Şimdi Ara

SMILE ADSL Yanlış Bilgilendirme Diye Adlandırdıkları Dolandırıcılık!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ay öncesine kadar başka firmanın abonesi idim. Yaklaşık olarak 3 hafta önce Arbayes Telekom adında ki firmadan S*** hanım beni arayarak Smile Adsl hakkında bilgi verdi. Hız ve fiyat benim işime geliyordu. Telefonda, bunu da karşımda ki şahısa belirttim. Ancak "Diğer firma ile 28 aylık notebook taahhütüm kaldı, her ay düzenli olarak 40 TL ödemem var, bu problem olur benim için o nedenle teşekkürler" diyerek telefonu kapatmak istedim.

    Karşı taraf " hayır B*** bey, herhangi bir sorun olmuyor, aynı şekilde ödemenize bizden devam ediyorsunuz. Zaten taahhüt konusunda herhangi bir problem olduğu zaman geçiş işleminiz onaylanmadan size telefonla dönüş yapılıyor, siz isteseniz de geçişiniz onaylanmıyor" dendi. O halde problem yok, geçiş işlemini onaylıyorum diyerek telefonu kapattım.

    1 gün sonra Smile Adsl' i kullanmaya başladım. Yaklaşık 1 hafta önce diğer firmaya ait son bir fatura elime geçti. Başta 1.5 TL diye okuduğum faturanın, 1.367 TL olduğunu görünce hemen Smile Adsl müşteri hizmetlerini aradım. Böyle bir yetkileri olmadığını söyleyen bay, yanlış bilgilendirme yapıldığını ve geçiş işlemimi yapan firma ile görüşmem gerektiğini söyledi.

    Daha sonra Arbayes Telekom'u arayarak durumu izah ettim. Ses kayıtları dinlenerek geri dönüş yapılacağı söylendi. Ancak yaklaşık olarak 1 haftadır yapılan herhangi bir geri dönüş yok. Aradığım zaman ise haklı olduğum ancak buna yetkililerin karar vereceği söyleniyor.


    - Şikayetvar.com' a yazmış olduğum yazının bir kopyası bu. Benim sizden öğrenmek istediğim şu arkadaşlar. Ses kaydı benim bir işime yarar mı? Dava açsam ya da Çağlayan Tüketici Hakları Mahkemesine gitsem sonuç alabilir miyim?

    Şimdiden Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem Özkur -- 1 Mayıs 2012; 23:01:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.