Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
20
Favori
148.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DS2 nin DLC lerini(old ıron kıng ve Sunken kıng) indirdim.Ancak yükleme işi bittikten sonra karşıma normal dark souls 2 ekranı karşıma geliyor.Oyunun kurulu olduğu yerde DLC isimli dosyayı görebiliyorum ama bir türlü DLC yi başlatamıyorum.Ne yaptıysam normal DS 2 ekranı ve oyunu karşıma geliyor.Ben nerde hata yapıyorum.Bilen bi arkadaş yardımcı olabilirmi.DLC yi yüklemek ver oynamak için ne yapmalıyım.
    Acaba diyorum normal DS 2 oyununu bititirincemi DLC paketleri açılıyor.Lütfen yardım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozcomba

    DS2 nin DLC lerini(old ıron kıng ve Sunken kıng) indirdim.Ancak yükleme işi bittikten sonra karşıma normal dark souls 2 ekranı karşıma geliyor.Oyunun kurulu olduğu yerde DLC isimli dosyayı görebiliyorum ama bir türlü DLC yi başlatamıyorum.Ne yaptıysam normal DS 2 ekranı ve oyunu karşıma geliyor.Ben nerde hata yapıyorum.Bilen bi arkadaş yardımcı olabilirmi.DLC yi yüklemek ver oynamak için ne yapmalıyım.
    Acaba diyorum normal DS 2 oyununu bititirincemi DLC paketleri açılıyor.Lütfen yardım

    ds2 konusuna yazarsanız daha hızlı cevap alırısınz

    http://forum.donanimhaber.com/m_87486929/mpage_32/f_//tm.htm#96480493




  • teşekkürler.hemen oraya dönüyorum.
  • Beyler oyunu steam icin nasil temin edebilirim turkiye hesabina ekleniyor mu oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun steamworks'e geçsin 0'dan bile başlarım. GFWL saçmalığı oyundan soğuttu beni.
  • Ne zaman gecis yapicak tarih var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyunu playstoreden almak mantıklı mı pc için?
  • rakibe tek vuruşta daha ağır hasar vermem için neler yapmam gerekiyor. yani hangi özelliklerimi yükseltmeliyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evsen81

    GFWL sayesinde 1 senedir orjinal oyunumu win8 'de oynayamadım.Gittim Dark Souls PtDE PS3 için satın aldım.Kurtuldum gfwl denen illetten.DS 2 steam kullanıyormuş onu PC için almayı düşünüyorum.

    Ben Win7 ve Win8.1'de, GFWL ile ilgili bir problem yaşamadım.

    Sizin yaşadığınız problem nedir?


    @wildlove

    Hocam 2. yarısını çok kötülemişsin. Rezil Duke's Archive dışında, gayet iyiydi?

    Demon Ruins, Catacombs-Tomb of the Giants, Ash Lake, New Londo, Painted World.. Atmosfer muazzamdı. Tomb'tan, iki dev mekanı görmek falan..
    Kolaylaşması bir problem tabii; ama o biraz da, Soul serisinin genel problemi. Ki ona rağmen, Four Kings, sıradan taktiklerle giderseniz zor bir boss. Özellikle ng+'da, sıradan taktikle beladır.

    Bu arada, ben Ornstein&Smough'u ilk seferde kesmiştim(melee karakter). Tabii üstün yeteneklerim ve kıvraklığımla değil, kaçarak Ornstein, Smough'tan hızla ayrılıp saldırdığında, vuruyordum. Azcık vakit alsa da, rahat geçiliyor.
    Öncesinde Demon's Souls'u bitirdiğim için, tecrübelerimin faydası olmuştu sanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Ekim 2014; 14:20:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigboss_42

    Beyler oyunu steam icin nasil temin edebilirim turkiye hesabina ekleniyor mu oyun

    ben g2a'dan steam gift olarak almıştım hesabıma sorunsuz eklenmişti. cevap biraz geç oldu ama kusura bakma.
  • ıvory king dlc deyim. ama şunu çözemedim.grand cathedraldaki en üsteki (merdivenler buzla kapatılmış) vatandaşa nasıl ulaşıcam.İki bosuda öldürdüm buna karşılık merdiveni engelleyen iki buz parçası kırıldı. Ama yolu tıkayan 3.buz parçasını nasıl kırıcam.
  • Sonuda GFWL derdinden kurtuluyoruz steam e geçiyor altyapısı bu efsane oyunun...
  • oyuna yeni başlayabildim, bazı sorularım var cevaplayan olursa sevinirim.
    - sol üstte humanity meter gibi birşey var, o bazen envanterden humanity kullanmasam bile kendiliğinden artıyor. bu nasıl oluyor?
    - estus flask'ları undead formundayken sıfırlamanın bir yolu var mı? ayrıca bir keresinde bonfire'ın yanındayken estus flask sayım kendiliğinden 2-3 tane arttı. sanki coop modunda yanımda biri estus içmiş gibi oldu.
    - ölünce humanity ve soulların gitmesini engelleyen bi yüzük bulmuştum, ölünce yüzük kırıldı ve şu an envanterde gözükmüyor. bu yüzüğü bir yerde tamir ettirebiliyor muyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kollaps

