Şimdi Ara

Tttnet Mobil İnternetimi Kapatamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir şikayet sitesine yazmış olduğum metin. Ttnet ile ilgili düşünceleriniz malumdur fakat yinede bunuda bilmenizi okumanızı istedim.



    "Tttnet Mobil İnternetimi Kapatamıyorum 4 ay önce hiç bir tahadütte bulunmadan ttnet mobil modem hediye ederek rica minnet açtırdıkları ttnet mobil hattımı bugün iptal etmek için müşteri hizmetlerini aradım doğal olarak hiç bir kullanıcının bilmediği ve ürünü pazarlarken akıllarına hiç gelmeyen bilmem ne vergisi için 57 TL nin 20 TL sini ödediğimi ama kalan 37 TL nin iptal edilmesi durumunda son faturaya yansıyacağını söylediler. Artık Ttnet'in bu tür düzenbazlıklarına alıştığım için bu faturayı kabul edip. Acil olarak ttnet mobil hattımın kapatılmasını rica ettim.
    Hattımın kapatılması için ön kaydın alındığını fakat telefonda açılan hattın telefonda kapatılamadığını öğrenince Ttnet ile ilgili düşüncelerime bir yenisi daha eklendi. Bunada tamam diyerek ne yapmam gerektiğini sordum. Müşteri hizmetlerindeki bayan arkadaşım EN GEÇ 48 saat içinde avea bayisine gidip iptal formunu doldurmamı istedi. Yalnız dikkat ederseniz engeç 48 saat içinde. Bunun üzerine 48 saat sonra iptal formu doldurursam ne olur diye sorduğumda hattımın açık kalacağını ve kapanmayacağını söyledi. Bende tamam siz kaydı alın lütfen dedikten sonra telefonu suratına kapattım çünkü hattımın iptal edilmesi için benim zorunlu maratonum başlamıştı. Bu şikayetimi yazarken hattımın iptal edilmesi için son 47 saatim kalmıştı. Yarın ilk iş olarak bir avea bayisi aramak zorunda kalıcam ve ilgili formu dolduracağım. Ben bu 48 saatlik dilimi doldurmadan formu imzalıyacağım fakat avea bayisinin bunu size vaktinde ulaştıracağından nasıl emin olacağım?"







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.