Şimdi Ara

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S III resmi olarak tanıtıldı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.951
Cevap
6
Favori
154.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.youtube.com/watch?v=3b9JeII1WhU Guzel bir video bakın derim.
  • Note alıcaktım şahsen kararım değişmiş durumda, ben çok beğendim.
  • Bırsey merak ettım kasa şimdi seramik sanırım. yere düştüğünde oluşabilcek durum nedir ? anlayamadıgım tek kısım bu.
  • bazı yorumlar için çok erken davranılıyor......
    http://www.samsung.com/global/galaxys3/index.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 4 Mayıs 2012; 0:25:42 >
  • s2 ım var gerek yok s3..
  • "Tasarım çok sadeymiş" "çok sıradanmış" "olmamışmış" apple yapsa yorumlar şu olurdu " apple abi çizgiyi bozmamış sade tasarım" "klasik apple sadeliği" "basit ama kaliteli görünüm" .... bırakın bu işleri.. Cihaz Tr ye gelmeden 1 ay boyunca incelenecek bin tane video izleyecez ve sonuç şimdiden belli gibi. Yeni Kral SIII , şimdi dağılın...
  • telefonun tasarımı çok kötü. s3 benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.
  • Pazar günü Frankfurt'a gidiyordum bende sırf bu çıkacak diye HTC One X'i almayıp 1 ay daha bekleyecektim ama gerçeği görünce şu anda One X'i alma kararı verdim. Genede kötü demiyorum güzel sadece beklediğim gibi bir şey olmadı.

    Bu arkadaşa katılmamak elde değil;
    quote:

    Orijinalden alıntı: amon35

    Yayınladığı reklamdaki koyunlar biz olduk sanırım (okadar bekledikten sonra)

    Bu telefon için dört gözle daha iyi sistem ile geleceği konuşuluyordu ama gene satış stratejisi ile Iphone 5'den sonra bir sallantı yaratacağı belli, şu anda sadece çerezini sundu, asıl yemi fatron gelince sunacak.




  • Oval telefonlardan nefret ederim. SII gibi aynı biraz daha büyük olsaydı iyiydi.
  • Note almanın pek bir mantığı kalmadı böylelikle :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kurshoo

    "Tasarım çok sadeymiş" "çok sıradanmış" "olmamışmış" apple yapsa yorumlar şu olurdu " apple abi çizgiyi bozmamış sade tasarım" "klasik apple sadeliği" "basit ama kaliteli görünüm" .... bırakın bu işleri.. Cihaz Tr ye gelmeden 1 ay boyunca incelenecek bin tane video izleyecez ve sonuç şimdiden belli gibi. Yeni Kral SIII , şimdi dağılın...

    apple'dan asla bu kadar berbat ve ucuz bir tasarim cikmazdi.
  • Bir S2 kullanıcısı olarak ben tasarımını beğendim kaba diyenler nesi kaba anlıyamıyorum gerçekten oval hatlarla daha estetik durmuş bana kalırsa telefon ki S2min bazen gereksiz ince olduğunu düşündüğüm için bu tasarım daha çok hoşuma gitti bu incelikle..Ki ele alınca daha da zarif gözükecektir eminim.

    Donanım olarak zaten uçuk kaçık şeyler bekleyenler sizi Samsung istese de tatmin edemeyecektir. Dört Çekirdek Exynos 1.4Ghz - 1 Gb Ram neyinize yetmeyecek anlamak güç :)hee S2 çıktığında piyasada olmayan bir donanıma sahip olarak çıktı S3 böyle çıkmadı diye eleştirmek mümkün ama hele bir telefon piyasaya çıksın bi testleri yapılsın bi görelim neler yapabiliyor bu donanımla ;)Bazıları HTC One X daha iyi demişte birçok testi yapıldı ve S2 nin altında kaldığı birçok benchmark skoru mevcut ;) Açıkçası ben S3'ün bu testlerde tüm cihazları al aşağı edeceğine eminim..Pad'lerle yarışır bana kalırsa S3 :D :D

    Beni üzen tek şey GPU'sunun S2 ile aynı olması onu da yükseltebilirlerdi ki o zaman tadından yenmezdi bana kalırsa..

