Şimdi Ara

Cengiz Han 2 Yama İle Büyüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  
     
         Joygame tarafından Türkçe olarak yayınlanan MMORPG, Cengiz Han 2: Dermir Yumruk, yama ile büyüyor! Bugün oyuna eklenecek yeni yama ile gelecek yenilikler ise şöyle;
     
         Seviye sınırı 85 olacak ve Cengiz Han 2 dünyası asıl şimdi başlayacak! Ejderhalar dahil muhteşem yeni binekler, yeni haritalar, yeni meslekler ve yeni eşyalar! Bunların yanı sıra, seviye 85 Onur Dükkanı aktif hale gelecek ve yeni eşyalara sahip olabileceksiniz.
         Cengiz Han 2′de birçok aktiviteye katılmak için seviye 40 olmanız gerekiyor. Her ne kadar bu seviyeye ulaşmak kolay olsa da, bazı oyuncularımız zorlanabiliyor. Cengiz Han 2 yönetiminin oyuncu memnuniyetini %100 olarak tutmak istemesi, oyunumuza yeni bir özellik daha eklenmesini sağladı. Bu özellik sayesinde, 40. seviyeye ulaşmak eskisinden çok daha kolay. Acemi Birliği’ne katılıp, farklı görevler sayesinde çok daha fazla tecrübe puanı kazanmanız mümkün hale geliyor.
         Acemi Birliği’ne katılmak için, başkentinizde bulunan “Hu Chiman” adlı OOK ile görüşmeniz gerekecek…
     
          Birçok oyuncunun beklediği “Sınıf Değişimi” özelliği bu yama ile oyunumuza eklenecek özelliklerden birisidir. Yalnız sınıf değişimi ile istediğiniz her sınıfa geçmeniz mümkün değildir. Sınıflar yalnızca kardeş sınıfları ile yer değiştirebilir. Aralarında sınıf değişimi yapabilecek sınıflar aşağıdaki gibidir;

         Savaşçı ~ Mızrakçı

         Kılıç Ustası ~ Ateş Büyücüsü

         Okçu ~ Suikastçi 

         Tüfekçi ~ Gardiyan

         Kahin ~ Savaş Büyücüsü

         Şaman ~ Keşiş

         Sınıflar yalnızca karşılığı ile değişebilir. Ayrıca yeni eklenecek olan bir eşya ile ekipmanlarınızı, değiştirdiğiniz sınıfın ekipmanlarına dönüştürmeniz de mümkün olacak.
     
         Bu eklenti ile mesleklerinizi daha yüksek seviyelere getirebileceksiniz. Örneğin; yeni reçeteler ile eşyalarınıza çok daha güçlü cevherler üretebileceksiniz. Daha yüksek meslek seviyelerine ulaşıp, mesleklerden çok daha fazla yararlanabileceksiniz.

         Tüm meslekler artık 8. seviyeye kadar yükseltilebilecek. Mesleklerde daha da uzmanlaşarak bineklerinizi, ekipmanlarınızı daha fazla güçlendirebileceksiniz ve daha güçlü bir savaşçıya dönüşebileceksiniz. 
     
         Çok fazla ilgi gören ve son derece zevkli olan 2′ye 2 Savaş Alanı’ndan sonra, şimdi 6′ya 6 Savaş Alanı geliyor. Burası çok daha fazla strateji ve tecrübe gerektiren bir alan olacak. Arkadaşlarınızla birlikte gücünüzü kanıtlayıp, Jochi setini tamamlamak için bir fırsat olabilir. Unutmayın, bu alan çok fazla bilgi gerektiriyor…
     
         Birçok oyuncunun merakla beklediği “Binek Yetenek Kitapları” nakit mağazaya ekleniyor! Bineklerinize dilediğiniz yeteneği ekleyip, gücünüze güç katabileceksiniz! Yeteneklerin yanı sıra yeni külliyatlar Nakit Mağaza’da sizleri bekliyor olacak.

         9. Seviye karakter yetenekler için Tecrübe ve Moğol Sikkesi/Parası harcamanıza gerek yok! Pazar’da tüm sınıfların 9. Seviye karakter yetenekleri artık satışta!
     
         Onur Dükkanı'ndan aldığınız, Prizmatik Cevherlere bundan sonra geri dönüşüm yapılabilecek! Harcadığınız Onur Puanını kurtarmak için bir fırsat doğuyor. Beğenmediğiniz cevherleri geri dönüştürün ve kaybınızı geri alın!
     
         Yeni eklenen kutsal seviye eşyalar ile artık daha güçlü olacak, düşmanlarınıza korku salacaksınız!
     
         Düşmanlarınızı öldürüp kazandığınız Onur Puanları ile yeni rozetlerin sahibi olabilirsiniz. Bu kazandığınız rozetlerle karakterinizin özelliklerini arttırarak daha güçlü bir karaktere sahip olabilirsiniz.

         Rozetlere Onur Dükkanı'ndan ulaşabileceksiniz.
     
         Cengiz Han 2 dünyası oyuncularına birçok yenilik sunuyor. Siz de Cengiz Han 2 dünyasına katılabilir ve 13. asrın dünyasın da yolculuk yapabilirsiniz.





  • Kılıç Ustası ~ Ateş Büyücüsü gerçekten çok benzer
  • Cengiz Han 2 de yeni mi çıktı?
    Buda Metin 2 gibi olmasın
  • Savaşçı-Mızrakçı of ya ben büyücü olmak istiyodum gelmişim 47 lvl e kadar kardeşim of ya
    :(
  • yok metin2 gibi değil ben denemiştim oyunu potansiyel var ama kullanabilinirse tabiiki
  • Bu yama oyunu büyük bir derecede değiştiriyor anlaşılan tabi olumlu değişimler bunlar..:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.