Şimdi Ara

SGS I9000 wifi'si ile pc'den net'e girmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Samsung galaxy s I9000 marka cep telefonu kullanıyorum. Şimdi ögrenmek istediğim bir şey var ? Cep telefonunu modem olarak kullanabiliyoruz ancak telefon hattının paketiyle girilebiliyor. Benim öğrenmek istediğim ise ; galaxy s'in wifi'sinden internete girmek ? Yani etrafımda bulunan wifi ağını pc'ye aktarabilmek gibi saçma bir istek içerisindeyim ? Bunu yapabilmek mümkün mü ? Mümkünse yolu nedir ? Değilse de teşekkür ederim :)



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gopc@

    mümkün olacağını sanmam... çünkü wifi ağından aldığı sinyali dağıtabilmesi için tek yollu kullanılması gerekmekte... 3G üzerinden aldığını wifi ağı kullanılmadığından dağıtabilirsiniz ancak aktif kullanımdaki wifiyi yine wifi yoluyla dağıtamazsınız. En azından teorik olarak böyle... Daha önce hiç karşılaşmadım eğer varsa çok şaşırırım...

    Birde merak ettiğim madem kablosuz ağ var etrafınızda neden bilgisayarıda bu ağa dahil etmek varken telefon üzerinden almayı tercih ediyorsunuz? Bu hem telefona zarar verir (aşırı ısın va batarya yoluyla)...

    Bir ihtimalde olsa umutlanmıştım, belki data kablosu yolu ile bir şekilde aktarılabiliyordur diye. Şu an bilgisayarımda usb modem gibi bir şey yok. O yüzden idare etsin diye böyle bir şeyin olup olmadığını merak ettim.

    Gidip antenli usb modem alayım diyorum amma velakin markalarla pek alakam yok. Sinyal ve internete bağlanma hızıyla alakalı problem yaşarım diye gidip alamadım. Aratışırıyorum hangi marka daha iyidir diye ama bir sonuca varamadım. Aynı ürüne 6 yorum var ise 3'ü iyi yönde diğer 3'ü ise kötü. Çok kararsız kalıyorum. Aslında wi-fi ağını kullanacağım kişiyle aramda 1 duvar var ama yine de emin olamadığım için kararsızım :)

    Bir de ısın olayını hiç hesaba katmamıştım, yani zarar vermey diye düşünüyordum :)




  • saçmaysa saçma aklıma geldi :D

    peki laptobu modem olarak kullanıp telefon ile girebilirmiyiz?

    yani, kablo ile interneti alan laptoptan telefona wifi ile internet gönderebilirmiyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.