11 Mayıs 2012; 9:54:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxiii

    hadi ya bu kötü oldu.
    tvde optik çıkış var
    bilgisayardan her türlü sesi görüntüyü çözerek televizyona gönderiyoruz, tv dende ses sistemine ama bilgisayardan gelen sesi 5+1 true hd dts alamıyoruz ne garip. illa ses sisteminin media player ına mı muhtaç kaldık.. off bee






    Bilgisayardan HDMI ile TRUE-HD ve DTS-HD sesleri yeni nesil av receivera aktarabilirsiniz. Ama imzanızdaki ekran kartını kullanıyor iseniz maalesef 3xxx serisi bu formatları desteklemiyor. Bende eski bir av receiver vardı sattım pioneer vsx-50 aldım ama bende de ekran kartı 3870 yeni nesil sesleri aktaramıyor. 6770 falan bakıyorum değiştircem artık. Zaten yeni oyunlarda da zorlanıyor.
  • o bilgisayarım 3D görüntüleride TV ye aktarmaz dediler kardeşime verdim kardeşimin Geforce GT540M lli bilgisayarını aldım. bu ekran kartı iş görür mü aceba.
    forumdan bi kaç arkadaş sordum LG HB906 tavsiye ettiler.bende HB906 özelliklerine sahip, 2 kolonu veya 4 kolonu ayaklı bir model var mı diye bakınıyorum. sizin bir öneriniz var mıdır?
  • Bilgisayarda HD3870 ile 3D görüntüde ben bi sıkıntı yaşamadım. Yani hem yanyana hem üst üste mkv lerde sıkıntı yaşamadan TV'ye aktarabiliyorum. Bluray isolarınıda TV'ye aktarabiliyorum ama TRUHD ve DTS sesi aktaramıyorum Bide bluraylerde dxva 3 boyutta devreye girmiyor. Normal izlerken sorun yok ama 3 boyut yapınca dxva devre dışı kalıyor bu sefer iş işlemciye düşüyor oda yetişemiyor ve görüntü takılmalı oluyor. GT540 iş görmesi lazım.
    Bi arkadaşa almıştık LG ama modelini hatırlayamadım sitesinde de bulamadım onun kolonları önler düz arkalar kule idi.
  • cevaplar için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bende ses sistemi araştırıyorum LM660S tv kullanıyorum. TV tüm filmleri usb ile oynatabiliyor. BLU-RAY falan istemiyorum. Fakat anlamadığım şöyle bir konu var ben HDMI USB ve Optik Çıkışlı bir ses sistemi ALIP TV ye bağladığım zaman DTS formatında olan sesleri alamayacakmıyım


    LG HT1000 EV düşünüyorum bu aralar kampanyada. dvd player ı kullanmayacam çıkarıp yukardaki tv ye takacm yani anlayacağınız bana sadece ses sistemi lazım. ben bu sistemi HDMI veya Optik ile Tv ye direk bağlasam sıkıntı yaşarmıyım ?

    Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler
  • p_egasus'un sorduğu soruların tamamını ben de soruyorum.

    Bilgisayarımdaki DTS sesli filmleri HDMI ile televizyona verip, TV'nin ses çıkışını SONY DZ740 veya LG HT805PH'a bağlamak istiyorum. DVD Playerı kullanmadan, sadece hoparlörleri bağlasak ses alamazmıyız yani?

    Cevaplayabilecek birisi var mı?
  • Arkadaşlar o dvd player içerisinde amfi düzenini de barındırıyor. Yani çıkarıp bir kenara koyamazsiniz. Hoparlörler tek başına ise yaramaz. Bütçeniz nedir bilmiyorum. Ama eger bu işe merak saldiysaniz size tavsiyem giriş seviyesi bile olsa bir av receiver almanız. En rahat yolu budur. Bütün kaynaklar receiver a receiver da TV'ye bağlanır. En ucuzundan Sony str520 yi düşünebilirsiniz mesela. Ayrıca sanırım yeni nesil lg ler bunu cozmustur. TV'ler optik Kablo üzerinden dts verebiliyor. Samsung da sorun yok zaten. Bu bilmiyorum beklentiniz nedir ancak eğer yarım is yapan bir sistem alırsanız kör Topal kablo tak çıkar ses convert et ugrasirsiniz. Buna enerjinizi varsa yapın bunu. Yoksa 2.1 sistem sorunsuz rahat bir TV keyfi sunabilir. Çünki TV'ler ses çıkışına indirgeme yapabiliyor genelde. Yani izlediğiniz bir dts filmi pcm olarak stereo verebiliyor dışarıya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar acil samsung 46d6000 tvim var bu ses sistemini alsam sesi dts olarak alabilir miyim bide yarın mediamarktta 300 lira değer mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakacıkan

    arkadaşlar acil samsung 46d6000 tvim var bu ses sistemini alsam sesi dts olarak alabilir miyim bide yarın mediamarktta 300 lira değer mi


    DTS filmlerden ses alamadım bugün..bu ses sistemi dts çözüyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.