Şimdi Ara

araç satılmıştır konu silinebilir.tşk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar 2006 yılında ilk arabam olarak aldığım.full orjinal kazası değişeni olmayan sadece ben almadan evvel lokal olarak satış boyası yapılmış aracı 2007 yılından itibaren babam kullanıyor kolundaki rahatsızlıktan dolayı hidrolik direksiyoyonlu bir araç almak üzere satılığa çıkarmış durumdayız bu model de orjinal km de kazasız ve değişensiz flaş s bulmak çok zordur ve araba motor yuruyen ve kaporta bakımından 10 üzerin den 9,5 tur.meraklısı veya bu fiyat aralığında sorunsuz araç arayan arkadaşların kaçırmaması gereken bir arabadır tam dosta gidecek türden.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-kazasiz-sorunsuz-93-model-flash-s-82794490/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özelşöför34 -- 24 Nisan 2012; 9:54:23 >



  • iyi sabahlar,

    Hatasız,kazasız ne kelime,takla atmayan flash bulmak çok zordur.Bununla ünlü bir araba siz de bilirsiniz.Kazasız,değişensiz olması dikkatimi çekti direk.

    Hayırlı satişlar dilerim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jack_daniel's

    iyi sabahlar,

    Hatasız,kazasız ne kelime,takla atmayan flash bulmak çok zordur.Bununla ünlü bir araba siz de bilirsiniz.Kazasız,değişensiz olması dikkatimi çekti direk.

    Hayırlı satişlar dilerim...

    Teşekkürler arabayı çanakkaleden alıp istanbula getirdiğimde gösterdiğim ustalar bu arabayı kavonozda mı saklamışlar diye espri yapıyorlardı aslında öylede sayılır araba 93 yılında şu meşhur mehmet ali erbilin çarkıfelek yarışmasında verilenlerden.izmitten bi bayan kazanıyor arabayı alıyor ve artık tam bilemiyorum ama 3-5 sene kadar vergilerini ödemeden kullanıyor en son olarakta arabayı çanakkalede bağlanıyor sonrasında artık kaç sene yattıysa maliye ambarında ihaleyle satışa çıkıyor bir galerici arkadaş satın alıyor tabi boya da solmalar falan var diye lokal satış boyası atıyor ve bende ondan aldım aracı senelerdir ben ve babam sorunsuz kullanıyoruz.
  • "Bilen bilir" i de eklemek istiyorum! Kelime anlamı itibari ile bilen zaten biliyordur...

    Anahtar çiziğinden arabasını boyatan elemanlar fotoğraf çekmeyi hiç mi akıl etmez? Benim için fotoğraf yoksa, satış yok... Fotoğraf varsa, arabanın başka derdi yoksa alırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.