Şimdi Ara

463 ve 464'e yorumunuz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İS1 463 Espanyol - Santander

    POR 464 Gil Vicente - Sporting Lisbon

    bu 2 maçtan birini çözüp 3 maçlık kuponuma katmak istiyorum===> yorumlarınızı almak isterim



  • Tahmin (h1) 463 - Geçen hafta Rayo Vallecano'ya 5 attılar evin de bu haftada handikap yaparlar.


    Tahmin 2-3 gol 464 - Daha sade bir maç geçeceğini tahmin ediyorum
  • 463 Espanyol - Santander maçına gol var diyorum ben. Her iki takımda gol bulabilen ekipler zevkli bir maç seğrediceğimizden eminim. Güvenim %90
  • 463 Ü demeyi düşünüyorum

    bu şekilde kuponum

    457 ü
    461 ü
    463 ü

    3,8 oran
  • Espanyol maçına gol var oynamak mantıklı görünüyor. Eğer bir takım gol atamazsa da o Espanyol olur. Villarreal Çarşamba günü Real Madrid'le oynuyor. Racing Santander bugün kazanırsa Villarreal'i yakalayacak. Son 5 sezonda Racing Santander deplasmanda Espanol'e sadece 1kez yenilmiş 3 maçı kazanmış. Skorlar 0-2 0-3 0-4... Kafamı karıştıran tek istatistik Espanyol'un her sezon 4-5 maç üstüste galibiyet 4-5 maç üstüste yenilgi beraberlik şeklinde giden form durumu. Size biraz saçma gelebilir ama son yıllarını incelerseniz görebilirsiniz. Seri galibiyetler ve seri puan kayıpları yapıyolar. Seri puan kayıpları Vallecano galibiyetiyle son buldu. Bu maçla galibiyet serisini sürdürürler mi diye kafam karıştı Santander'e oynamaktan vazgeçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 19 Mart 2012; 16:32:58 >
  • yazdıklarınız mantıklı===> takımın istatistiklerini bu şekilde takip edip genel gidişatı üzerine sonuç çıkarmanızı takdir ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

    Espanyol maçına gol var oynamak mantıklı görünüyor. Eğer bir takım gol atamazsa da o Espanyol olur. Villarreal Çarşamba günü Real Madrid'le oynuyor. Racing Santander bugün kazanırsa Villarreal'i yakalayacak. Son 5 sezonda Racing Santander deplasmanda Espanol'e sadece 1kez yenilmiş 3 maçı kazanmış. Skorlar 0-2 0-3 0-4... Kafamı karıştıran tek istatistik Espanyol'un her sezon 4-5 maç üstüste galibiyet 4-5 maç üstüste yenilgi beraberlik şeklinde giden form durumu. Size biraz saçma gelebilir ama son yıllarını incelerseniz görebilirsiniz. Seri galibiyetler ve seri puan kayıpları yapıyolar. Seri puan kayıpları Vallecano galibiyetiyle son buldu. Bu maçla galibiyet serisini sürdürürler mi diye kafam karıştı Santander'e oynamaktan vazgeçtim.

    Son yıllarda Santander bu sahadan puanlarla ayrılmasına rağmen bu sefer aynı senaryo gerçekleşmeyecektir kanımca. Çünkü Santander'in şu an hücum olarak Espanyol'daki gibi alternatifleri yok. Espanyol'un geçen hafta Rayo maçını izleyenler görmüştür onları nasıl ilk yarıdan süpürdüklerini. Espanyol şu an sakatlıklardan dönen as oyuncularıyla beraber iyi de oynamaya başladı. Ayrıca Santander'de eksik çok ve Espanyol kazanması halinde 7. olacak -ki Avrupa kupalarına katılabilmek için de uğraşıyorlar bu sene-. Ben geçen haftaki Rayo senaryosu gerçekleşir ve İY1 olur diyorum.

    Ayrıca Portekiz Ligi'ni de İspanya Ligi kadar olmasa da takip ediyorum. Gil Vicente - Sporting Lisbon maçı için söyleyeceğim ise 1.70 orandan Handikaplı 1 (Yani Vicente yenilmez). Çünkü Lisbon şu an lige çok fazla önem vermeyecektir. Ligde 4. ya da 5. olabilirler. UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finaldeler ve Portekiz Kupası'nda finaldeler. Gil Vicente düşme hattından 5 puan ileride. Onlar bu maça daha çok konsantre olacaklardır. H1 -Ev sahibi yenilmez-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therev -- 19 Mart 2012; 17:10:50 >




  • Neyse oynayan varsa kazandı işte.
  • üç maçta 2 üstü bildim ama kesin gözüyle baktığım romadan yattım
    3,8 oran bile gelmemiş oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Confusion

    üç maçta 2 üstü bildim ama kesin gözüyle baktığım romadan yattım
    3,8 oran bile gelmemiş oldu

    Hepimiz Roma dan yattık hocam. Maçı seğrediyordum, herifler resmen yürüyerek top oynuyor. Goller haricinde çok net 2 gol pozisyonu var her iki takımdada (zaten birisi üst direkten döndü) atsalardı şuanda parayla oynuyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96C8A0517 -- 20 Mart 2012; 15:11:07 >
  • ben de bugünün maçları için sermaye yapacaktım kötü patladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.