Şimdi Ara

Kamu Devreden Dakikalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24 Nisan - 20 Temmuz arasında Kamu tarifelerinden birisindeyseniz, artan dakikalarınız bir sonraki aya devrediyor..
    Kısa süreli bir kampanya da olsa, herkese uygulanması, katılım için mesaj vs gönderilmemesi açısından güzel bir kampanya.

    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Kamu-Devreden-Dakikalar.aspx

    quote:

    TURKCELL KAMU'da, kullanamadığınız dakikalar, bir ay sonraya devreder, boşa gitmez.

    24 Nisan-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında, bireysel faturalı hatlı olup kamu tarifelerinde olan müşterilerimiz, otomatik olarak yararlanacakları bu kampanya ile bir fatura dönemi içerisinde kullanmadıkları tarife dakikalarını, bir sonraki ayda kullanma hakkı kazanabileceklerdir. Kullanmadıkları dakikalar, bir sonraki ayda, kendi paket özellikleri ile devredecektir. Devreden dakikaların tanımlanması ve kullanım bilgileri, ücretsiz SMS ile müşterilere iletilecektir. Ücretlendirme periyodu 6 sn'dir.

    Devreden dakikaları, fatura kesim dönemlerinde, anında aktif hale gelecek ve 1 fatura dönemi boyunca geçerli olacaktır. Müşteriler, bir ay içerisinde, devreden dakikalarının tümünü kullanamazsa, kullanılmayan kısmı bir sonraki aya devretmez, o ayın kullanılmayan dakikaları bir ay sonraya devreder. Devreden dakikalar üçüncü şahıslara transfer edilememektedir. Yalnızca kullanılmayan tarife dakikaları kadar dakika devretmektedir, farklı bir kampanya ile hediye edilen dakikalar bu kampanya kapsamında bir sonraki aya devretmez.

    Müşterinin, tarifesini değiştirip kamu tarifelerinden çıkması durumunda ve kamu tarifeleri içinde de olsa farklı yöne dakika veren bir tarifeye geçmesi durumunda, bu kampanya hakkını da kaybeder.







  • Belki küçük bir hareket gibi görünebilir ancak TURKCELL'de hareket başladı.
    Yağmasada damlıyor.
    Bence yinede yakın markajda takip etmeli kampanyalarını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.