Şimdi Ara

Uykuda ağızdan nefes alıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hep böyleydi. Birkaç sefer KBB'ye gittim ama burnumdan almama bir engel olmadığını, yolların gayet temiz olduğunu söylediler. Bende fazla üstüne gitmedim, ihmal ettim ama son zamanlarda mevcut boğaz ağrılarının üzerine akciğer ağrıları da eklendi. Onu da geçtim internetten edindiğim bilgi kadarıyla beyin ve dişler üzerinde de ciddi olumsuz etkileri varmış. Özellikle beyin konusuna çok moralim bozuldu. Kim bilir ne kadar hücre kaybettim yeterli oksijen gidemediğinden (son zamanlarda iyice balık hafızalı olmam). Hatta nasıl ölmedim diye düşünüyorum. Sizden ricam bu etkiler hakkında biraz daha detaylı bilgi vermeniz. Çok teşekkürler.



  • Geçenlerde bademcikleriminn aşırı şişmesinden dolayı kbb'ye gittim, muyane oldum ilaçlarımı aldım, çıkarken "uyurken ağzım açık oluyor" dedim, doktorda "sen bu ilaçları kullan, iyileşince gel ona bakarız" dedi

    Korkudan gitmedim valla sanırım geniz etiyle alakalı bir durummuş...
  • Ağızdan nefes alsan dahi burnundan da az miktarda olsa hava girer içeri. Yani sadece ağızdan nefes almak mümkün değil. Anca grip olup burnunun tıkanması lazım ki sadece ağızdan hava girsin. O zamanda boğazın çok çabuk kurur ve sürekli susarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.