Şimdi Ara

Dershane Senedinin İptali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler,

    Fen Bilimleri'ne gidiyorum ancak çeşitli sebepler dolayısıyla dershaneden ayrılmak istiyorum.Veli olarak M.E.B.'de öğretmen olan kuzenim görülüyor.Geçen hafta gitmiş konuşmuş,başka ülkeye gidecekler demiş ama o ülkede okuyacağıma dair belge istemişler.Lakin öyle bir durum gerçekte söz konusu değil.Derslere de giremiyorum çok fazla.Genelde kaçırıyorum ilk dersleri, 40 küsür ders devamsızlığım var.Biraz baktım sözleşme iptali için,ödeme zorluğuna dair belge,sağlık sorunu varsa rapor,yer değişikliği için belge falan istiyorlar.Ancak bunların hiç biri yok.
    Daha öncesinde şube değiştirmek için ne yapmam gerektiğini sormuştum,bana dilekçe yaz,kabul edilirse naklin yapılır ancak ücret buraya göre daha yüksek dendi.Ben de dilekçe yazıp nakil istesem sonra diğer dershanenin istediği fiyatı yüksek bulduğumu söylesem dershaneyle ilişkim kesilir mi yoksa eski dershaneye tekrar gitmek zorunda mı kalırım?

    Arkadaşlar,konu biraz acil.Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.Bir de bu nakil dilekçesinin bir örneği var mı?Ne yazayım dilekçeye?



  • sağlık raporu almak en kolayı, eğer doktor tanıdığın varsa. Eğer fiyatı yüksek bulursan eski dershanede devam edersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.