Şimdi Ara

Oyun içi SS [ Beta görüntüleri ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 11 Lvl ' dan itibaren alınabilen bineğim ve ben :)
     Oyun içi SS [ Beta görüntüleri ]


    Flight Teleport yolculuğu ve Grafik motoru
     Oyun içi SS [ Beta görüntüleri ]


    Mini Town nasıl onu da görelim :)
     Oyun içi SS [ Beta görüntüleri ]


    Pve görüntüleri ( Medium Grafik )
     Oyun içi SS [ Beta görüntüleri ]

     Oyun içi SS [ Beta görüntüleri ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 15 Nisan 2012; 22:49:50 >







  • Arkadaşlar özür dilerim ilk 2 resimde ışık efektini kapalı tutmuşum , 3. resimde ki kalite farkından anlayabilirsiniz. :)

    Muhteşem bir oyun bizleri bekliyor :)
  • oyun güzelde başlayacak kaç kişi var guild kuracak varmı acaba
  • Şu an için erken diye düşünüyorum, yanlış hatırlamıyorsam 5 Mayıs itibariyle tamamen açılacak. O zamana kadar oyunu iyice kavrayıp daha sonra lejyon kurmak mantıklı olur.

    Oyunda bir çok farkılıklar var , diğer oyunlara benzer yönleri çok az. O yüzden hadi mob keselim level alalım mantığı biraz geri planda bu oyunda..

    İyice öğrendikten sonra lejyon kurulabilir.
  • Oyun mantığı hakkında bilgi verebilirse iyi olur beta oynuyanlar özellikle pvp konusunda
  • Merhabalar

    Tüm karakterleri deneyemedim , sadece okçu sınıfı için konuşuyorum..

    Skill bar ve mouse yoluyla atack yapabiliyoruz.

    Mosue Sol Tuş : Normal Attack
    Mouse Sağ Tuş : Geriye zıplama ( Kaçma )

    1 Nolu Skill : Alan Ok yağmuru ( Skille bastıktan sonra en fazla 5 hedefi mouse soluyla hızlı olarak seçiyoruz tekrar skille bastığımızda seçtiğimiz hedeflere oku gönderiyoruz.. )
    2 Nolu Skill :2 kez kurulan bir skill , şöyle ki skille basılı tuttuğumuzda yayı geriyor ve ne kadar basılı tutup bırakırsak o kadar fazla hasar verıyor
    3 Nolu skill : seri seri 7 kez basılı tutarak ok atabiliyoruz. Genelde klavyede 3e basarak ilerliyorum.
    4 Nolu Skill : Düşmana tekme atıyor ve sersemletiyor.
    5 Nolu Skill : Bomba bırakarak geriye kaçıyor
    6. Nolu Skill : Mayın ( yavaşlatma )

    Pvp oldukça zor ve oldukça zevkli , anlatmak zor oluyor , yaşamak daha doğru olur. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 15 Nisan 2012; 15:15:42 >




  • Oyunda optimizasyon problemi bariz hissediliyor. Adamlar gorsel anlamda cumbus yasatacaklarmis ama canavar bilgis. olanlara ne yazik ki. Dusuk sistemin varsa ne yazik ki imkansiz. SW TOR betada birkac ayari kisinca optimizasyon saglamistim. Bunda ne yaptiysam olmadi. Aslinda cok ugrassam olurdu belki ama ne bileyim olmadi iste.
  • Merhabalar

    Oyun çok ciddi bir sistem gereksinimi istiyor , ancak resimde de görüldüğü üzere " Low Performance Dimming " butonunu Pasif hale getirirsek , oyun ciddi olarak rahatlıyor.

    Diğer ayarlamaları 0 a indirmek pek fazla değişiklik göstermiyor , yapılması gereken " Low Peformance Dimming ve Overpopulation Optimization " sekmelerini pasif hale getirmek.

     Oyun içi SS [ Beta görüntüleri ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 15 Nisan 2012; 15:32:57 >
  • aion oyunundan sonra oynamaya karar verdiğim güzel bulduğum oyun eyer ortam bulursam başlayacağım ama yapılanma hiç bulamadım.
    aslında oyuna başlayacaklar bir toplansa güzel şeyler olur oyunun pvp pve sistemi hoşuma gitti
  • Merhabalar

    Oyun çok yeni olduğu için şuan için hareketlilik minimum düzeyde, ilerde artacaktır. :)
  • Sistemi hakkında hoşunuza giden bilgileri paylaşın bizde hoşlaşalım Hangi oyunlardan neler almış mmo dünyasına bu target olayından başka neler getirmiş pvpyi nasıl alanlarda yapıyoruz pveyi nasıl yapıyoruz itemi nasıl kasıyoruz lvl kasmak nasıl grind mi pvp ağırlıklımı guild wars 2 yada Tera birine başlayıp uzun vadeli oynamayı düşünüyorum hem vakit hem maddi açıdan boşa harcama yapmak istemiyorum bilgilendirmelerinizi merakla bekliyorum
  • Merhabalar

    Öncelikle oyunun , sistem gereksinimine dikkat çekmek istiyorum, oyunu basit olarak herhangi bir kart ile oynayabilirsiniz ama full grafikler isteyenler için konuşulan kart GTX560Ti gibi ileri sistem ürünü olan bir kart olmaktadır. ( Lejyon içi konuşmalarına dayandırılmıştır )

    Level kasma olayı , Grind öncelikli Quest olabilir , şöyle ki Questler genelde Hunt tarzı görevler olduğu için Questi yapmak için harcadığınız zamanda mob keseceğiniz için , Level şu an problem değil. Story Questler mutlaka yapılmalı ( turuncu ) sarı görevler ise iyi exp veren questler.

