Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.067
Cevap
170
Favori
326.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • shrlckhlmss S kullanıcısına yanıt
    Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    Malesef bu oyun değil.Grafikleri o oyuna göre daha iyiydi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu pc platformunda oynadım.Nolur yardım edin
  • rdkbcn R kullanıcısına yanıt
    Ben biraz geç görmüşüm mesajınızı ama Twisted Metal - Twisted Metal 2 olabilir bahsettiğiniz oyun.
  • shrlckhlmss S kullanıcısına yanıt
    Diğer başlığınızda da yanıtladım. Second Sight sizin oyununuz büyük ihtimalle.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]


    olabilir mi ?

    Bu arada eğer oyununuz buysa devam oyunlarını da oynayın güzeldir Spec Ops serisi...

    Hem pc hem de PS'e çıktı devam oyunları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 15 Ocak 2018; 2:45:43 >
  • Siannis kullanıcısına yanıt
    Kardeşim allah ne muradın varsa versin.inşallah seneye piyango sana çıkar.Sana sarılasım var.Oyunu sonunda buldum.Sana ne kadar teşekkür etsem az.Sen dünyaya gelmiş en iyi adamsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    2009-2011 yılları arasında oynadığım bir oyun vardı, Doğa dostu olmaya yönelik hazırlanmış basit bir 2D telefon oyunuydu. Oyunda bir tane ağacamız var, onun meyvelerini kurak olan topraklara fırlatarak yeni ağaçlar üretiyorduk. ismini tam hatırlayamıyorum ama oyunda "eco, plant, seed" kelimelerinden biri geçiyor olabilir. Hatırlayanınız var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shrlckhlmss S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    Bir parça faydam olduysa ne mutlu bana.

    İyi oyunlar :)
  • famicom/nes(halkımızın atari dediği:) cihazında oynadığım contra benzeri bir oyun vardı. 4 karakter seçilebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. kullandığımız silahlar gelişebiliyordu. hatta uçak üstüne kuşbakışı bölümleri de vardı. hatırlayan olursa sevinirim. fena taktım kafaya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meteur

    famicom/nes(halkımızın atari dediği:) cihazında oynadığım contra benzeri bir oyun vardı. 4 karakter seçilebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. kullandığımız silahlar gelişebiliyordu. hatta uçak üstüne kuşbakışı bölümleri de vardı. hatırlayan olursa sevinirim. fena taktım kafaya.

    Contra Force olabilir mi?
    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meteur

    famicom/nes(halkımızın atari dediği:) cihazında oynadığım contra benzeri bir oyun vardı. 4 karakter seçilebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. kullandığımız silahlar gelişebiliyordu. hatta uçak üstüne kuşbakışı bölümleri de vardı. hatırlayan olursa sevinirim. fena taktım kafaya.

    Metal Slug bence
  • Snow, Saboten bombers, Tumble pop benzeri bir oyun arıyorum. Hatırladığım bu kadar.

    Bu tür oyunları listeleyebileceğim bir kaynak lazım aslında bana çünkü oyunun içeriğini sadece hayal meyal hatırlıyorum hiç bir şey kalmamış aklımda.
  • merhabalar,
    askeri operasyonu yönettiğiniz bir oyun vardı. Çok eski bir oyun oldugunu da sanmıyorum. Oyun içeriğinde mesela; 5 askeriniz var, birine 5 adım sola git el bombası at diğerine 3 adım tarayarak kuzeye yürü diye bina içinde talimatlar verip karsıdaki 5 kisiyi etkisiz hale getirmeye çalısmak vardı.
  • wllm W kullanıcısına yanıt
    Xenonauts 2
    March Of War
    Company Of Heroes Serisi

