Şimdi Ara

Polo tdi vs Golf tsi bayan arabası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ablam 2012 polo almaya karar verdi hatta alttaki fiyattan beyaz polo siparişini verdi ama size yinede bir sorayım dedim comfortline olmasını istiyoruz. Ablam az kullanır bu yüzden dizel alarak kötü mü yapmış oluyoruz. Dizel polo mu yoksa normal golf mu tavsiye edersiniz? Ben bunlardan ikisi arasında tereddütte kaldım.

    Golf 1.4 TSI 122 PS Comfortline 45.400 Tl

    Polo 1.6 TDI 90 PS Comfortline 41.300 Tl

    Antalya'dan alıyoruz vw yok satıyor bu fiyatlarda nasıl bir indirim yaptırabiliriz? Yardımlarınız için teşekkürler.



  • wv yok satıyorsa almayn citroen alın c3 ablanız için iyi bir tercih olabilir acılır tavanlı fullu nerdeyse aynı fiyat bu aldıklarınız boşline.

    http://carnewblog.info/wp-content/uploads/2012/01/2012-citroen-c3-13.jpg anam kullaniyir ve cok yakısıor. bende kullandım 2-3 kere poloda kullanmıstım sitede arkadaşınkini. ondan daha iyi bir sürüş keyfi var direksiyonu kuş tüyü gibi.bence c3 üde degerlendirin. tabi bu bir tavsiye sadece.yoksa pololarıda begenmiyor degilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 24 Şubat 2012; 2:14:16 >




  • Yillik kullanimi 10.000 km'yi asmayacaksa, bayan-erkek fark etmez, Golf bence daha mantikli bir secim olur. En basitinden, Turkiye'ye gelen Polo'larin guvenlik donanimi cok dusuk. Golf ise ESP gibi buyuk (ama tek) bir eksigi disinda cok daha yuksek guvenlik donanimi sunuyor, diz hava yastigina kadar. Ayrica C sinifi olmasina karsin gorus acilari cok iyi, kullanimi pratik, icten ferah ama distan kismen kucuk, yani idaresi, park etmesi kolay bir arac. Bir de cok daha konforlu bir arac. Ses yalitimi cok iyi, yol tutusu cok iyi, uzun yol performansi cok iyi.

    VW zaten indirimde. Bu fiyatlardan fazla bir indirim beklemeyin. Eger tepeden tanidik yoksa, maksimumu yuzde 2'dir.
  • Az kullanıyorsanız benzinli almanız daha iyi olur, golf benzinli polo dizel seçimi konusunda hangisi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa onu alın yani illa üst sınıf diye fazladan para vermeyin derim, polo benzinli/dizel arasında seçim yapmak daha mantıklı olur.

    Dizel - Benzin - LPG
    http://forum.donanimhaber.com/m_49966574/tm.htm
  • 1.4 TSİ Golf tabiki
  • Zamanında aynı kararsızlığa ben de düşmüştüm. Sonuçta Golf 1.4 TSI Trendline DSG aldık. TSI motor Ankara' da şehir içinde 8 lt civarında yakıyor. Antalya genel olarak düz bir şehir olduğu için benzin sarfiyatı daha da azalacaktır. Üstelik araç çok kullanılmayacaksa kesinlikle Golf alın. En azından sınıf farkı var.

    İllâ ki Polo istiyorsanız benzinli Polo alın. Aradaki fiyat farkı cebinize kalsın. Benzin-Dizel bakım masraflarını hesap ettiniz mi? Benzinli 15.000 km de, dizel 10.000 km de bakıma girer unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullah bozlak -- 24 Şubat 2012; 20:58:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.