Şimdi Ara

Modem arayüzü açılmıyor yardım!(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar zyxel modem var modelini bilmiyorum ttnet in kampanyadan verdiği kablosuz modem ben modeme kablosuz olarak bağlanıyorum modem ayarlarından uzaktan yönetim de www sekmesi altında WLAN-LAN yazıyordu onu disable yaptım ondan sonra bi daha modem arayüzüne ulaşamadım bunu nasıl düzeltebilirim acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

    internette bulduğum bi yöntem denedim ama o da olmadı

    {
    öncelikle ZyXEL modem kullanan arkadaşımızın bilgisayarının ip adresine bakması lazım bilgisayarın ip adres kısmında varsayılan ağ geçidinde hangi ip yazıyorsa bu modemin ip adresi dir. eğer bilgisayarın varsayılan ağ geçidinde 192.168.1.1 yazıyor fakat explorerda görüntüleyemiyorsa modeme telnet ile bağlanıp aşağıdaki komutları giin sonra sorununuz çözülecektir.

    Not: Telnet xp işletim sisteminde default olarak açıktır fakat wista ve 7 de kapalıdır eğer modeme telnet ile bağlanacaksanız telnet özelliğini açın denetim masasından program ekle kaldıra gelip windows bileşenlerini ekle kaldır seçeneğinde telnet istemci ve sunucuyu işaretleyip yükleyin...

    Başlat > Çalıştır > cmd karşına dos ekranı geldiğinde o ekrana telnet 192.168.1.1 ( modemin ip adresi ) yazıp enterlayın şifre ekranına modemin erişim şifresini yazarak modeme erişin bazı ZyXEL modemlerde telnetten menüler gelebilir burda komut girme satırına düşmek için menü 24 girin oradan 8 tuşlayarak komut yazma satırına düşerek aşağıdaki komutları kullanınız.


    Sys server load
    Sys server Access web 0
    Sys server port web 80
    Sys server save
    }

    Sys server port web 80 yazdığımda "wrong service name.<ftp:telnet:http:https:icmp>" yazıyor

    bu sorunu nasıl halledebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifelessboy -- 24 Nisan 2012; 1:25:13 >







  • Modemin arkasında küçük bir reset butonu vardır. Her modemde olur. Modem açıkken bu butona basın ve bir süre basılı tutun. Modem fabrika ayarlarına geri dönecektir. Siz de yeniden kurulumunu yaparsınız.
  • sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.