Şimdi Ara

Artifact sorunu (ya da değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar,

    bundan 3-4 ay önce sistem'i upgrade etmiştim (amd x3 455, msi 870-c45), ekran kartım ise önceden bulunan gts 250ydi.

    ocak ayında star wars oynayana kadar böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, (battlefield 3, skyrim, ve moba oyunları oynamama rağmen), daha sonra şu sıralar diablo 3 beta oynarken de karşılaşınca, burada bir sormak istedim.

    swtor ve diablo 3 oynarken karşılaştığım sorun şu, herhangi bişey yapmamla alakasız, oyun komple kapanıyor, ardından çalışmakta olan programlar (hamachi'sinden, chrome'una) da bellek yetersizmiş gibi göçmeye başlıyor, tekrar açmaya çalıştığında ya tekrar göçüyor, ya da aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi artifact benzeri grafik sorunları oluşuyor (aşağıdaki videonun görüntüsü normalde böyle değil tabi, ya da ikonlar simsiyah değil). örneğin chrome bunları verdikten sonra ardı ardına göçtüğünü, yeniden başlatıp başlatılmamasını soran pencere çıkarıyor 5-6 tane.

    upgradele aldığım ram'e memtest uyguladım, ayrıca ekran kartına da bu göçtüğü zamanlarda speedfanle baktığımda düşük derecelerdeydi (50-60). bu da yetmedi ki, furmark bencmarkında en fazla 77 derece, atitool ile artifact test yaptığımda da sorun gözükmedi. işlemci de hem speefanle, hem msi'in kendi uygulamasıyla 40 dercelerin üstüne çıkmadı zaten. bu sorunla sadece bu iki oyunda karşılaştıysam da, oyunlar windowsa göçerttikten sonra, yeniden başlatılana kadar pc düzelmiyor, hiçbir uygulama stabil çalışmıyor. (nadiren sürücü yanıt vermeyi durdurdu kutusu da çıkıyor ama).

    önerebileceği tavsiyesi veya yorumu olan herkesin fikrine açığım.

    http://i.imgur.com/0KtBW.jpg
    http://i.imgur.com/YcohC.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeo -- 27 Şubat 2012; 21:35:37 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.