Şimdi Ara

Hatırlatıcı/Anımsatıcı kullanımı hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hatırlatıcı/Anımsatıcı kullanımı nasil oluyor? Şu bölgeye geldigimde uyar diye işaretliyorum fakat o bölgede hiç devreye girmiyor.Anımsatıcının konum servisleri kısmı açık oldugu halde uyarmıyor.Acaba püf noktası mı var?



  • Up!
  • Up!
  • Anımsatıcılar Uygulamasında Lokasyon Bilgisi Ekleme

    iOS 5′e geçen bazı kullanıcılar Anımsatıcı (Reminders) uygulamasında lokasyon bilgisi ekleyemediklerini belirtiyorlar. Anımsatıcı uygulamasının lokasyon özelliği iCloud’a entegre olduğu için cihazında iCloud’u entegre etmeyen ve Anımsatıcı özelliğini aşağıdaki gibi aktive etmeyenler bu uygulamanın lokasyon bazlı hatırlatma özelliğinden yararlanamıyor.
    Not: iPhone 3GS’lerde de lokasyon özelliği çalışmıyor.

     Hatırlatıcı/Anımsatıcı kullanımı hakkında?

    Fakat bu ayarı yapmış kullanıcılar da haritadan bir lokasyon bilgisi seçemediklerini, bunun yerine bir lokasyon seçmek istediklerinde aşağıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi Adres Defterinin (Kişiler) geldiğini belirtiyorlar.

     Hatırlatıcı/Anımsatıcı kullanımı hakkında?  Hatırlatıcı/Anımsatıcı kullanımı hakkında?

    Maalesef Anımsatıcı uygulamasının lokasyon özelliği bu şekilde çalışıyor. Yani sadece adres bilgisi atanmış bir kişiyi lokasyon olarak seçebiliyoruz. Örneğin evinizi veya işyerinizi lokasyon olarak kullanmak istiyorsanız önce adres defterinizde bu kayıtlara bir adres ataması yapmanız lazım.
    Aslında bu da gayet kolay bir işlem. Aşağıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi Harita (Maps) uygulamasını kullanarak bir iğne yardımı ile adresi Kişiler’e atamak gayet kolay.

     Hatırlatıcı/Anımsatıcı kullanımı hakkında?  Hatırlatıcı/Anımsatıcı kullanımı hakkında?

    sonucu yazarsın




  • Ben bir kere denedim çalışmadı bir daha da uğraşmadım. Konumları rehbere ekleyip oradan seçmek tamamen saçmalık, kullanışlı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_

    Ben bir kere denedim çalışmadı bir daha da uğraşmadım. Konumları rehbere ekleyip oradan seçmek tamamen saçmalık, kullanışlı değil.

    Aynen oyle jbli 4.3.3 kullanirken igo icin oha demistim hele google aramasi falan 16 yasindayim ailecek ankaraya gidecektik babam bi arkadasindan igo icinde olan navigasyon cihazi aldi rahat gidelim diye bende babama gosterdim aynisi diye babamda arkadasinin cihazina bisi olur diye cantasina koydu hep benim telefonu kullandik google arama harikaydi sonra olan bana oldu arabada sarj sıkıntılı diye almadik hic azicik oynayip sarjim bitmisdi muzik bile zor dinledim sonra babam kendi telefonu icin almayi dusundu ama bosver dedi gecen gun niyetlendi almaya baktik fiyati yukselmis vazgecti


    Baya bi konunun disina cikmisim vel hasil iphone un orjinal gelen harita programi gelistirilmeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyhh.. -- 27 Şubat 2012; 22:03:02 >




  • Sağolun arkadaslar, simdi aksam bir yere gitmiştim, şirketin yakınlarında bir yer işaretlemiştim, ışıklarda beklerken telefon uyarıda bulundu..:) İğnenin bulunduğu yere geldiğimizde tam uyarı vermiş oldu.Ama her zaman böyle hassas çalışmıyor.

    Ama lokasyon bilgisi İcin adres defterinden secmek yerine kendimiz adres girip belirtsek güzel olurdu ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.