    Söylediğiniz tip aklıma gelenler bunlar şu anda. Umarım bunlardan biridir.
  • Galiba yanlıs anlattım. Oyunun bunlarla benzerliği yok. Oyuncular 1. Tekil şahıs değil dışarıdan yönetiliyordu. Operasyon ekibinde bombacı otomatik silahçı gibi karakterlere komut veriliyordu. İlerleye basınca verilen komutlarla operasyon 1 zaman birimi ilerliyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wllm -- 24 Ocak 2018; 22:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Yıllar önce bir oyun oynadım böyle menüsünde falan iki adam mezarın başında ellerinde silah falan alttan konuşma sesleri falan geliyor. Bir görevde falan da sevdiğimiz bir kız bizim için askere giriyor kılık değiştiriyor falan oyuna dair hatırladığım şeyler bunlar bide bi tane daha oyun vardı böyle bu da eski gizli bir bölgeye girmeye çalışıyoruz ajan gibiyiz elimizde mp5 falan oluyor gireceğimiz yer fabrika gibi bir yer kocaman sürekli korumalar falan çıkıyor. Son oyun da böyle bir adam üstünde bir kız onu taşıyor sürekli yaratıklar falan geliyor onları öldürüyor öyle bir oyundu hepsini aynı yılda oynamıştım ama isimlerini hatırlamıyorum.
  • Merhaba öncelikle aranıza yeni katıldım. Benimde adını hatırlayamadığım bi oyun var, gerçi bu oyun bir paket halindeydi,içinde birkaç oyun vardı; birinin adı lost diye hatırlıyorum kapağı mavi ağırlıklı ve bize oyunda yardımcı olan mavi bir hayvana benzeyen yaratık vardı, animasyon karakteri gibi, oyunun içinde ingilizce olarak kelimenin karşıladığı eşyaya tıklayarak bölüm geçyorduk, kadın sesi gibi birşey eşyaların adını söylüyordu.(mesela altta yazı olarak egg yazıyor sen yumurtaya tıklıyorsun) Herneyse ikincisi ise bir çocuk ve balığını konu alıyor balık ya küvetteki tıpadan denize gidiyor biz balğı kurtarmaya çalışıyoruz, işte inci topluoruz pembe bir deniz hayvanı ar ona veriyoruz o da bize pasta veriyor, sonra deniz yıldızı var gibi bişey üçüncüsü ise yine bununla bağlantılı balığı kaybolan çocuğun doğum günü ona yazı tahtasında bişeyler yazıyoruz. Adını andy diye hatırlıyorum ama kesin değil.. Bulan oursa çok mutlu olurum hayatımın en güzel zamanları bu oyunla geçmişti. Görüşleriniziz bekiyorum :)) bir bilg. Oynuydu cd halindeydi.. uzun zaman oldu 100 temel eser ile beraber gelmişti, tam olarak bilmiyorum ama eğitici oyunlar kategorisinde olabilirr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS28987 -- 13 Şubat 2018; 23:21:52 >
  • Arkadaşlar eskiden kuzenimle oynadığım bir oyun vardı. Yıllardır o oyunu bulmaya çalışıyorum. Oyunda turuncu ve mavi takım vardı, helikopter vardı. Tanka binebiliyorduk. Trene bomba yerleştirebiliyorduk. Bir karakter bonus kafalıydı galiba ama hayal meyal hatırlıyorum. 3. şahıs oyunuydu galiba. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
    BİR ARABALI SAVAŞ OYUNU VARDI
    BİR COLUN ORTASINDA ARABA İÇİN MERKEZ VARDI MERKEZ GİDİP ARABAYI TAMIR EDİYORDUK BENZİN ALIYORDUK SONRA ARABANIN UZERİNDE SİLAH VARDI GİDİP BİRİLERİNİ KURTARMAYA ARABALİ UZERİNDE SİLAHLARI VARDI DÜSMANDI BANA SALDIRIYORDU ADINI HATIRMALIMIYORUM 7 SN VARDIR EN SON OYNADIGIMDA LÜTFEN OYUNUN İSMİNİ BİLEN VARSA SÖLERMİSİNİZ COK BEGENMİSTİM OYUNU DENİ HATIRLADIM OYUNU İSMİNİ VERMİSİNİZ BANA İNDİRECEM OYNAYACAK ŞİMDİDEN TESEKUR EDERİM
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.