Şimdi Ara

LOL Bolum Kurallari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
17.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LOL BOLUM KURALLARI

    * League Of Legends Bolumu altinda hesap alimi ve satisi tamami ile yasaktir. PBE uyelik satis veya takasi yasaktir.

    1) Uyeleri yanilgiya dusurecek sekilde asilsiz haberler ve bilgiler paylasmak kesinlikle yasaktir.

    2) Herhangi bir konuyla ilgili soru sormadan once bolum genelinde arama yapiniz. Eger sorunuzu karsilayacak bir konu mevcutsa yeni bir konu acmadan sorularinizi var olan konuda sormaya dikkat ediniz.

    3) Acacaginiz konu basliklari konuyla ilgili ve anlasilir olmalidir. Bunun disinda baslikta ve mesajlarda tamamiyle buyuk harf kullanmak, gereginden fazla noktalama isareti ya da simge kullanmak yasaktir. Bu gibi durumlarda konu silinebilir.

    4) Konu icerigiyle uyusmayan gereksiz mesajlar atmak, sadece tek bir smile, +1, takip, mesajim bulunsun, reserved gibi ve benzeri ifadeleri kullanmak kesinlikle yasaktir.

    5) Her turlu Hack, Hile, Bug vb. yasal olmayan konular acmak, paylasmak ve/veya istemek kesinlikle yasaktir. Bu tur konulari acmak ya da istemek ceza sebebidir.

    6)Champion veya Skinler hakkinda bilgi almak, tavsiye ve onerilerde bulunmak, soru sormak veya herhangi bir bilgi almak icin Şampiyon ve Kostüm Alt Basligini kullanin. Bu baslik haricinde acilan tum konular direkt olarak silinecektir.

    7)Kisisel cikar gozeten her turlu konuyla birlikte referans linkleri paylasmak kesinlikle yasaktir. (facebook, twitter vb.)

    8) Forumun genel kurallarinda oldugu gibi kisi veya kurumlara hakaret ve kufur iceren, rencide edici, asagilayici mesajlar atmak kesinlikle yasaktir. Buna her turlu kisaltma ve sansur halinde soylenmis kufurler de dahildir. Bu tur davranista bulunanlar uyari alacak ya da uzaklastiralacaktir.

    9) Karsilastiginiz olumsuz bir davranis karsisinda tartismak/polemige girmek kesinlikle yasaktir. Bu tur bir davranista karsinizda ki gibi sizin de ceza alacagini unutmayin. Bunun yerine sikayet sistemini kullanabilirsiniz.

    10) Forum kurallari geregince silinen ya da kilitlenen konuyu israrla tekrar acmak kesinlikle yasaktir. Bu tur davranista bulunmak ceza sebebidir.

    11) Herhangi bir oyun hakkinda acilmis ilk konu, bahsi gecen oyunun Ana konusu olma ozelligini tasimaz. Konunun icerik olarak doyurucu nitelikte acilmis olmasi ve konu sahibinin, konusunun surekli takipcisi olarak konuyu guncel tutmasi gerekmektedir. Anlasmazliga dusulen durumlarda, karar mercii yonetimdir.

    12) Bolumde diger sitelerin reklaminin yapilmasi ya da firmalarin kendi reklamlarini yapmasi kesinlikle yasaktir. İlan niteliginde yorumlar uyarilmadan silinecektir.

    13) Kod, esya veya oyun ici icerik gibi satis ilanlarinizi ilgili bolume acmalisiniz.

    14) Forum icinde ceza alirsaniz, yeni bir nick ile foruma giris yapmayiniz. Aksi takdirde asil sahip oldugunuz uyeliginizin ceza suresi 1 hafta daha uzatmak zorunda kaliriz. Bir sorununuz var ise Bolum Modlari ya da Forum Destek Ekibi 'nden yardim isteyiniz.(http://forum.donanimhaber.com/support.asp )

    15) Burada yazmayan fakat Forum Genel Kurallarina aykiri olan tum kurallar ve yaptirimlar bu bolum icinde gecerlidir.


    Ayrica Lutfen imza kurallarina uyalim, imza kurallari icin tiklayin.

    Forumla ilgili onerileriniz, elestirileriniz, sikayetleriniz icin tiklayiniz.

  • Bu bolumu kullanan uyeler, bu kurallari kabul etmis sayilir.
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.