Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (3432. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
70.299
Cevap
511
Favori
4.414.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34303431343234333434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elf Mariachi kullanıcısına yanıt

    Bende Aralık Ayında Ön İki ATE Taktırdım.Burada da Paylaştım.ATE'den Herkes Memnun.

  • STRYKERRRR S kullanıcısına yanıt
    selamlar, F30 larda kullanılan orjinal montaj ürünün de Ate olduğu söyleniyor, bu bilgi doğru mu bilginiz var mı?
  • sHiM kullanıcısına yanıt

    Hocam sizinkiyle hemen hemen ayni aracim var.290a satamiyorum 4 aydir.halen satmaya calisiyorum.sifiri 600 kusurlerde olan bir aracin ikinci eli nasil yari fiyatina bile gitmiyor anlamis degilim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tegmen312

    Hocam sizinkiyle hemen hemen ayni aracim var.290a satamiyorum 4 aydir.halen satmaya calisiyorum.sifiri 600 kusurlerde olan bir aracin ikinci eli nasil yari fiyatina bile gitmiyor anlamis degilim.

    290'lar C sınıfı 0 araçların dolularının başladığı fiyatlar olduğu için olabilir mi? Teknolojik olarak çok oyuncağı olan Leon, Octavia veya Ateca gibi araçlar bu fiyat bandının biraz üstünden başlıyor.

    Bir de insanlar araç alımlarını bayram sonrasına bıraktı.


    Haziran'a doğru istediğiniz fiyatlara satabilirsiniz belki.

  • Tegmen312 T kullanıcısına yanıt

    Benimde 2013 Çıkışı Hata Boya Değişen Tramersiz Spor F30 3.16 i Aracım var. 160 Binde.


    Ağustos-Eylül gibi 300-320 Bandında gidiyordu.Tatil işim vardı Düğünler Felan Derken HAZIR 2 Tane Müşteriye Vermedim.Vereceğim Rakamlar 300 Üstü idi.


    KASIM Ayından Sonra Satayım dedim ama Piyasa RESMEN BİTTİ.Nakit Alımı ve Talebi olmadığı gibi Fİyatlarda Düştü. 2014 Hatasız 110 Binde CLA 200 Amg ile Başa Baş Takas ediyordum.Anlaştık.Araç ÇOK KONFORSUZ Geldi Hiç Rahat Değil.şanzıman kavraması vb. bakım istiyor. Motorda da Var toplamda En az 8-10 masrafı çıktı CLA'nın.Takas Etmedim.Ayrıca Hiç Mercedes Konforu yok Bu CLA ve C Serilerinde walla Uzak Durun.E Serisinden Aşağı Almayın.Kuzeniminde C200D Vardı 2016 oda 4.18 i ye Geçti.


    Sıfırı 700 ve Üstü olan Bu Araçların Bu Fiyatları Satılmaması da Ayrı Bir Saçmalık Tabi.1 Ay Sonra Sıfırlara Çok Büyük ZAM GELECEK Yine.BAYRAM SONRASI PİYASA UÇACAK DENİYOR.


    Bir Meslektaşım ile 2012 E350 CDİ 4MATİC ve 2014 E-180 Pazarlığında Anlaştık.Nakit şartıyla Birini Seçeceğim.(İki Araçta Onun)


    Şu Anda 260-270 Aralığında Bende Nakit Müşteri arıyorum (ARACIM SATILIKTIR.Özelden Yazabilirsiniz)ama Nakit Soran yok.Bayram Sonrasını Beklemek Lazım.Yasaklar Bitince Piyasa Canlanır Herhalde.





  • Selam arkadaşlar birşeyi merak ediyorum. F30 aracının klimasını zayıf bulan var mı? Kimisi çok memnunum güçlü soğutması var diyor. Ben açıkcası vasat buluyorum. Aracım 3,5 yaşında gerekli ise belki bi ara kontrol ettirirm ancak soğuk hava üflüyor üflemesine ama fan gücü ilk soğutma anında bana zayıf gibi geliyor. 2.araç olarak eşimin toyota corolla hybrid i kullanıyoruz hakikaten arada fark var. Toyota klimalarının efsane olduğu hurafe değilmiş:) Tabi Bmw de suni derilerin yazın çekilmez bir hal aldığı da burada bir etken.
  • Canefew C kullanıcısına yanıt

    B7 Passat,Ford Kuga,Audi 16,C180 Amg ve i20 Kullanıcısı olarak


    Benim Gördüğüm En İyi ve Güçlü Klima F30'da.F30'unda Kaloriferini hiç beğenmiyorum.


    Hyundai İ20 Klimaları da Çok iyi.Bazen Kıskanırdım İ20'yi.

