Şimdi Ara

E52-32 ve hiçbir kanal yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
91.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dün bir anda Digiturk yayınım gitti.

    E52-32 sinyal seviyesinde azalma hatası alıyorum. Ne yaptıysam düzelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım abudik kubidik ezberledikleri şeyi yaptırdılar robot gibi. Sizi teknik servise yönlendiricem dedi fakat 20 tl servis ücreti talep ederler dedi. bende dedim benden kaynaklanmayan birşey için ben servise niye para ödüyorum dedim. Birşeyler geveledi ama moralim feci bozuk. Yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim. Benim zaten faturam 22 tl ben sana niye 20 tl vereyim ki ya!


    Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Eger elinde eski makina varsa trt frekanslarindan arama yap cikiyormu en azindan canaktan mi lnb kablodan belli olur.
  • Aynı sorun bende de oldu.Bir türlü çözemedim sorunu.Anteni ayarlamaya çalıştım tekrar sinyal bulamadım.15 gündür yayın yok.Lnb ye bir şey oldu galiba.Çünkü diğer odada kutuyu bağlayınca kanalların hepsini buldu.
  • Valla parayı bayıldık geldiler anten oynamış dediler. Dedim niye adam gibi sağlam takmadınız dedim bizlik bir durum yok rüzgar vardı baya fırtına bu aralar ondan olmuştur dediler 3 dakika da 20 tl yi cebe indirip gittiler!

    Memlekette herşey para ve her firma vatandaşı sömürüyor sosyal devletimiz izliyor. Sağol varol Devletimiz!
  • Merhabalar, an itibariyle aynı sorunu yaşıyorum. Ancak Digiturk canagi ortak antenden dağıtılmış binaya. Nasıl bir çözüm olacak? Teknik servisi aradım 15 dakika içinde yayın gelmezse genel merkezden arıza kaydı açtırın dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizdede var digi kutu isindigindan oluyor sanirim sogutunca duzelyr baska fark eden varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün fark ettim bizdeki de telefon sinyalinden etkileniyor. Önceden gerçekten çanaktan ya da havadan oluyor sanıyordum ama bugün emin oldum telefonun sinyali etkiliyor.
    Film izlerken arkadaşım aradı telefon çalarken yayın gitti geldi gitti geldi sonra aramayı cevapladım tamamen gitti konuşma bitene kadar sinyal seviyesinde azalma var uyarısı ekranda kaldı sonra telefonu kapatınca sinyal geldi. Tam emin olmak için 3 defa arama yaptım her seferinde sinyal seferinde azalma var uyarısı verdi kutu. Bu sorun her kutuda mı var yoksa sadece bizimkinde mi oluyor merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batu25

    Bugün fark ettim bizdeki de telefon sinyalinden etkileniyor. Önceden gerçekten çanaktan ya da havadan oluyor sanıyordum ama bugün emin oldum telefonun sinyali etkiliyor.
    Film izlerken arkadaşım aradı telefon çalarken yayın gitti geldi gitti geldi sonra aramayı cevapladım tamamen gitti konuşma bitene kadar sinyal seviyesinde azalma var uyarısı ekranda kaldı sonra telefonu kapatınca sinyal geldi. Tam emin olmak için 3 defa arama yaptım her seferinde sinyal seferinde azalma var uyarısı verdi kutu. Bu sorun her kutuda mı var yoksa sadece bizimkinde mi oluyor merak ediyorum.

    Sizin kutunun modeli nedir?
    İlginc bir teori

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humax 9503HD, daha iyisinin olduğunu bilsem digitürkte hiç durmam değiştirirdim ama maalesef yokmuş. Vestel almak hiç istemiyorum 9504 ü merak ediyorum acaba onda bu tarz bir sorun var mı ve 9503 ten ne kadar üstün ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batu25

    Humax 9503HD, daha iyisinin olduğunu bilsem digitürkte hiç durmam değiştirirdim ama maalesef yokmuş. Vestel almak hiç istemiyorum 9504 ü merak ediyorum acaba onda bu tarz bir sorun var mı ve 9503 ten ne kadar üstün ?

    aynı sorun bendede var. 9503 kutu ve e52-32 sinyal seviysinde azalma diyor.
    düzelmiyor mesela bu akşam
    yarın gelicne düzelir.