    oyuna yeni başlayabildim, bazı sorularım var cevaplayan olursa sevinirim.
    - sol üstte humanity meter gibi birşey var, o bazen envanterden humanity kullanmasam bile kendiliğinden artıyor. bu nasıl oluyor?
    - estus flask'ları undead formundayken sıfırlamanın bir yolu var mı? ayrıca bir keresinde bonfire'ın yanındayken estus flask sayım kendiliğinden 2-3 tane arttı. sanki coop modunda yanımda biri estus içmiş gibi oldu.
    - ölünce humanity ve soulların gitmesini engelleyen bi yüzük bulmuştum, ölünce yüzük kırıldı ve şu an envanterde gözükmüyor. bu yüzüğü bir yerde tamir ettirebiliyor muyuz?

    Yardım etmeye çalışayım.

    - Humanity'nin artmasını 2 şeye bağlayabiliriz. Ya boss kestiğin için geldi, ya da bulunduğun alanda - boss canlıyken - birçok canavar kestin. Mesela Undead Parish'te Gargoyleleri kesmeden önce fazla sayıda düşman öldürürsen ( tam miktarını bilmiyorum ) humanity kazanırsın.
    - Sıfırlamak derken ? Eğer maksimum sayılarına çıkarmayı diyorsan, bonfireda dinlenmek haricinde bir yolu yok. Onda da undead - insan farketmiyor. Entus sayının artması Bonfire'da dinlenmediğin sürece mümkün değil eğer offline'san. Yanlış görmüş olmayasın ?
    - O yüzük Ring of Sacrifice veya Rare Ring of Sacrifice idi. Maalesef tamir gibi bir şansın yok. Oyun boyunca 4-5 yerde çıkıyorlar diye biliyorum. Ayrıca oyunun sonraki kısımlarında bir NPC satıyor Ring of Sacrifice. Fakat çok kullanışlı bir item değil. 2 Tane yüzük slotu var ve 1'ini sürekli RoS'a harcamak pek mantıklı olmayacaktır. O yüzden o olmadan oynamaya alışsanız iyi olur. :)




  • Aoi. kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler evet sıfırlamak derken maksimum sayıya çıkarmak demek istedim. anladığım kadarıyla kindle yaparak kullanılan estus flaskları geri getiriyoruz ama undead iken yapılmıyor galiba. aslında daha 2 saat civarı oynadım oyunu tam olarak alışamadım, yanlış da hatırlıyor olabilirim.

    edit: ben kindle'ı çok yanlış anlamışım benim bonfire 5'e kadar yükseltiyormuş estusları, bende de 7 tane olduğundan oturduğumda aynı kalmış. o yüzden undead iken yenilenmiyor sanmışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 22 Ekim 2014; 18:46:46 >
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Firelink Shrine'daki Bonfire 10 tane Estus veriyor. Kendinden Kindle'lı bir nevi. O yüzden kafan karışmış olabilir. Mesela Kindle'lı bonfire'dan 10 estusla çıkıp Kindle'sız bonfireda dinlenirsen 10 estus kalıyor olduğu yerde. Ama estusları bitirip dinlenirsen 10 değil, 5 oluyor kindlesız bonfire'da.
    Undead iken Kindle yapılamıyor evet.
  • Velhasılkelam Darksouls II > Demon Souls > Dark Souls
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JackPierre

    Sonuda GFWL derdinden kurtuluyoruz steam e geçiyor altyapısı bu efsane oyunun...

    Haber linkini alabilir miyim ?

    quote:

    Orijinalden alıntı: Aterici
    Velhasılkelam Darksouls II > Demon Souls >

    aynısının tam tersi doğrusu ;
    Dark Souls > Demon Souls > Darksouls II
  • Dark soul'su başa koymuşsunda Ben Dark soul's u deprived olarak Güle oynaya neredeyse speedrun diyebileceğim şekilde 1-2 Boss dışında (ZORLANMADAN) bitirdim.Tüm buglara ve fps düşüşlerine rağmen.Ama gel görki DS'de cellat olan ben DS II'de Kapıdan kafamı çıkarmaya korkar oldum.(Hard mode-Champions Cov.) için söylüyorum.Soul kaybedecem diye oyunu adım adım milim milim oynuyorum resmen.Single Player olarak tabi.Yardımsız.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.