Şimdi Ara

Gs neden kaybetti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Simdi cok kisi atamayana atarlardan basliyarak, Sans vs vs konularina girecek.
    Gs bu maci basta asiri istek ve bugun bu isi bitirme arzusuyla basladi, oyunculardada müthis bir sorumsuzluk anlayisi vardi nasil olsa atarim havalari falan pozisyonlara bakin sanki antrenman maci gibi sutlar.
    Gs takimi her rakbine karsi 30 40 dakikalik baski kurabiliyor ama bu baski icinde 3 forvetide yetersiz kaliyor yani tek vurus ustasi forvet elinde yok. Elmander zaten yipratici, pozisyon aciyor ama gol yollarini koklamak yada son vurusta zayif her zaman takima yararli olur ama yazdigim özellikleri ile. Necati ise yedek olarak alindi elinden geleni yapiyor ama bu tempoyu kaldiracak düzeyde degil belki sezon basi olsa olabilirdi. Baros konusuna girmiycem zaten ümit bagliyanlar düsünsün.
    Gecen hafta Bjk macinda 1-0 öndeyken defansin daha ort sahadan yarildigini Terim malesef görmemis, önlem almamis bu mac icin tek forvet bile düsünülmesi gereken olaydi. Neyse mac bir sekilde 1-1 geldikten sonra enayi gibi ikinci golu yemek ise en acisi 5 puan öndesin rakibin kazanmak zorunda zorlamiyor bile. Takimda yorgunluk gözükmeye basliyor isi garantiye al Defans ve Orta saha arasina Ceyhunu cek. Birak Fener mecburen gelmeye calisip kendisi hata yapsin aciklar versin.
    Yani pisi pisine mac öncesi ve mac sonrasinda acemi vurus, taktiksel hatalarla giden bir mac belkide sampiyonluk gitti. Gerek yoktu kazanmak zorunda olan sen degildin buna ragmende sen yüklendikce o hatalari yaparak agir ödedin. Bu mac salakca saldirip 6-0 yenildigimiz maci hatirlatti. Ayrica Gsyin bundan sonraki 4 macta forvetlerinin olmasi gerektigi durmalari icin iyi calismali bu kadar orta ve karambolde forvetlerin 3 taneside alakasiz yerler tutuyorlar ve ceza sahasi önünden vurmaada nerdeyse korkuyorlar o toplari vurup 2li forvetli oynuyorsan dönen toplarda tamamlanmasi beklenir.
    Kisaca asiri bir istekle mutlaka kazanmaliyim derken sampiyonluk belkide uctu gitti zaten 32 haftalik emegin icine mevcut sistem etmisken bugun bu hirsa gerek yoktu.







  • Bitiricisizlik
  • Riera'yı almalıydı ayrıca Fatih Terim'de çok hata yaptı ama ne yapalım
  • necati , necati, necati baroş nerde arkadaş atamıyo adam işte topa vurmaya adam gibi adam yok ahhhhh ulan kerim benzema gibi bir forvet yokki
  • ulan tek kale oynuyoz yenemiyoruz.Gole kadar kim Muslera'yı gördü ikinci yarı.1-1'den sonra dakika başı gol kaçırdık.Ama herkes şunu bilsin Fatih Terim gerçekten büyük adam.94 doğumluyum ben böyle canlı FB maçları izlemedim 3 maçtada Galatasray'a yakışan oyun vardı.İkinci yarı adamların ceza sahası önünde top hep bizdeydi.
    Eğer biz son maçalardada bu oyunla oynarsak 4'te 4 yaparız.Fenerli arkadaşlarım hala şokta adam maçı dinleyemiyordu bile çünkü dakika başı gol kaçırıyorduk.Yönetim Hocanın istediği adamları alsaydı bunlar olmazdı.
    Matias Suarez
    Shaqiri
    Podolski
    Keita
    vs...
  • Yahu benim anlamadığım 77 dk. Necati niye oyunda kalıyor? adam 1 metreden kıçını kaldırıp gol atmaya üşeniyor.Elmander,Melo,Necati,Aydın,Emre bu adamlar hiç mi şut çekmemiş nasıl şutlar bunlar? 2 metreden goller kaçırıyorlar. Şu maçtan sonrada Necati oynarsa maç falan izlemem bir daha.
    Defans zaten ayrı hikaye ilk golde Eboue uyuyor resmen böyle bir uyuyuş görmedim ben adam yanından kaçıp gidiyor Eboue bakıyor. 2 gol Semih Bienvenu'yle uğraşıyor nedenini anlamadım zaten Ujfa'da çok yavaş bir stoper Stoch bir hareketle oyun dışı bıraktı adamı, 2 tane bariz bizim hatamız olan gol yedik, Melo ve Selçuk defansa hiç yardım etmediler bununda payı vardır elbet, Biz Melo'yu gol atması için değil orta sahayı derlesin toplasın diye oyunda tutuyoruz farkına varsın artık o iğrenç sevincinide görmek istemiyoruz yeterki adam gibi oynasın ama adam sürekli ileri çıkıyor,çalıma giriyor,pas hatası yapıyor.Bu şekilde CL falan gidersek Bjk rekoruna ortak oluruz.

    cf,dmf,smf,cb,lb bunlara 2'şer tane oyuncu almak lazım ama nerdee.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.