Şimdi Ara

R: PSP3004 hk tavsiyeleriniz ltf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yanlis yerde actigim konuda arkadaslar uyarida bulununca buraya aktarmayi daha munasip gordum. Cevaplarinizi bekliyorum, teşekkürlerimle,

    Quote:

    Orijinalden alıntı: Ascentarium

    Yurtdışından çocuklarıma PSP alacağım. İlk planda Vista alayım dedim, ama gerek astronomik fiyatı, özel hafıza kartı gerkliliği ve oyun alternatiflerinin sınırlı olmasından dolayı vazgeçtim. Onun yerine PSP3004 daha makul görünüyor. Ama aklıma takılan sorular var. PSP konusunda pek etraflıca malumata sahip olmadığım için sizlerin tavsiyelerine özellikle ihtiycaım var. Paylaşımda bulunanlara şimdiden teşekkürler.

    1. Yurtdışından aldığım 3004 için herhangi bir kırma vs işlemi gerekiyor mu? Bu husus önemli çünkü kopya oyunları (orijinal kullanılmayacak) yükleyecek bizim bıdıklar, sorun çıkarmaması lazım. Bu türden oyunları herhangi bir müdahaleye gerek duymadan açabilir miyiz?
    2. Piyasada satılan herhangi bir Pro Duo SD hafıza kartı kullanılabilir mi? Ne tavsiye edersiniz?
    3. Cihaz ile birlikte olmazsa olmaz aksesuarları nelerdir? Hangi aksesuarları önerirsiniz?
    4. 3004 ile E1004 modelini gördüm HB'de. Aralarında ne fark var? Hangisini almalıyım. Sony resmi sitesinde de E1000 tanıtılıyor, ne 3004 ne de E1004 yer almıyor. Bunu pek anlayamadım.
    5. Ya da tüm bunları geç, yurtdışı ile uğraşmaktansa GG tarzı sitelerden hazır kırılmış, oyunlar+aksesuar ile al geç mi dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ascentarium -- 14 Mart 2012; 16:42:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.