    çare buldunuz mu?
    değişriyeim mi 9503 ü?
  • Aynı sorun bende de oldu komşumda da.tahminim digitürkden kaynaklı olsa gerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghettomania G kullanıcısına yanıt
    Bende de olmustu ki tam o anda evde bizim canak antenci vardi baska bir çanak kurulumu yaparken tv ye bakarken birden yayin gitti o hatayi verdi daha sonra Çanakçı ben bakayim dedi kendi elindeki uydu bulucuyu takti ve ondada sinyal yoktu 5 dk sonra yayin kendi kendine geldi. Digiturk yeni yazilim mi atiyormus biseyler oluyormuş canakci oyle demisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw bizde de dün yayın gitti hala yok. Servis en erken cuma günü gelebiliyomuş. Ben çatıya çıksam düzeltemez miyim beyler bilen var mı?
  • Gece bir şeyi yoktu sabah kalktım sinyal minyal yok arama yapıyorum hiçbir kanal bulamıyor illaha adamlar 20 lira bayılcaz
  • digitürk ün klasik taktiğidir bu kendi hatasından bile milleti soymak!!...o yüzden iptal ettim mutluyum....teledünya da kaliteyi ucuza izliyorum tafsiye ederim
  • Yeni bir dalga mı oldu bilmiyorum ancak bizimkide bugün gitti hala gelmedi, istanbul tuzla ve gebzede aynı hatayı veriyor.

    Bakalım binada başka sıkıntı çekenler benden önce aramış mı
  • aynı hata bende 20 gündür sık sık oluyor arkadaşlar. Bunu kasıtlı yapıyorlar. Servis yönlendirmek için. Gelin alın cihazı parayı ödemiyorum dedim. Ertesi gün eve geldiğimde yayın gelmişti. Hiç dokunmadım bile. Bir keresinde de müşteri temsilcisi arkadaki kabloyu sıkın demişti. sıktığım anda geldi ama sanırım ki bu bizim kablo sıkmamız vs gibi bir durumla alakalı değil. Yanını verip alma yetkisi onlarda olduğu için bu tuzağa düşmeyin derim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_97459674/tm.htm

    bahsettiğiniz durumu yaşadım, Belgesel kanallarım yok Kanaltürk Hd vs belgesel kanalrının içinde listeler karışmış vaziyette ama ben bunun için benden kaynaklanmayan sorun için 25 tl vermeliymişim, arkadaşım parayı sokaktan toplamıyoruz.. hadi topladık size niye yedirelim.. bi vazgeçmediniz şu kurnazlıklarınızdan.. Teknik servislerinize para kazandırmak için müşterilerinizi yolmayın yarın o müşteriler gidince hem siz hem onlar aç kalırsınız..para kazanmak istiyosanız illa yeni kanallar ilgi çekici içerikler bulun böyle ucuz işlerle insanları kazıklıyarak sadece müşteri kaçırırsınız
  • Aynı sorunu bende bügün yaşadım.Dün hiçbir sıkıntı yoktu.Bugün ise sinyalde azalma var diyor.Bakalım 1 gün beklim düzelmezse uyducu gelicek artık.Yazıklar olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: garsiya10

    Aynı sorunu bende bügün yaşadım.Dün hiçbir sıkıntı yoktu.Bugün ise sinyalde azalma var diyor.Bakalım 1 gün beklim düzelmezse uyducu gelicek artık.Yazıklar olsun

    Aynı sorun bendede var,

    Hd türk be belgesel kanalları gitmiş..
    181 den ve 380den itibaren başalayanlar yok ortada..


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.