Şimdi Ara

Çatlayan Far Tamiri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
21.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Taş gelmesi sonucu sürücü tarafındaki farım çatladı, içine de bolca su dolmuş yıkama esnasında.. Yenisi 650TL, ancak ben tamir ettirmek istiyorum. Aslında araç kaskolu ama uygun fiyata halledebileceksem cebimden vermeye razıyım, hem temizletmek de aklımdaydı ne zamanlar.

    2002 Stop isimli dükkan bu işte lider olduğunu, uygun fiyata sıfır gibi yapacağını iddia ediyor, sizce mümkün mü, giden var mı? Yarın aracı bakımdan alıp direk buraya gitmeyi düşünüyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 28 Mart 2012; 22:22:47 >



  • bence cıkmacılara gitmen ve far camı alman daha mantıklı ben öyle yaptım yaptırmak derken sadece camını onarcaksın
  • Hocam bugün ustayla gezmediğimiz hurdacı kalmadı, bulamadık.. Yoksa benim de ilk tercihim camını sağlam bir tane bulup değiştirmek ama yok, olanların da taban renkleri beyaz hep benimki siyah. Yarın öğlen gideceğim, bugün başka bir sorunla uğraşmaktan vakit bulamadım. En azından içindeki suyu çıkarıp diğer farlarla beraber temizleyip çatlayan yeri bir şekilde kapatıp etrafını silikonlatacağım, estetik olarak derdim yok zaten far koruma demirleri var hiç belli olmuyor..
  • Bugün de gidemedim, yarın kesin Yorum gelir diye bekledim ama giden yok sanırım. Şikayetvar da parça çaldıkları gerekçesiyle şikayet edenler olmuş ama camiada oldukça biliniyor ve güveniliyorlar..

    Bugün gittim, iki farı silikonlamak için 80 TL gibi bir ücret istiyorlar, çatlak olan yeri de silikon ile kapatabilirlermiş. Aslında yaptıracaktım ama farları söktürüp getirmem gerektiğini söylediler bu nedenle yaptırmadım. Açıkçası söktükten / söktürdükten sonra silikon ile kapatma işlemine gidip 80 TL vermek de çok mantıklı gelmedi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 31 Mart 2012; 23:32:21 >
  • Çatlaktan içeri giren suyu dert etmeye başladığım ve de uzun yola çıkacağım için serviste farı söktürüp bahsettiğim yere gittim. Sonuç vasat, ücret 40TL (tek far için), malesef takdirlik bir işçilik, sonuç mevcut değil. Sökme takma için verdiğim parayı da hesaba katarsak keşke sıfır far alsaydım dedim..
  • eğer çizik vs. olsaydı auto king gayet güzel tamir ediyor far camını ancak kırılmışsa değişmesi gerekir.arkadaşın dediği gibi çıkmacılara bir bakın bulabilirsiniz.
  • Sifir far 600tl iscilik dahil, cikmasini 500'den asagi bulamadim, nasil oluyor anlamadim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre

    Sifir far 600tl iscilik dahil, cikmasini 500'den asagi bulamadim, nasil oluyor anlamadim :)

    o zaman sıfırın al kardeş kredi kartına taksit vs yaspıyorlardır far bu önemli parça.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.