Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.Bu konular belki birçok kez açılmıştır ama beni mazur görün android li telefonlar hakkında fazla bilgim yok.Şuanda yeni bir telefon almam söz konusu.Ben uzun süredir apple iphone kullandım ve artık bir değişiklik yapmak ve android i denemek istiyorum.Geçen gün sony xperia s i denedim çok hoşuma gitti.Cihazın menüsü hızlı, renkleri canlı kamerası falanda çok iyi.Bu telefonda ekran sararma sorunu devam ediyormu? Bu telefonu tavsiye edermisiniz yoksa başka android sistemli hangi telefonu önerebilirsiniz.En stabili sorunsuzu hangisidir? Telefonsuz kaldığım için bu aralar bişey almam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada ben yurtdışındayım yaşıyorum telefonu buradan alacağım.

    Herkese Saygılar



  • quote:

    Orijinalden alıntı: scarface6

    Selamlar arkadaşlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.Bu konular belki birçok kez açılmıştır ama beni mazur görün android li telefonlar hakkında fazla bilgim yok.Şuanda yeni bir telefon almam söz konusu.Ben uzun süredir apple iphone kullandım ve artık bir değişiklik yapmak ve android i denemek istiyorum.Geçen gün sony xperia s i denedim çok hoşuma gitti.Cihazın menüsü hızlı, renkleri canlı kamerası falanda çok iyi.Bu telefonda ekran sararma sorunu devam ediyormu? Bu telefonu tavsiye edermisiniz yoksa başka android sistemli hangi telefonu önerebilirsiniz.En stabili sorunsuzu hangisidir? Telefonsuz kaldığım için bu aralar bişey almam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada ben yurtdışındayım yaşıyorum telefonu buradan alacağım.

    Herkese Saygılar

    Bütçeniz Xperia S'e müsaitse HTC One X sizin için maddi anlamda sorun olmaz. Bir de One X incelemenizi tavsiye ederim, iyi forumlar




  • Teşekkürler inceleyeceğim inşallah.Htc one x in video incelemesinde oyunlarda ve kamera kayıtında atlamalar takılmalar gözüküyordu.O sorun hala devam ediyormu bilginiz varmı bu konuda ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.