Şimdi Ara

İddaa Makinesi Çaldı, İddaa Oynadı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara'da bir kişi iddaa bayisinden iddaa makinesini çalarak iddaa oynadı! İlk seferde kuponlar tutmadı! İkinci kez oynadığında ise tutturdu!

     İddaa Makinesi Çaldı, İddaa Oynadı!


    Ankara’da bir bayinin makinesini çalarak 28 gün içinde 24 bin 400 liralık “iddaa” kuponu dolduran Fuat A. ikramiyeyi almaya gidince yakayı ele verdi. 3.5 yıl hapis cezasına çarptırılan ancak ailesi parayı ödeyince cezası ertelenerek cezaevine girmekten kurtulan Fuat A’ya ikramiyenin ödenip ödenmediği gizli kaldı.

    Fıkra gibi olay Ankara’da meydana geldi. 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın iddianamesine göre, bir eczanede 700 lira maaşla çalışan Fuat A. oturduğu Yenidoğan Mahallesi’ndeki bayiye gece yarısı girerek iddaa makinesini çaldı. Daha önce bayiyi gözleyip şifresini öğrenen Fuat A. sabaha kadar 17 bin liralık kupon doldurdu. Ardından makineyi attı. Ancak Fuat A.’nın doldurduğu kuponlara ikramiye çıkmadı.

    Dükkânından makinenin çalındığını fark eden bayi, polise haber verdi. Polis dükkândaki kamera kayıtlarından failin kimliğini tespit edemedi. Aradan bir süre geçtikten sonra Fuat A. aynı bayiye gece yarısı yeniden girip diğer makineyi de çaldı. Bu kez 7 bin 400 liralık kupon doldurdu. İkinci kez makinesi çalınan bayi polislerle birlikte kamera görüntülerini inceleyip şüphe ettikleri üç dört kişiyi takibe aldılar. Kısa bir süre sonra Fuat A. bir başka bayiden ikramiye kazandığı kuponunun parasını almaya gidince yakalandı. Tutuklanan Fuat A. cezaevine gönderildi ve hakkında dava açıldı.

    Bu süre içinde ailesi bayi sahiplerine 15 bin 500 lira para vererek davadan vazgeçmelerini istedi. Ankara 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen önceki günkü duruşmada Fuat A. olayı şöyle anlattı: “Daha önce sık sık gidip oyun oynadığım için iddaa makinesinin giriş şifresini biliyordum. Olay günü gece saat 01.00 sıralarında pencereyi açık gördüm. İçeriye girerek iddaa makinesini kablosuyla birlikte alıp eve götürdüm. Şifresini de bildiğim için 7-8 defa iddaa oynadım.”

    TUVALETE SAKLAMIŞ

    Fuat A. ifadesinde, bayiye iki değil sadece bir kez girdiğini öne sürerek, “Bulunan iddaa makinesi ise onlara ait değil. Benim ilk olayla bir ilgim yoktur. Ben sadece bir kez girdim” dedi. Ancak iddianamede Fuat A’nın, yakalandığında çalıştığı eczaneye giden polise ilk olayda çaldığı makinenin “okuyucusu” ile Almex marka iddaa makinesini, sakladığı işyerindeki tuvaletten çıkararak teslim ettiği belirtildi.

    ŞİKÂYETÇİ OLMADI

    Duruşmada dinlenen bayi ortaklarından Özgür Bayram ve Güzel Koçakoğlu, sanığın 28 günde iki kez işyerinin camını kırarak girdiğini ve makinelerini çaldıklarını belirterek, “sanık bizim zararımızı karşıladığından, kendisinden şikâyetçi değiliz” dedi. Mahkeme hâkimi, mağdurların şikâyetlerinden vazgeçmesi üzerine, Fuat A.’yı “iyi hal ve sabıkasız olması” gibi hafifletici nedenleri de göz önüne alarak toplam 3 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırdı. Hâkim, daha sonra cezayı, 5 yıl içinde benzer suç işlememesi koşuluyla erteledi.

    NE KADAR KAZANDI?

    Fuat A.’nın ne kadar ikramiye kazandığı ve paranın ödenip ödenmediği gizli kaldı. İşyeri sahiplerinden Güzel Koçakoğlu konuya ilişkin şunları söyledi: “Bir akşamüstü dükkândaki makineyi tam kapatmıştım ki, 150 liralık oynamak için gelince onun yanında sistemi açtım. Meğer o sırada, şifreyi görüp, ezberlemiş. İki kez girdiği işyerimizdeki görüntüleri polislerle birlikte uzun süre izledik. Yüzünü montuyla kapatmasına rağmen, şüphelendiğimiz için onun adını da verdik. Ailesi 15 bin 500 lira ödedi. Şikâyetten vazgeçtik. Ailesinin durumu iyi değil. Parayı nasıl ödediklerini bilmiyoruz. Tutturduğu parayı tahsil etmek isterken yakalandı. Gençlik ve SporBakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, bize ne kadar tutturduğunu söylemedi. Tahminime göre kazanmış olacak ki, bize borçlarını ödediler.”

    Cemal Doğan / Habertürk





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 9 Nisan 2012; 1:54:40 >



  • adamada yazı 700 lirayla nasıl ev geçindirsin
  • 17 bin liralık kupon oynayıp havayı alacak kadar hıyarmış
  • Genemi Ankara?
  • Adana diye girmistim. tüh...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 binlik kupun yapıp tutturamıyorsa bu arkadaşa ilaveten bahis yasağıda gelmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phaldor

    17 bin liralık kupon oynayıp havayı alacak kadar hıyarmış

  • Yenidoğan diyor normaldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Twanche

    Yenidoğan diyor normaldir

    Yenidogan valla adam sifreyi bilmese gider adamida yatagindan calardi
  • yine mi ankara
  • adam real madride +7 oynamış beyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deswesher

    Adana diye girmistim. tüh...

    .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.