  • Merhaba herkese,
    320d 2018 modellerine bakıyorum uzun zamandır ama satanlar fiyatı çok yüksek istiyor. İstenen paralara az kmde g20 320i de alınabiliyor. Bu 320d lerde özellikle 2018 sahipleri fantazi olsun diye bu fiyatları yazıyorlar bence buna eminim, sirf bu fiyat artistliğinden dolayı almayacağım bu arabayı 4 serisi g20 gibi modellere yöneleceğim. Forumdaki cogu kiside benzinli modeller var onlarda bu fiyatlar yok ama 320d cilerin 2018ini satanlar 2020 satiyormuş gibi hissediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teksaz16 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, B47 kodlu 2.0 dizel 400nm tork, bu makine artık TR ye gelmediği ithal edilmediği için bence piyasadakilerin de değeri yükseldi biraz. Her ne kadar dizel dönemi sona eriyor gibi olsada, şahsen benim 1-2 defa uzun yolda sürmüşlüğüm ve hayran olmuşluğum var bu motora. Bazen ben de sizin gibi 2018 ve düşük km de olanlara bakıyorum ve almak içimden geçiyor ama sonra vazgeçiyorum hakikaten 500 ve + fiyatlar çok ama çok yüksek. Ama şöyle bir gerçek var, bence F30 a en çok yakışan en optimum kombinasyon 320d.
  • Canefew C kullanıcısına yanıt
    F30 kasanın değil de f30 n13 motor kombinasyonunda klima performansını hiç beğenmiyorum. Klima borusu sağ taraftan turbonun hemen yanından geçtiği için soğutmayı ciddi anlamda etkiliyor. F30 diğer motorlarda böyle bir şey görmedi, n13 motor harici klima performansı gayet iyi bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Do It Yourself D kullanıcısına yanıt
    İlginç bir bilgi, daha önce duymamıştım. Bende B38 motor var sizin söylediğinize göre problem olmaması lazım. Ben ilk fırsatta bi kontrol ettireyim yinede
  • Goodyear 225/50R17 94W Efficientgrip Performance ROF MOE Yaz Lastiği


    bu lastik moe yani mercedes lastiği olarak görünüyor bmw için ayrıca üretileni mi var yoksa bmw ye de bu lastik uyumlumu bu goodyear lastiği kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim forumumuzdaki pek çok arkadaş bu lastikten memnun kalmış fakat bu moe işareti kafamı karıştırıyor bmw ye uymaz diye korkuyorum...

  • Canefew C kullanıcısına yanıt
    Şöför kısmında ben memnunum ama arkadakiler soğutmuyor diyor. Pişiyoruz diyorlar hatta camı açıyorlar. Klima açık diyorum sonra kapatıyorlar ama pişiyorlar belli oluyor. Özetle ben rahatsız değilim ama yolcuların yetersiz olduğunu ilettiği durumlar oldu.
  • torice T kullanıcısına yanıt
    aynen bir dengesizlik var arabayı aldığımdan beri yaz aylarında sıcak havalarda benim dışımda araçta birisi veya birileri var ise tutturamıyoruz dengeyi.
  • Do It Yourself D kullanıcısına yanıt
    Siz bence işinin ehli bilindik bir servise götürün hocam aracınızı dediğiniz gibi bir durum yok benim araç kliması 16 dereceye ayarlıyken 1-2 dk içerisinde buzdolabına çeviriyor arabayı
  • tync2006 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim uyarınız için ama aracı satalı uzun zaman oldu zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tegmen312

    Hocam sizinkiyle hemen hemen ayni aracim var.290a satamiyorum 4 aydir.halen satmaya calisiyorum.sifiri 600 kusurlerde olan bir aracin ikinci eli nasil yari fiyatina bile gitmiyor anlamis degilim.

    aracımı satarsam 2017 mode ekstra dolu e180 exclusive veya 2018 model standart doluluktaki exclusive düşünüyorum. Takas imkanım var bir araç ile. Kendi aracımın üstüne 290-300 versem alabiliyorum. Siz aracımın özelliklerini bildiğiniz ve sizin aracınıza da yakın özelliklerde olduğu için sizin tercihiniz ne olurdu, alır mıydınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben takas olayina sicak bakan biri degilim ama ben de aracimi sattiktan sonra 2018 e serisi alirim diye dusunuyordum ama bu sure zarfinda premium araclarin cok deger kaybettigini ve buna degmeyecegini dusunup yeni kasa tiguan aldim, bmw halen duruyor ve satamadim.6 ay once annem yeni kasa a sedan aldi,ben cok begendim.o bile bu kadar guzelse e serisi gercekten iyidir bence.e kasa ile ilgili bildigim kadariyla ekran boyutlari ile ilgili bir degisiklik var.ona dikkat edin.buyuk olan tercih sebebi oluyormus satis esnasinda.(coupe e serisi aldi arkadasim, o soylemisti)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tegmen312 T kullanıcısına yanıt

    ben bayağı beğendim e serisini, ha f30 dan sonra performans olarak tatmin etmez hem de daha çok yakar ama kalite konfor hissi 2 gömlek yukarıda hissettireceğine eminim. Benim konuştuğum araçlar da büyük ekranlı olan modelden. Siz de ilanlara bir göz gezdirin içi cidden kaliteli duruyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musician58 kullanıcısına yanıt

    Aracınızın Yazılımı ile ilgili bir Sorun bu.Özellik açtırma,Tuning vb. Orjinal Olmayan Yerlerde Yapılınca Böyle Sıkıntılara Yol Açabiliyor.Benim Aldığımda da Eco Pro Modu ve Limitör Çalışmıyordu.Tuşa Basıyordum ama Tepki yoktu.Ankara şaşmazda BOA MOTORS yada şaşmaz 2545.Caddede Yazılım Uzmanı(2016 A7 ve Benim Aracı Yapmıştı) Veli Usta Var.İşlerinin Ehli.KArtvizit Almıştım ama Bulamadım.İşinizi Çözer.

  • 
Sayfa: önceki 34303431343234333434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.