Şimdi Ara

Sunu hazırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar özel sektörde çalışıyorum.
    Sorumlu oldugum bölgenin sunumunu ipad'de çalışacak sekilde hazırlamak istiyorum. Yani ekrana tikladigimda istediğim bilgi, başka bir İkona tikladigimda başka bir bilgi gelsin istiyorum. Biliyorum programlama bilgisi lazım. Ama Bı yerden başlamam lazim öğrenmeye .. Hangi programı öğrenmem lazım. Bu program pc de mı yoksa MacBook tamı çalışacak. Cok zorlanır miyim? Arayüzü kolay prezi gibi kolayca sunu hazirlayabilecegim bir program var mı?



  • Prezi kolay degil ama orda hazirlasana madem asinasin. Uygulamasi da vunumu indirirsin ipade, gosterirsin. Yada keynote indir kullanmadim ama powerpointten cok daha etkili oldugunu soyleyebilirm orada hazirlanan sunumlarin.

    Ps: keynote ucretli, orada hazirladigin sunumu powerpointte acamazsin, mace de keynote indirirsen acarsin. Genelde ajanslar mac kullandigindan onlar da keynote kullanir
  • Sanırım anlatamadım. iPad masaüstünde programlar ikon olarak bulunuyor ya, iste o sekilde bir yazılım misali bölge sunumu hazırlamak istiyorum. İkona tikladigimda uygulama açılacak hazırladığım sunum başlayacak. Ancak iPad için program yapımcıları hangi programı kullanıyorlar bunu sormuştum..

    Peki sizin dediniz gibi prezi de hazırlasam, peki .pez uzantili dosyayı ipad'de nasıl acacağım.

    Müdürlerin bölge ziyaretlerinde ipadi çıkarıp görsel olarak göze hoş görünen bir sunum yapmak güzel olacaktır.
  • Merhabalar.. Sunumunuzu prezide hazırlarsanız prizinin kendi application i mevcut iPad icin ben kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat iPad üzerinden henüz degisiklik yapılamıyor. Sanırım ilerleyen zamanlarda o da çıkar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.