Şimdi Ara

Sahibinden muayenesi yapılmış 1996 Clio

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kazasız motoru çok iyi durumda İngiliz yeşili 1996 model klimasız 1.4 RT Clio.
    Bosch iridyum LPG bujileri var.Yağ ve bujinin yedeği bile var.Motoru konusunda hassasım.Tam sentetik 5W-40 Castrol Egde kullanıyorum 1 gram eksiltme yapmıyor..Paradan kaçmayıp devir daim vs. değişen ufak tefek parçalarını yan sanayi değil orjinal taktırdım.
    Geçen Aralık ayında muayeneden bir seferde geçti.20 ay sonra muayenesi olacak.

    Araç 154 binde ben 103 binde aldım.Aldığımdan beri yolun yaklaşık 40 bin km sini çoğunluğu Eskişehir-Ankara-Eskişehir uzun yolda yaptım.
    Aldığım km ye kadar benzinle kullanılmış ve Eskişehir dışına çıkmamış şu anda Eskişehir'de.Atiker marka LPG sistemi var uzun yolda 90-100 km aralığında yaklaşık 6 litre LPG tüketiyor.Havalar güzel olduğunda 5.6 litre LPG bile gördüm.

    Tavanda yaklasık 30 cm. güneş yanığı var.Arka tampona park halinde iken çalışma yapan sürücü kursu aracı çarpmış.Tırnakları yerinden çıkmış,tampon sökülüp yerine oturtulacak,üşendiğimden gidip yaptırmadım.

    Kendi hatamdan dolayı sol kapı açıkken geri manevra yaptım ve kapı 10 cm kadar geriye gitti.Menteşesinden kurtuldu yaklaşık 10 cm lik bir yerde esneme olmuştu düzeltilip boyandı.Sol arka kapıda çizik var rötuş yapılması gerekiyor.
    Benden önceki sahibi bayan direksiyonu tam sağ yapıp sokaktan çıkmaya çalışırken park halindeki araca çarpmış.Sağ farın olduğu yer 1 karış boyalı.Bunun dışında boya yok.
    1997 ve 1998 modelleri Türkiye montajı olduğu için malzeme kalitesi arasında fark var. Usb ve kart okuyuculu teybi var.Paspasları yeni aldım.Ön lastikleri 6 ay kadar önce alındı,arkalar 1 sene daha eski. Cüzi bir miktar pazarlık yapılabilir.Araç büyütmek için satıyorum yoksa uzun yıllar binilebilecek bir araç,alan kişi uzun süre ağır bakımı olmadan sorunsuz kullanabilir.

    Fotoğraflar için ilan linki :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-muayesi-yapilmis-79117375/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarimpower -- 21 Mart 2012; 23:54:08 >



  • fiyatınız felaket yüksek...
  • Kaç yazsam sizin için uygun olur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.