Şimdi Ara

Bölüm İçerisinde Fotoğraf Sergilemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili Arkadaşlar,

    Sadece bölümümüz içerisinde tek seferde 500kb olmak üzere fotoğraflarınızı forumumuz içerisine upload edebilirsiniz.Ya da isteğe bağlı olarak bir mesaj içerisinde üst üste, beş fotoğrafınızı (500kbX5=2,5MB) forumumuz içerisine upload ederek bölümümüz içerisinde sergileyebilirsiniz.

    Bunun için öncelikle mesaj yazdığınız pencerenin hemen altında bulunan "Buraya resim koymak için tıklayın" linkini tıklayınız (Resim 1). Ardından açılacak olan yeni pencere içerisinden (Resim 2) tek mesaj içerisinde max. 5 adet (her biri max.500kb) fotoğraf ya da fotoğraflarınızı forumumuz içerisine upload edebilirsiniz. Ardından "Mesajda resmi görüntüle" yazısının yanında bulunan kutuyu işaretleyebilirsiniz.

     Bölüm İçerisinde Fotoğraf Sergilemek
    Resim 1

    -----------------

     Bölüm İçerisinde Fotoğraf Sergilemek
    Resim 2

    500kb'dan büyük fotoğraflarınızı sergilemek istiyorsanız, imageshack gibi resim/fotoğraf upload sitelerinden yararlanabilirsiniz. Ancak sergilemek istediğiniz fotoğrafınızın boyut kuralları içerisinde olmasına özen göstermelisiniz.

    Mesaj ya da konu içerisinde tek fotoğraf sergileniyorsa: Max: 800X600
    Mesaj ya da konu içerisinde birden fazla fotoğraf sergileniyorsa: Max: 640X480

    Ya da bunlarında dışında, fotoğraflarınız için sadece link verebilirsiniz. Boyut kurallarına uymayan fotoğraflarınızın bulunduğu mesajlarınızın, size haber vermeden kaldırılabileceğini ya da editlenebileceğini unutmayın.

    Not: ImageShack ve benzeri resim upload sitelerinden belirli bir süre sonra fotoğraflarınız silinecektir, ancak forumumuz içerisine upload edeceğiniz fotoğraflarınız hiç bir zaman silinmeyecektir.

    Hepinize bol fotoğraflı günler dilerim.
    Mertkan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkan -- 14 Nisan 2007; 21:31:27 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.