    Kapaklar ve gövde değişik bir madde gibi geldi seramikte değil sanırım plastite de benzemiyor ısınmayı ne şekilde azaltacak açıkçası merak ediyorum. Pentile ekran yeterli ve gerekli bana kalırsa da ekranda tek tek piksel seçecek değiliz heralde :D ki sanırım 300üstü ppi var telefonda :):) 2100mAh az gelebilirde gelmeyebilirde neticede pil ömrü birazda kullanıma bağlı bunu testlerle göreceğiz :)

    Neticede herşeyden önemlisi telefonun TR pazarına nasıl bir fiyatla gireceği :) yamulmuyorsam HTC One X 1800-2000Tl gibi fiyatlarla satılıyor açıkçası S3'te bu fiyat aralığında girerse S2 mi değiştirmek gibi niyetim olmasa da(daha ömrünü tamamladığını düşünmüyorum) S3'e geçebilirim performans testlerine baktıktan sonra..

    Velhasıl S3 bekleme furyası sona erdiği için çok memnunum telefondan da ümitliyim ben..Hee Samsung sen devlet sırrı gibi telefonunu saklarsan en ufacık detay bile sızdırmazsan lansmanına kadar elbette insanların hayalleri ve istekleri doğrultusunda beklentisi artacak ve karşılarında buldukları tatminkar olmayacaktır..Akıllı ol Samsung :P :D Lansmanı izleyemedim malesef ama insanlar için tasarlandı nasıl bir saçmalıktır :D :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    Adamlar hem kullanım hem tasarın olarak gayet sade ve şık, mücevher gibi cihaz yapmışlar hala orası zırt olmuş burası zort olmuş diyosunuz ..Yarın vitrinde gördüğünüz zaman elinizdeki cihazlara fellik fellik müşteri aramaya başlayacaksınız..Şu cihaz yurtdışında 600 € civarına çıksın peynir ekmek gibi satacak..ONE X miş TWO X miş bu cihazın yanında hava cıva kusura bakmasın kimse..Herşey tasarım da uçmak olsaydı xperia lar rekor kırardı..

    s3 e tek kafa tutacak cihaz iphone 5 olur onun ardından da galaxy s4 çıkar bu böyle sürüp gider..Geride kalan markalara Allah kolaylık versin..

    Nokta.
  • Keşke içinden tavşanda çıksaydı.
  • eğer bu telefon 6 ay içinde tamamen yerleşecekse piyasaya ve samsung 1 sene bekleyecekse 1.4 ghz ve 2gb ram yetmeyecektir.apple iphone 4s e 8mp koydu yaw. bu yılın sonuna bak sen samsung :) tasarım facia.....
  • Ben s2 alacaktım sonra s3 çıkacak dediler bende okadar para verene kadar birkaç ay daha bekliyim dedim nitekim bekledim ve çıktı. Telefon hoşuma gitti diyeceğim ama okadar çok olumsuz yorum eklendiki artık o heyecanımı kaybetmeye başladım. Biraz daha bekleyip kullanıcıların yorumlarını gördükten sonra karar vereceğim olumsuz yorumlar gelirse s2 alabilirim. Heralde o zamana kadar s2 de fiyat olarak baya düşmüş olur diye tahmin ediyorum.
  • alın size samsungdan kazık... s2 ciler hayal kırıklıgına ugradı onlar uzay telefonu fln beklıyolardı :D
  • Ben beğendim şahsen fiyatı otursun birde kullanıcı yorumlarını görüp ona göre alıcağım bataryasıda gerçekten iyi olmuş bence hoş bir telefon tabi s2 tasarımı daha iyiydi ama olsun buda güzel alıcağım :):)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay86 -- 4 Mayıs 2012; 0:31:30 >
  • Samsung Galaxy S III hem dizayn olarak, hem de donanım olarak cidden çok beğendim. Bir apple fanatiği olarak (Apple 'ın neredeyse aşağı yukarı son çıkan bütün ürününlerine sahibim) mevcut iPhone 4 telefonumu satıp Samsung Galaxy S III 'e terfi etmeyi kafaya koydum.

    Samsung şaşırtıcı derecede kendini geliştirmiş. Sabırsızlıkla 29 Mayıs 'ı bekliyorum...
  • Arkadaşlar niye birbirinize baskı uyguluyorsunuz,

    kimisine bakıyorum tasarıma bakıp bakıp sevmeye çalışıyor . 3 mesaj önce fail diyorlardı :)

    Beğenen alır beğenmeyen almaz diye düşünüyorum.

    Şahsi fikrim Note ile S2 arasında kalmış bir cihaz. Bence Samsung'un amirali Note'dur :) SIII arka tasarımı htc one x'e çok benziyor. Yinede SII'den güzel bir tasarıma sahip . Fakat beklenen bumuydu , bence hayır.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.