    Craft sistemine henüz göz atamadım , ama gathering mevcut , çeşitli bitkiler ya da madenleri gathering yoluyla elde edebiliyoruz.

    Pve de ise moblar yalnız gezmiyorlar , bir mobun yanında ufak moblar da var , genel de her karakterde alan skilli olduğundan bu o kadar dert değil. Pvpler zevkli ve yorucu ( en fazla 2 mob ile dövüşebilirsiniz , hepsini çekip keseyim olayı yok , moblar o kadar pasif değiller.) Henüz isntace ya da dungeon deneyimim olmadı ( Karakterler silineceği için , lejyonla beraber PvP yapıyor elimiz alışsın ayağına. )

    Itemlar Beyaz <Yeşil< Mavi gibi renklere ayrılıyor. Daha da vardır ama bilmiyorum , çeşitli özellikleri var ve Aion' dan aşına olanlar için manastone slotları mevcut.




  • Grafik farklıkları

    Low Details
     Oyun içi SS [ Beta görüntüleri ]


    Full High Details
     Oyun içi SS [ Beta görüntüleri ]
  • Türk olarak bir lejyon varmı acaba birlikte pvp olarak herkezin genel pvp yaptığı yere çıkıp parti halinde takılıyorsunuz değil mi aiondaki gibi aion 3.0, guild wars2, ve tera arasında çok kararsız kalmaktayım ama tera ağır basıyor sanki bu grafiklerle ve yeniliğiyle
  • Oyunda bizi ilk karşılayan NPC Axelle.
    http://imageshack.us/g/716/terascreenshot201202101t.png/

    Pegasus'la uçarken.
    http://imageshack.us/g/43/terascreenshot201202111v.png/

    Velika şehrinin sembolü(yanlış görmediysem şehrin her yerinde var) olan heykel, sanırım kendisi Shara oluyor.
    http://imageshack.us/g/217/terascreenshot201202111.png/

    Hikaye görevlerinden birini yaparken.
    http://imageshack.us/g/35/terascreenshot201202111a.png/

    Oyunda ki ilk karşılaşacağımız "Secret Base" zindanına girmeye hazırlanırken.
    http://imageshack.us/g/813/terascreenshot201202102.png/

    Castanica
    http://imageshack.us/g/17/terascreenshot201202130i.png/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 16 Nisan 2012; 7:11:44 >




  • Merhabalar

    Oyundan Türk oyuncuya rastlamadım diyecektim, Marwo ' da oyunu test edebilmiş . Şu an için Türk lejyonu değil , Türk oyuncu bile göremedim. :)
  • Bu kadar ilgisiz kalınması bu oyuna ilginç gerçekten şuan piyasadaki bütün oyunlardan üstün olan bir oyun ücretli olması Türk oyuncuların pek ilgisini çekmiyor sanırım birde Guild Warsdan çok şey bekleniyor herkez kaptırmış bi gw2 sevdası gidiyor ondan pek ilgi çekmedi diye düşünüyorum ama umarım beklentilerimizi karşılayabilecek uzun vadeli bir oyun olurda yabancılarlada olsa eğlenebiliriz
  • Gerçekten türkiyede bu oyuna ilgi az gibi
    Eskiden gelen b wow oyuncusu olarak son zamanlarda sıkıldığım bir wow yerine imdadıma koşan bi oyun olduözelliklede skilleri etrafta koşturuken kullanabilmek farklı durumlarda farklı kombinasyonlar oluşturmak sizi oyunun içine çekiyor
    son cbt den sonra mist of pandaria beta şansım oldu idare eder ama bana teradan aldığım zevki vermedi geçiş yapmam muhtemel
  • Acaba wowda nasıl bir oyun tarzınız vardı pve olarak mı takılıyordunuz? ben sadece PvP yapan birisi olduğumdan artık arenada sıktı beni bgler zaten pek zevk alamıyorum bu oyunda aradığım pvpyi bulabileceğime inanıyorum oynanabilirlik ve grafiklerden dolayı ama sistem hakkında hala bir bilgi edinebilmiş değilim umarım pve-pvp diye item ayrımı olmaz böylece pve yapmaktanda zevk alabilirim pvpde kullanamayacağım itemi düşürdüğümde hiç bir zevk vermiyor çünkü hatta boşa vakit kaybetmiş hissine kapılıyorum o bossu keserken
  • gt 525m çalıştırır mı bu oyunu ve grafik ayarları ne derece olur tahninizc? Oynamak istiyorum ancak swtorda çok zorluk çektim grafik konusunda. Mediumda bile çalıştırmıyordu. En az medium olmalı bence grafikler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.