Şimdi Ara

Bluestacks (Andorid Uygulamalar Artık Bilgisayarımızda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android uygulamalarını indirin, Windows'unuzda çalıştırın! İşte bunun bedava yolu!


    BlueStacks, Ekim ayında Android uygulamalarını Windows'lu PC'lerde çalıştırmaya yönelik bir yazılım yayınlanmıştı. Şirket şimdi ise yazılımın herkese açık, yeni bir beta sürümünü yayınladı.

    Yeni sürümün BlueStacks web sitesinde yoğunlaşmaya neden olduğu söyleniyor. Basın bülteninde yer alan bilgilere göre yeni sürümdeki yeni özellikler arasında ARM tabanlı işlemciler için geliştirilen uygulamaların, x86 Windows PC'lerinde çalıştırılabilmesi var. Yeni sürüm aynı zamanda donanım hızlandırmalı grafiklere izin veriyor.

    BlueStacks'ın herkese açık alfa sürümü 2011'de sadece üç aylık bir zaman dönemi içerisinde bir milyon kişi tarafından indirilmişti. BlueStacks'a göre bu süre içinde 4.5 milyon'dan fazla Android uygulaması, yazılım içerisine açıldı.

    http://www.chip.com.tr/konu/android-uygulamalari-pc-nizde_32794.html

    (ALINTIDIR)

    Arkadaşlar ben bu programı bilgisayarıma kurdum ama angry birds oyunun falan bilgisayarıma kurmuyor. Hata ekranı veriyor. Driver yok falan diyor galiba... Bunun çözümünü bulabilirseniz çok sevinirim...



  • Çoğu oyunu açmıyor ama açtığı bazı oyunlarda çökmeler olabiliyor bunun sebebide beta olduğundan olabilir diye düşünüyorum. Diğer bir dezavantajı ise Türkçe-Q klavye desteğinin olmaması.

    Umarım bunlar yakın zamanda çözülür.
  • Final sürümünde inş bu eksiklikler giderilir...
  • kurdum programı angrybird ü denemek için çektim kurdu oynanıyo whatsup da kuruluyo da telefon rehberi olmadığından bişey yapılmıyo çok fazla araştırmadım açıkcasıda evde telefonla uğraşıp şarj bitmesini istemeyenler için birebir bir program
  • Bu değilde Chrome web store ye girin zaten nerdeyse tüm android oyunları var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.