Şimdi Ara

Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Başlıktada belirttiğim gibi herşey açık ve net ortada. Hepsiburadanın kampanya adı altında sattığı apple smart coverların orjinallikle uzaktan yakından alakası yoktur tamamen çakmadır, sahtedir, imitasyondur hemde çok ama çok kötü bir imitasyondur. Bunu peşin peşin yazayım sonrasında yaşadığım tecrübeyi sizlerle paylaşayım.

    Biliyorsunuz ki şu an orjinal bir smart cover almak istesek bulabildiğimiz en uygun fiyat hepsiburadanın fiyatı. Hepsiburadayı ne çok severim nede nefret ederim o yüzden biraz gözümü karartarak dün smart cover siparişi verdim ve aynı gün kargolanıp bugün elime ulaştı. Kutuyu açar açmaz daha smart covera bakmadan iade işlemlerini başlattım, zaten ambalaj daha önceden açılmış ve yıpranmış bir haldeydi. Herhangi bir mağduriyetten dolayı bu konuyu açmıyorum ben zaten paramı söke söke alırım onlardan, amacım bu çakma ürünler orjinal diye satılmasın. Belki insanlar almadan önce biraz araştırıp bu konuya ulaşabilirler, yada bu konuyu okuyan sizler etrafınızda smart cover almak isteyen arkadaşlarınızı uyarabilirsiniz.

    Bundan sonrasını çok fazla uzatmayacağım zaten çektiğim resimlerde herşey ortada.

     Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!! Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!! Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!!
     Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!! Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!! Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!!
     Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!! Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!! Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!!
     Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!! Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!! Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!!

    Görüldüğü gibi malzeme kalitesi, işçilik resmen yerlerde. Ambalajındaki kartonun kalitesinden üzerindeki baskıya kadar ben çakmayım diye bağırıyor. Bir de utanmadan kendileri yapıştırdıkları barkoda New iPad yazmışlar, uyandırma özelliği yeni iPadde çalışmıyor ki onu bile kontrol etmemişler.

    Sonuç olarak almayalım, aldırtmayalım, hee bir de hepsiburadayı kınayalım (anladınız siz onu ).



  • belkide farkında olmadan yapılan bır hatadır hb bılerek yapmaz bunu
  • Bu siteden İPad ekran koruyucu almıştım elime resmen buruşuk geldi bı siteden bedavaya verseler bisey sipariş etmem ,bundan once kac defa sipariş verdim sürekli geciktirip iptal etmeme sebep olmuştu cok amatörler...
  • Daha önce çok alışveriş yaptım. Her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu sorun muhtemelen farkında olmadan yapılmıştır. Durumu onlarlada konuşman lazım. Bende almayı düşünüyordum şimdi duraksadım.
  • Ebay'de 12 USD
  • Hem telefon araciligi ile hemde online olarak durumu onlara ilettim zaten. Telefondaki musteri hizmetleri gorevlisi urunun tedarikciden direkt olarak gonderildigini ve kendilerinin kontrolunden gecmedigini soyledi. Zaten asil sorunda burada olusuyor. En kisa zamanda bu durumun sonlandirilmasi gerekiyor, cunku bildigin sahtekarlik donuyor su anda. Daha once monster kulakliklarda da boyle bir olay olmustu yanlis hatirlamiyorsam.
  • Ben abd den arkadima aldirdim leather black ile poliretan olandan biri 39 dolar miydi neydi birinin fiyati apple storedan alindi, baska bi arkadas hepsiburadadan almis, hakikaten urunler farkli, hb orijinal degil ama ayni isi goruyor... Uzun vadede ne kadar eksidi olur bilemem hb urununun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverD@Se

    Hem telefon araciligi ile hemde online olarak durumu onlara ilettim zaten. Telefondaki musteri hizmetleri gorevlisi urunun tedarikciden direkt olarak gonderildigini ve kendilerinin kontrolunden gecmedigini soyledi. Zaten asil sorunda burada olusuyor. En kisa zamanda bu durumun sonlandirilmasi gerekiyor, cunku bildigin sahtekarlik donuyor su anda. Daha once monster kulakliklarda da boyle bir olay olmustu yanlis hatirlamiyorsam.

    Çoğu ürün tedarikçiden geliyor zaten. Bazı ürünler depolarında oluyor ama kontrol edilmeden gönderilmesi tam bir saçmalık. Tedarikçi firma şikayet edilmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :SworD:

    belkide farkında olmadan yapılan bır hatadır hb bılerek yapmaz bunu

    yapıyorlar hocam yapıyorlar hepsiburada.com ile kötü anıları olan birisiyim.. hiç sevmem kendilerini
  • iPhone kılıflarıda sahte değil miydi zaten bunların
  • Monster'ın resmi web sitesinden alınmış bir SS, sahte ürün satanların karalistesi...

    HB zaman zaman böyle yapıyor sahte olunca ürün bizden çıkmıyor, tedarikçi öyle göndermiş diyorlar. Mesela Beats'in Türkiye ithalatcısı Aztek Elek. HB gidiyor nerden temin ediyor ürünü allah billir. Tam komedi.

     Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!!
  • halen hepsiburadadan iphone falan alıyorlarya üzülüyorum yemin ederim bu insanlara sende kardeşim smart c. mi yok ya , hepsiburada.comdan ürünmü alınır ben staj yaptım anlattırma bana :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenleafffff

    halen hepsiburadadan iphone falan alıyorlarya üzülüyorum yemin ederim bu insanlara sende kardeşim smart c. mi yok ya , hepsiburada.comdan ürünmü alınır ben staj yaptım anlattırma bana :D

    Hb nin iade süreci de çok acılı geçiyor...
    Tel ile görüsebilmeniz bile başarı...allah kolaylık versin
  • HB den alışveriş mi? GEÇİNİZ BUNLARI EFENDİM
  • bende orijinal oldugu belirtilen, orijinalinin resmi bulunan apple mikrofounlu kulaklik almistim ama cakmaninda otesi birsey yollamislardi hemde 45tl gibi bir fiyata. hemen iade ettim ve parami aldim. o siparisten sonra da hb'dan birdaha alisveris yapmadim. hb'dan beklenir ne diyeyim...
  • HB'den beklenen bir davranış
  • Ben HB'dan heralde bu zaman kadar kopyası (yani çakması) mümkün olmayan ürünler satın aldığım için hiçbir problem yaşamadım, fakat burdaki olayları okuyunca insan birdaha alışveriş yapmaya korkuyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 22 Nisan 2012; 21:35:37 >
  • Targus kilif aldim ben herhangibir problem yok. Tabi her urun ayni degil
  • orjinal adı altında çakma ürünler sattığı için hepsiburada.com un şikayet edileceği bir merci yok mudur?
  • Ben birkaç yere şikayet ettim ancak hepsiburada bana halen sadece birinci el ve orjinal ürün sattıklarını iddia ediyor gerçekten trajikomik bir durum. Ben elimdeki çöplüğü bugün kendilerine gönderdim ancak o smartcoverlar satıştan kaldırılmadan rahat edemeyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.