Şimdi Ara

[YARDIM] Windows XP Kulaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
5.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler Arkadaşlar.. Bu gün yeni bir kulaklık + mikrafon aldım ancak bir türlü çalıştıramadım.. Kulaklıkta herhangi bir sıkıntı yok ancak mikrafon çalışmıyor.. Size sistem bilgilerini veriyorum..

    Sistem
    Windows XP - Service Pack 3

    Ses Sürücüsü
    Realtek HD Audio

    Mikrafon Marka ve Modeli
    Pritech PR-8301

    Açıklama:

    Arkadaşlar, Realtek HD Audio Yöneticisinin Gezginler'den en son sürücüsünü yükleyip sürücüyü güncelleştirdim.. Bunun dışında tüm ses ayarlarını açtım.. Mikrafon ayarı kısmında "Akustik Eko İptali" kısmını da seçip denedim.. Sterio Karıştırıcıyı da iptal edip denedim.. Ancak şöyle bir sorun var ki, mikrafon gözükmüyor.. Yani hem Realtek HD Audio yöneticisinde hemde normal "Ses Ayarı" bölümünde, mikrafon ayarı kısmı saydam gözüküyor.. Ne yaptıysam olmadı.. Denetim Masası > Sistem Ses Ayarı > İnsan Sesi > Donanım Sına sekmesine girip donanım taratmayı dahi denedim ancak mikrafondan ses alamadım..

    Resimler:

     [YARDIM] Windows XP Kulaklık Sorunu

    Mikser Ekranı Ayarları, Gördüğünüz Gibi Çal Ayarlarında Değişiklik Yapabiliyorken, Mikrafon Ayarları Saydam ve Değişiklik Yapılamıyor..



     [YARDIM] Windows XP Kulaklık Sorunu

    Yine başka bir sitede okuduğum tavsiye üzerine Akustik Eko İptali kısmını işaretledim ama kar etmedi..



     [YARDIM] Windows XP Kulaklık Sorunu

    Mikrafon ve kulaklığı ön taraftaki jaglara takınca görmüyor.. Ön taraftaki jak girişlerinde bozukluk var sanırım hiçbir şekilde oraya takılan bilgileri görmüyor.. Bu sebeple arka girişleri kullanıyorum ancak daha önce web cam'ın mikrafonunu da arka jaglara bağlamıştım ve bir sorun olmamıştı..



     [YARDIM] Windows XP Kulaklık Sorunu

    Buda normal mikrafon ayar bölümü.. Gördüğünüz gibi ayar bölümleri saydam ve hiçbir şekilde oynama yapılamıyor.. Sanki mikrafon ayarları kapalı gibi..


    İki saattir uğraşıyorum lütfen yardımcı olun, lütfen..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.